Kızlar dün kızımla birlikye teyzeme gittim geçmiş olsuna(ameliyat oldu ) annemlerle karşılıklı evleri ben balkondayken kardeşim gördü burdamısın bebekte burdaysa gitme bi yere geliyorum dedi hemen onun ardındanda annem geldi neyse biz 1 saat falan oturdk kardesim ders calismak icin eve gitti bizde bi yarim saat sonra kalktık annemlere hic cikmdan esimle eve gectik bu sabah annemi aradımda sen dun eve girdinmi dedi (kopegim var annemlerin catida bakiyoruz bebegim kucuk oldugu icin)bazı günler kızımı kayınvaldeme bırakıp köpegimi gezdirmek ozlem gidermek icin gidiyorum dunde kızım yanımda olduğu için köpegin yanina gidemedim hic neyse sabah anneme eve girmedim ben hic dedim hic mi dedi anne noldu nie bole konusuyosun dedim eve girdigimde koridordaki dolbin ustunde bir paket benim ictigim sigaradan varmis dusundum bi an ama hic gitmedim eve belki baska zaman unutmusumdur annededim hyir ben hfta sonu her yeri dip buck temizledim sigara falan gormedim dedi gunah almak istemiyorum ama sanirim o sigara kardesimin ve kendisi daha 15 yasinda ben ve annem sigra iciyoruz ne dicemi nasil konusacagimi bilmiorum icme desem biz kendimizde iciyoruz nasil konusmaliyim :/