Çok sabır diliyorum çok acı çektiğiniz belli...Dayanamıyorum içim kan ağlıyo sanki kan kusturuyo bana bilmiyorum canımın değeri yok gözümde kardeşime dayanamıyorum oyyy ablam ablammm dayanamıyorum hasanım dayanamıyorum
Sabırlar dilerim.. profesyonel destek alın biran önce, çok zor bir durum bu, hiç kolay değil..Selamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
nette gördüm.gencecik çocukmuş çok üzüldüm.başınız sağolsun allah dayanma gücü versin.umarım suçlular en ağır cezaları alırlar da biraz içiniz soğur.Bakın bu olay 25 inde oldu yanlış anladnz galiba siz 26 sı sabahı kardeşim vefat etti allah nasip ederse ayın 3 ü 40 ı acının yalanı mı olur nasıl insansınz
Özel mesajlarıın altında şikayet et yazısıı var basın rapor yazın gereğini yaparlarKusura bakmayın yazanlar bayan değil ve ben burda biraz anlatıp içim rahatlasın istedim iyi değilim artk hayatn tadı yok yaşamaya değer bişey yok canımı toprağa koydular dayanmak çok zor
acılı bir kadına ne tür sapıklar yazıyor pesss.Özel mesajlarıın altında şikayet et yazısıı var basın rapor yazın gereğini yaparlar
Ben cocuga uzuldum ama bu olay 4 gun once olmamis. Kurani da haftaya degil gecen aymis
Allah sabir versin ne denir bilemedim ki, basiniz sagolsun gercekten üzüldümSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Başınız sağolsun Allah başka acı göstermesin inşallahSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Maalesef yapanlar iki kardeş biri yakalandı diğeri dışardaBaşınız sağolsun Allah başka acı göstermesin inşallah
Suçlular yakalandımı?
Allah ıslah etsin inşallahMaalesef yapanlar iki kardeş biri yakalandı diğeri dışarda
Allah sabırlar versin çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun. Ne desek acınızı dindirmez şuanSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Ah yavrum benim yaa nasıl kıymışlar Allahın cezaları... Mekanı cennet olsun inşallah sanada sabırlar versin canım benimSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?