en makulü bencede kadın tutmak o zaman. gelini zorlasanız da bakmazsa bakmaz.. sizi de anladım yıprandınız. erkek kardeşiniz biraz devralsın yükü. kardeşinizle açıkça konuşun. sonuçta ikinizin annesi.Öyle şey mi olur.Herşeyini annem yapıyordu bugüne kadar gelin hanımın.Ve bakmayacak öyle mi katılmıyorum buna.
Kızmak da cok haklısınız ama suç annenızın hasta halınde bıle ogluna toz kondurmuyor yazmıssınız hakedıyorlar cogu seyıİşte anlamıyorum benim üstüme yıkmaya çalışıyorlar.Krdeşim sürekli kzınıza gidin orda kalın diyormuş.Parasını çatır çatır yiyip evini baştan sona yaptırıken iyiydi.
Oncelıkle cok gecmıs olsun Rabbım tez zamanda şifasını versın ınsallah. AMINgelin bakmak zorunda değil... toruna bakmış olabilir anneniz. torun farklıdır. kardeşinizin de çocuğu aynı zamanda. çok istiyorsanız erkek kardeşiniz baksın annenize.
Bakmak zorunda degil ki,kaldi ki calisiyormus kadin,nasil bakacak? Kardesinizle sizin sorununuz bu,cunku anne sizin anneniz. Oturun konusun kardesinizle,bulun bir bakici herkes rahat etsinÖyle şey mi olur.Herşeyini annem yapıyordu bugüne kadar gelin hanımın.Ve bakmayacak öyle mi katılmıyorum buna.
Öyle şey mi olur.Herşeyini annem yapıyordu bugüne kadar gelin hanımın.Ve bakmayacak öyle mi katılmıyorum buna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?