Kardeşim ve karısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun.Ben bayramı hastanede geçirdim.Annem hasta olduğu için ona refakat ediyorum.9 gündür hastanedeyim lösemi olduğu için penceresi sabit ve dışarı çıkılmaya izin verilemeyn bir hastane odasındayız.Oğlumu ve eşimi evde bıraktım geldim.Çocuk babayla işe gidiyor.Annem kardeşimle yaşıyor yeme içmeleri aynı yatmadan yatmaya evlerine çıkıyorlar.Bugüne kadar annem hep erkek kardeşime çalıştı ,evine, eşyasına, çocuğunun özel okul masraflarını vs herşeye destek oldu.Kardeşimin çocuğunu büyüttü falan.Şimdi biraznda hanımım gelsin refakat etsin diyorum yok işten izin alamıyormuş,işten çıkarırlarmış,mırın kırın ediyorlar.Etinden sütünden faydalandılar kadın hasta olunca enteresan tavırlar.Kadın yemeklerini yapıyordu artık yapamıyo gelin hanım elini sürmüyor babam yapmaya çalışıyor.Temizliklerini de yapmıyormuş,bana gel yap diyorlar.Bana annene bakmaya gel deyip duruyorlar.9 gündür hastanedyiz birgün aradı.Ama hala anneö ona toz kondırmuyor.Bizim yaptığımızı gözü görmüyor bende haliyle kızıyorum.Şimdi size şunu sormak istiyorum perşembe refakatçi değişimi olacak ısrar mı edeyim mi gelsinler diye boşver deyip bekleyim mi?

Gecmis olsun. Ucret karsiligi birini bulsaniz? Hasta bakmak zordur,uzun da surec, ne zaman taburcu olacak bilemezsiniz veya taburcu olduktan sonra evde de ne kadar sure boyle yardimsiz yasayacak bilemezsiniz. Size de geline de zor. Sizin de bir aileniz var cocugunuzun yaninda olmaniz lazim. En iyisi bakici bulmak.

Öyle şey mi olur.Herşeyini annem yapıyordu bugüne kadar gelin hanımın.Ve bakmayacak öyle mi katılmıyorum buna.
en makulü bencede kadın tutmak o zaman. gelini zorlasanız da bakmazsa bakmaz.. sizi de anladım yıprandınız. erkek kardeşiniz biraz devralsın yükü. kardeşinizle açıkça konuşun. sonuçta ikinizin annesi.

İşte anlamıyorum benim üstüme yıkmaya çalışıyorlar.Krdeşim sürekli kzınıza gidin orda kalın diyormuş.Parasını çatır çatır yiyip evini baştan sona yaptırıken iyiydi.
Kızmak da cok haklısınız ama suç annenızın hasta halınde bıle ogluna toz kondurmuyor yazmıssınız hakedıyorlar cogu seyı

gelin bakmak zorunda değil... toruna bakmış olabilir anneniz. torun farklıdır. kardeşinizin de çocuğu aynı zamanda. çok istiyorsanız erkek kardeşiniz baksın annenize.
Oncelıkle cok gecmıs olsun Rabbım tez zamanda şifasını versın ınsallah. AMIN
Konuya gelince Arkadasa kesınlıkle katılıyorum tantana cıkaracaksanız kardesınızın bakmasını ıcın cıkarın.Gelınıde eğer gelebılecegı halde gelmiyor evdede hıc bır yardımda bulunmuyorsa Allaha havale edin... İşiniz zor Allah yardımcınız olsun AMIN

Öyle şey mi olur.Herşeyini annem yapıyordu bugüne kadar gelin hanımın.Ve bakmayacak öyle mi katılmıyorum buna.
Bakmak zorunda degil ki,kaldi ki calisiyormus kadin,nasil bakacak? Kardesinizle sizin sorununuz bu,cunku anne sizin anneniz. Oturun konusun kardesinizle,bulun bir bakici herkes rahat etsin

Gelin neden baksın sizin annenize? Neden erkek kardeşinizden değil de gelinden istiyorsunuz böyle bir şeyi?

Eve temizlikçi tutun, hastanede refakat edecek birini bulun gücünüz yettiğince. Siz de biraz destek olursunuz bu süreç atlatılır.

Ya bakıcı bulun
Ya da babanız gelsin dursun annenizin başında
Gelin çalışıyor izin alamıyor olabilir ama arayıp sorabilir
İşte para kesilince ilgi de kesiliyor demek ki
Babanız niye yemek yapmaya çalışıyor? Eşinin yanında dursun
Onlar da ne yerse yesinler

Vay anasını be. Benim görümce de 2 gün bakar sonra yoruldum of pof diyip başka şehirde kardeşiyle beni getirtir biz daha çok bakarız ki kendisi ev hanımı eşimse izni yok rapor alıp gitti bakmaya. Bu dünya gerçekten 1 iyiye 1 kötü galiba... bence anneye kız evlat bakmalı. Gelin eğer kendisi isterse kvyi seviyorsa bakmalı zora koşulmamalı.

Ama sizin gelin belli ki her şey bana yapılsın ama ben hiç çaba vermiyim diyor. Ben olsam kv den ne yemek beklerim . Ne aynı ev. Ne bir şey . Ayıp bence. He insanlar sana bir şey yapıyorsa sen de onlara yapacaksın. Kadın uğraşmışsa sen de uğraşacaksın. Insaniyet bunu gerektirir.

Ben olsam yerinizde bakardım. Çünkü Anne... yani ben empati yapıp kendi yerime koyuyorum. Annemi ne ablama ne abime bırakmak bile istemem. Hep.ilgilenmek isterdim. Ölümlü dünya be arkadaşım. Yarın bi bakmışsın annen yok.... allah uzun ömür versin. Yaşasaydı da baksaydım.dersin . Pişman olursun....

Annenize geçmiş olsun size de Mutluluklar diyorum.

Bahsettiğiniz şeyleri erkek kardeşiniz,yani annenizin oğlu yapabilir farkındasınız değil mi ? Neden ısrarla gelin yapmak zorunda diye diretiyorsunuz ki ? Annenizin evladı gelininiz mi ?

Erkek kardeşinizin de her şeyini anneniz yapmış oluyor yani.Ee o baksın işte ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…