Kardeşim

Valla kardes inan bana desen ble sen kotu olursun. Kiz uyaniksa yapacagin bir sey yok, kardesinin agzindan girer, burnundan cikar bir sekilde sizin eve kapagi atar. Gecmis olsun diliyorum simdiden.

Deme öyle cherry ya zaten kardeşim şimdiden havalarda uçuyor kendini kaptırdı... hayrolsun bakalım.

Kızın durumu nasıl, bir eve tav olacak kadar kötü mü durumu ( o durumdakileri aşağılamak için demedim yanlış anlaşılmasın )

Yani kızın biran önce evlenme telaşına girmiş olması bana Garip geldi.

1 aydır tanıdığım adamın anası babasına -ciğim -cığım’lı konuşmayı geç, evlenmeyi hatta evlenip kayınvalidenin alt katına yerleşmeyi bile şimdiden hoş görmüş.

Ben uzaktan olmasına rağmen iyi şeyler hissetmedim, inşallah kardeşinizin hayalleri yıkılmaz.
Hoş yıkılsa da güzel ders olur.

Kızın annecim babacım çekmesi, aynı evin alt katında yaşama planları yapması çok tuhaf. Bu devirde öyle kız kaldı mı ki?

Kardeşinizin kızı arabayla alması, kızın sık sık sizin şehrinize gelmesi normal geldi ama bana, hatta muhtemelen kardeşinizin fikridir kızı sürekli sizin şehre getirmek, yaşadığı yerdeki mekanları, gezilecek yerleri daha iyi biliyordur çünkü. Aradaki mesafe de azmış, belki ailesine bile haber vermiyordur kız gps takıcak halleri yok sonuçta onların da.

Çok tutarsız bir kız. Bir yanda kayınvalide ile oturacak ve annesi umreye giden muhtemelen geleneksel bir aileyr sahip bir kız. Bir yanda gece geç vakitlerde dışarıya çıkabilen ve erkek arkadaşı ile şehir değiştirebilen bir kız. Aynı aile ürünü olması ilginç iki kombinasyon. Kız ya muhtemelen ailesine yalan söylüyor işte ders çalışacağım diye ki geleneksel bir aile bu yalanı yemez. Ya da paragöz bir aile ve gelen hediyelerden etkilenmişler. Çok itici ilk buluşmadan anne baba demek bir kere. Ama kardeşinize söyleseniz bence geri teper. Maddi olarak kısıtlayabiliyorsanız yapın bence. En kestirme yol o olur.

Kardeşimin de aman aman bir maaşı yok valla. Ailemin durumu iyi 3 katlı evleri var kız hemen alt katta ben otururum sorun değil benim için demiş. Anneme hadi iyisin dedim :)

Bahsedilen gibi gözü açık bir kız olsa kv ile aynı apartmanda oturmayı kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Sonuçta burada aynı apt. oturmayı bırak aynı şehirde bile yaşamak istemeyen yığınla insan okuyoruz. Kv ile aynı apt oturmaz aklı varsa!

Hitap konusuna gelince belli ki bilmiyor samimi olucam diye işi abartmış ama bu anasının gözü olmasından ziyade bu işleri bilmediğini göster bence anasının gözü olsa bu aile vıç vıç pek sevmiyor ben biraz daha oturaklı davranıyım der.

Son olarak kız sadece evlilik meraklısı. Yazık evlenmeyi matah birşey sanıyor daha 22 yaşında benim gözümde çocuk, sevgilisi ile gezmesi de gayet normal, birbirlerini tanıyorlar, ayrıca araba olduğu için arabayla bırakmayı tercih ediyor buda mantıklı çünkü onlara fazladan görüşme saati kazandırıyor. ailesini tanımadan hiçbir önyargıda bulunmayın aileden bir cacık olmaz derseniz ona göre kızın davranışlarını değerlendirirsiniz.

Eee panpa yani kiz kira vermeden etmeden oturacagi evi de gozune kestirmis...dedim ya kiz uyanik bence.
Cherryciğim uyanık kızın kv ile aynı apt işi ne:KK45:uyanık olsa aynı şehirde bile oturmaz:cool:evlenmeden önce burada bir iki konu okusa bari. bana da Saftrik evlilik meraklısı bir kız gibi geldi.

Kiz 22 degil 15-18 arasi olsa ozendigi icin anne baba demistir derdim. Ama 22 yasinda bir olgun insanin bismillah Annecigim babacigim ablacigim gibi cumleler kullanmasi... Art niyet yoksa bile bana da yapmacik gelirdi. Sicak kanli olmak baska bir sey, ama bu degil.

25 yasinda koskoca adam olmus, dedikleriniz ters teper, hatta size dusman bile kesilebilir. O yuzden konusmaya calismaktan ziyade bir iki kez kizla beraber oturup sohbet etseniz, sizde evlisiniz ve gencsiniz artik olgunluk var anlarsiniz zaten, gozlemleseniz...

Endisenizde haklisiniz, umarim yaniliriz...

Kızın durumu nasıl, bir eve tav olacak kadar kötü mü durumu ( o durumdakileri aşağılamak için demedim yanlış anlaşılmasın )

Yani kızın biran önce evlenme telaşına girmiş olması bana Garip geldi.

