Kardeşim öldü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayanamıyorum içim kan ağlıyo sanki kan kusturuyo bana bilmiyorum canımın değeri yok gözümde kardeşime dayanamıyorum oyyy ablam ablammm dayanamıyorum hasanım dayanamıyorum
Çok sabır diliyorum çok acı çektiğiniz belli...
çocuğunuzun sizin yaşadığınız annesizliği yaşamaması için onun için yaşamalısınız. Onun için tedavinize, hayata sıkı sıkı sarılmalısınız

Allah sonsuz sabırlar versin, sabır dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Psikolog desteği alsan, geleceğin için iyi olur.

Sabırlar dilerim.. profesyonel destek alın biran önce, çok zor bir durum bu, hiç kolay değil..

Bakın bu olay 25 inde oldu yanlış anladnz galiba siz 26 sı sabahı kardeşim vefat etti allah nasip ederse ayın 3 ü 40 ı acının yalanı mı olur nasıl insansınz
nette gördüm.gencecik çocukmuş çok üzüldüm.başınız sağolsun allah dayanma gücü versin.umarım suçlular en ağır cezaları alırlar da biraz içiniz soğur.

Evet gerçekten hiç kolay değil çok zor şimdi çıkmam gerek kusura bakmayın Sosyal yardımlaşma Vakfı’na gideceğim tekrar yardıma mı soracağım ne durumda olduğunu öğrenmek istiyorum kızımın Bezi yok beş kuruş yok Akrabalarla konuşacağım

Kusura bakmayın yazanlar bayan değil ve ben burda biraz anlatıp içim rahatlasın istedim iyi değilim artk hayatn tadı yok yaşamaya değer bişey yok canımı toprağa koydular dayanmak çok zor
Özel mesajlarıın altında şikayet et yazısıı var basın rapor yazın gereğini yaparlar

Profesyonel destek almaniz lazim. Cocugumu görmüyorum diye birsey olamaz ama. Kendiniz tek basiniza bakamiyorsaniz yardim cagrin. Acinizi anliyorum ama bez almayacak, gida veremeyecek kadarsa durum vahim. Basiniz sagolsun. Allah sabirlar versin

Evet şuan bezi yok yardım istedim başvuru formu doldurtup gönderdiler çaresiz kaldım

Allah sabir versin ne denir bilemedim ki, basiniz sagolsun gercekten üzüldüm

Ah yavrum Mekani cennet Olsun o yattikca Allah sizlere ömür versin. Ne denirki ne denilebilir nekadar kolaylasti insan öldürmek. Allah onlara gün yüzü göstermesin. Sizlere sabir versin

Başınız sağolsun Allah başka acı göstermesin inşallah

Suçlular yakalandımı?

Siz ismini söyleyince fotoğraflarına baktım internetten. Çok üzüldüm başınız sağolsun. Allah size sabırlar versin

Ahh çok gençmiş çok üzüldüm başınız sagolsun... Ne desek faydası yok sizin içinizin yangınını söndürmeye. Umarım diğer suçlu da içeri alınır bir an önce.

Rabbim evladınızı size bağışlasın
onun için ayakta durun başınız sağolsun Rabbim merhametiyle muamele etsin İnşallah çok büyük sabır versin size de suçlularda gün yüzü göremesin gencecik su gibi genç gitmiş
Bezi yok demişsiniz çocuğun
Babası akraba alacak kimseniz yok mu

Allah sabırlar versin çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Ne desek acınızı dindirmez şuan

Ah yavrum benim yaa nasıl kıymışlar Allahın cezaları... Mekanı cennet olsun inşallah sanada sabırlar versin canım benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…