- 5 Ekim 2020
- 14.698
- 40.241
- 548
- 36
Ton balığı bu kadar pahalı bir şey değil ki belli ki yalan söylüyorTon balığı yemesin bı zahmet
Babam 5000lik kredi kartı vermiş bıgün tonbalığı ve ekmek aldım 900 tl tuttu diyor. Bu çocuk neyle geçincek babamlar ne haltlarına güvenip yolladı bilmiyorum.
Cidden aylık 100 pound yollasam 12 ayda 1200 pound yapıyor ben bu parayla birikim yapardım diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü çok da değmeyecek bi çocuk ama kardeş bi taradtan
Maddi durumun yettiği kadarıyla harçlık atabilirsin. Nihayetinde bir öğrenciye destek olacaksın.Buraya kız kardeşimle ilgili konular açmıştım bilenler bilir. Üniversite sınavına girmişti hiçbir şekilde çalışmadığı için çok kötü bi puan aldı. 2. Girişiydi zaten. Özele gönderin beni diye tutturdu. Annem ve babam zaten bir şey başaramayacak bu , boşuna dershane kitap özel ders parası verene kadar bari özel üniye gönderelim gerçekten dediler. Özel üni + yurt 500bin gibi bi rakam tuttu aylık taksitler şeklinde ödeyecekler.
Ailemin asla böyle bi durumu yok bu arada ama babam “ablama her şeyi yaptınız bana yapmadınız demesin” diyor. Bi şekilde buldu buluşturdu istanbulda tutan 2 yıllık bi bölüme yolladılar.
Kardeşim daha gittiği ilk günden beni arayıp bana aylık para atsana dedi. Babamın borç paçadan akıyor zaten 5 bin tllik kredi kartı verebilmiş bir tek neye yetecekse. Sigarası alkolü haftalık anca o kadar eder.
Sizce ne kadarlık bir tutar göndermeliyim nasıl bi tavır almalıyım? Yakında düğünüm var yurtdışında çalışıyorum. Kiram ve giderleirm çıkınca elime 400 500 pound gibi bir rakam kalıyor.
Yeğenimi üniversiteyi kazanmadan önce İngilizce kursuna gönderdik.Kurs parasının bir kısmını ve aylık yemek parasını (öğlenleri eve gelemiyordu uzak olduğu için)ben verdim.O zaman bekardım.Gazi İngilizce öğretmenliğini kazandı evlendiğim sene.Şimdi de her ay 3000 yolluyorum.Tabi sadece benim yollamamla olacak iş değil.Babası abisi de yolluyor.Babam ve erkek kardeşim de her ay 4 er bin lira yolluyor.İki yıllık mış zaten maaşın ne kadar bilmiyorum durumuna göre bir miktar yollayabilirsinBuraya kız kardeşimle ilgili konular açmıştım bilenler bilir. Üniversite sınavına girmişti hiçbir şekilde çalışmadığı için çok kötü bi puan aldı. 2. Girişiydi zaten. Özele gönderin beni diye tutturdu. Annem ve babam zaten bir şey başaramayacak bu , boşuna dershane kitap özel ders parası verene kadar bari özel üniye gönderelim gerçekten dediler. Özel üni + yurt 500bin gibi bi rakam tuttu aylık taksitler şeklinde ödeyecekler.
Ailemin asla böyle bi durumu yok bu arada ama babam “ablama her şeyi yaptınız bana yapmadınız demesin” diyor. Bi şekilde buldu buluşturdu istanbulda tutan 2 yıllık bi bölüme yolladılar.
Kardeşim daha gittiği ilk günden beni arayıp bana aylık para atsana dedi. Babamın borç paçadan akıyor zaten 5 bin tllik kredi kartı verebilmiş bir tek neye yetecekse. Sigarası alkolü haftalık anca o kadar eder.
Sizce ne kadarlık bir tutar göndermeliyim nasıl bi tavır almalıyım? Yakında düğünüm var yurtdışında çalışıyorum. Kiram ve giderleirm çıkınca elime 400 500 pound gibi bir rakam kalıyor.
Kyk kredisi de alsın 3 bin en az toplam 8 binle geçinsin. Ton balığı ekmek nerede 900 tutuyor? Nasıl geçineceği onun sorunu senin değil. Bu nasıl üslupBuraya kız kardeşimle ilgili konular açmıştım bilenler bilir. Üniversite sınavına girmişti hiçbir şekilde çalışmadığı için çok kötü bi puan aldı. 2. Girişiydi zaten. Özele gönderin beni diye tutturdu. Annem ve babam zaten bir şey başaramayacak bu , boşuna dershane kitap özel ders parası verene kadar bari özel üniye gönderelim gerçekten dediler. Özel üni + yurt 500bin gibi bi rakam tuttu aylık taksitler şeklinde ödeyecekler.
Ton balığı emek 900 lira tuttu demiş? Bu nerede mümkün? En kalitelisini alsa bile 300 tutar ve tek öğünlük olmaz. Az parası olan da orta kalite bir ton balığı alır.Ton balığı lüks bir şey mi ki böyle diyorsunuz? Hani sanki havyar almış gibi.
Konudaki kardeş belli ki ideal bir kardeş değil ama yine de temel beslenme haklarından da mahrum bırakılmayı kimse hak etmez. Ton balığı bile yemeye layık görmediyseniz ne yesin mesela?
Var ya çalışırsa da okuku uzatır çalışırken ders calismaya vaktim olmuyor diye bu tipler böyle çünküOlay o zaten babam 5bin tl kart vermiş. :/ istanbulda neye yeter.
Ben de ne yollasam makul olur diye düşünüyorum kendimi de asla zora sokasım yok. Bence bi işe girip çalışmalı eşşek gibi.
Ben işin o kısmına yorum yapmadım ki.Ton balığı emek 900 lira tuttu demiş? Bu nerede mümkün? En kalitelisini alsa bile 300 tutar ve tek öğünlük olmaz. Az parası olan da orta kalite bir ton balığı alır.
Onun her istediğini yaparak kötülük yapıyorsunuz,hayatta herşeyi bulup buluşturup aç kalıp onun önüne seriyorsunuz.Bencil ve duyarsız olmasının sebebi sizsiniz ve kemerleri bağlayın daha kötü olacak.Para göndermeyin okul çıkışı part tıme iş bulsun,ayağını yorganına göre uzatmayı öğrensin.Buraya kız kardeşimle ilgili konular açmıştım bilenler bilir. Üniversite sınavına girmişti hiçbir şekilde çalışmadığı için çok kötü bi puan aldı. 2. Girişiydi zaten. Özele gönderin beni diye tutturdu. Annem ve babam zaten bir şey başaramayacak bu , boşuna dershane kitap özel ders parası verene kadar bari özel üniye gönderelim gerçekten dediler. Özel üni + yurt 500bin gibi bi rakam tuttu aylık taksitler şeklinde ödeyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?