1 aydır tanıdığım adamın anası babasına -ciğim -cığım’lı konuşmayı geç, evlenmeyi hatta evlenip kayınvalidenin alt katına yerleşmeyi bile şimdiden hoş görmüş.

Ben uzaktan olmasına rağmen iyi şeyler hissetmedim, inşallah kardeşinizin hayalleri yıkılmaz.
Hoş yıkılsa da güzel ders olur.

Kızın durumu hakkında pek bilgim yok. Kardeşim de çok bahsetmemiş. Dışarıdan lise okuyormuş kreş öğretmeni olmak istiyormuş. Annesinin 2. evliliğiymis hatta annem sormuş üvey babanla aranız nasıl diye kötü değil iyi de değil demiş. Bilemedim acaba evden kaçmak için mi istiyor diye düşündüm

Kiz 22 degil 15-18 arasi olsa ozendigi icin anne baba demistir derdim. Ama 22 yasinda bir olgun insanin bismillah Annecigim babacigim ablacigim gibi cumleler kullanmasi... Art niyet yoksa bile bana da yapmacik gelirdi. Sicak kanli olmak baska bir sey, ama bu degil.

25 yasinda koskoca adam olmus, dedikleriniz ters teper, hatta size dusman bile kesilebilir. O yuzden konusmaya calismaktan ziyade bir iki kez kizla beraber oturup sohbet etseniz, sizde evlisiniz ve gencsiniz artik olgunluk var anlarsiniz zaten, gozlemleseniz...

Endisenizde haklisiniz, umarim yaniliriz...

Ben kiza bir daha geldiğinizde beraber birşey yapalım dedim. O da tamam ablacığım tabi ki olur dedi. Diyorum kızın tavrı böyle galiba samimi olmanın dozunu kaçıran biri

Ben kiza bir daha geldiğinizde beraber birşey yapalım dedim. O da tamam ablacığım tabi ki olur dedi. Diyorum kızın tavrı böyle galiba samimi olmanın dozunu kaçıran biri

Eger bir iki kez daha oturup konusma sansiniz olursa bunu daha net gozlemleme sansiniz olur diye dusunuyorum. Zira suan konusulan her sey muallak ve askida....

Kızın durumu hakkında pek bilgim yok. Kardeşim de çok bahsetmemiş. Dışarıdan lise okuyormuş kreş öğretmeni olmak istiyormuş. Annesinin 2. evliliğiymis hatta annem sormuş üvey babanla aranız nasıl diye kötü değil iyi de değil demiş. Bilemedim acaba evden kaçmak için mi istiyor diye düşündüm
aslinda burda cok belli etmis kiz durumunu
evinden kurtulmak istiyor ve tek cozum olarak kardesinizi gormus
onaylanacak bir durum degil ama belki de geecekten iyi bir kiz ve evinde kotu seyler yasiyor olabilir
iyice tanimadan karar vermeyin , bu anlattillariniza takilmayin
kizin mutlu bir aile ozlemi olabilir ve ailenize bu yuzden girmek istiyor da olabilir

Canım ne var bunda, demek ki insanlar kızlarına güveniyorlar. Çok da abes bir şey değil. Hem 22 yaşındaymış kız. Ha kardeşini kullanıyor olabilir ona bir şey diyemem ama yani yok tanımadıkları biriyle neden şehir dışına çıkmasına izin veriyormuş. Ben ülke değiştirdim, babam çıktığım adamı sınır kapısında beni teslim ederken tanıdı, kızıma iyi bak dikkat edin dedi gitti. Çünkü asla onları kötü durumda bırakacak bir şey yapmayacağımı bilirler. O adamla da ayrıldım, şimdi ki eşim de bilir yani.

Belli evden kaçmak istiyor, bunun için de kardeşinizi kullanmak istiyor. Anne baba da demek ki çok ilgilenmiyor kızlarıyla. Ama yine de kızın sevgilisi ile şehir dışına çıkmasından ziyade bu durumlara takılsın aileniz. 22 yaşında kız istediği yere gider sonuçta.

Canım ne var bunda, demek ki insanlar kızlarına güveniyorlar. Çok da abes bir şey değil. Hem 22 yaşındaymış kız. Ha kardeşini kullanıyor olabilir ona bir şey diyemem ama yani yok tanımadıkları biriyle neden şehir dışına çıkmasına izin veriyormuş. Ben ülke değiştirdim, babam çıktığım adamı sınır kapısında beni teslim ederken tanıdı, kızıma iyi bak dikkat edin dedi gitti. Çünkü asla onları kötü durumda bırakacak bir şey yapmayacağımı bilirler. O adamla da ayrıldım, şimdi ki eşim de bilir yani.

Ya aslında ben kız içinde endişelendim. Gece vakti dönüyorlar kardeşim biraz hızlı araba kullanır kaç defa söyledim yavaş git diye 2 saatlik yolu 45 dk da gidiyormuş Allah korusun kızın başına birşey gelse bizimkinden bilecekler

kendi düşen ağlamaz.
karışmayın.
kardeşiniz ya önceden görüp bırakacak yada kötü bir evlilik yapacak.
ama siz hayır dediğiniz anda sizi suçlayacak.
o yüzden bırakın çeksin cezasını kimse müdehale etmesin.
sadece sakince bir kere uyarıp çekilin.

Back
X