yok o tarzda biri değil sadece tembel. erken kalkıp işe gitmek istemiyor. babam 60 yaşında sabah 5 te kalkıp işe gidiyor bu evde yatıyorNormal sartlarda parayi kesmeniz gerekiyor. Ancak hicbir yerden para bulamayinca işe girmek yerine hirsizlik dolandiricilikla ugrasacak potansiyeli varsa kucuk meblaglari vermeye devam edin baskasinin cani yanmasin derim
Hazira alismis. Bu sekilee hayatini kuramaz. Saglik sigortasi, evlilik, cocuk hic biseyin sahibi olamaz. Babasinin o yasta calistigini gorup utanmiyorsa yapacak bisey yok. Kardesinizi once part time ise baslamak konusunda tesvik edebilirsiniz. Magazalarda 3 tam gun calisiliyor, asgari ucretin yarisi+yemek+yol alacak. Belki para tatli gelir tam zamanli calismaya baslaryok o tarzda biri değil sadece tembel. erken kalkıp işe gitmek istemiyor. babam 60 yaşında sabah 5 te kalkıp işe gidiyor bu evde yatıyor
Para vererek büyük kötülük yapıyorsun...merhaba arkadaşlar. sizinle bir konuda dertleşmek istiyorum. ben çalışmıyorum evdeyim. erkek kardeşim 26 yaşında ama henüz bir işe giremedi. eşimle elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. ama benden ayrıca aürekli para istiyor. büyük rakamlar değil ama bazen yollamak istemiyorum sonra da çok üzülüyorum. ne yapacağımı şaşırdım. siz olsanız nasıl bir yol izlerdinz? not: işe girmesi için her türlü konuşmayı yaptım hatta iş buldum gitmedi(
Hazira alismis. Bu sekilee hayatini kuramaz. Saglik sigortasi, evlilik, cocuk hic biseyin sahibi olamaz. Babasinin o yasta calistigini gorup utanmiyorsa yapacak bisey yok. Kardesinizi once part time ise baslamak konusunda tesvik edebilirsiniz. Magazalarda 3 tam gun calisiliyor, asgari ucretin yarisi+yemek+yol alacak. Belki para tatli gelir tam zamanli calismaya baslar
İyilik yaptiginizi sanip buyuk kotuluk yapiyorsunuz. Kazik kadar adama, kocanizin disiyle tirnagiyla kazandigi parayi yediriyorsunuzmerhaba arkadaşlar. sizinle bir konuda dertleşmek istiyorum. ben çalışmıyorum evdeyim. erkek kardeşim 26 yaşında ama henüz bir işe giremedi. eşimle elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. ama benden ayrıca aürekli para istiyor. büyük rakamlar değil ama bazen yollamak istemiyorum sonra da çok üzülüyorum. ne yapacağımı şaşırdım. siz olsanız nasıl bir yol izlerdinz? not: işe girmesi için her türlü konuşmayı yaptım hatta iş buldum gitmedi(
haklısınız ama 50 -60 tl isteyince de kıyamıyorum . yanlış belki ama çözemiyorum bir türlü. biraz önce yine istedi yok dedim bu ay 3. isteyişi. 50 tl istiyo ama ben üzülüyorum iştePara vererek büyük kötülük yapıyorsun...
Kardeşinize balık tutmayı öğretin yoksa hayati boyunca hazıra konmak isteyecekhaklısınız ama 50 -60 tl isteyince de kıyamıyorum . yanlış belki ama çözemiyorum bir türlü. biraz önce yine istedi yok dedim bu ay 3. isteyişi. 50 tl istiyo ama ben üzülüyorum işte
Para vererek kötülük yapıyorsunuzyok o tarzda biri değil sadece tembel. erken kalkıp işe gitmek istemiyor. babam 60 yaşında sabah 5 te kalkıp işe gidiyor bu evde yatıyor
Ohaaa. Kaldırsın totosunu çalışsın bi zahmet. Eşşek kadar herif hala mı ailesinin eline bakıyoryok o tarzda biri değil sadece tembel. erken kalkıp işe gitmek istemiyor. babam 60 yaşında sabah 5 te kalkıp işe gidiyor bu evde yatıyor
ah arkadaşım onu da yaptım. güzel de konuştum yeri geldi gururuyla da oynadım bi planı varmış gibi davranıyo ama yok günü geçiriyo sadece . başımıza bela napıcaz bilmiyorumMaalesef bazı insanlar böyle. Bence yapacağınız en iyi şey bir gün başbaşa sohbete çağırın. Güzel bir şekilde anne babanızın şimdi çok şükür iyi olduğunu ama dünyanın ölümlü olduğunu, mutlaka bir gün bundan 20-30 sene sonra öleceklerini, o zaman kendisinin 46-56 yaşında orta yaşlı bir insan olacağını ve erkek olduğundan aileden emekli maaşı gibi bir şey de kalmayacağını anlatın. Evin geçimi için faturalar, temizlik malzemeleri ve sadece yeme için bile çok para gittiğini söyleyin. Planı neymiş öğrenin. Hem orta yaşa bile gerek yok. Belki aşık olur evlenmek ister, çocuk ister. Bunlar için planı neymiş sorun. Yani hiç kızmadan öfkelenmeden hayatı için ne planlıyor bence onu öğrenin.
Ona göre yol çizersiniz. Neye güveniyormuş bir anlamış olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?