- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
- Konu Sahibi kuyrukluyildiz
Eee panpa yani kiz kira vermeden etmeden oturacagi evi de gozune kestirmis...dedim ya kiz uyanik bence.
Ya işte bana da öyle geliyor da birşey diyemiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee panpa yani kiz kira vermeden etmeden oturacagi evi de gozune kestirmis...dedim ya kiz uyanik bence.
Ya işte bana da öyle geliyor da birşey diyemiyorum..
Valla kardes inan bana desen ble sen kotu olursun. Kiz uyaniksa yapacagin bir sey yok, kardesinin agzindan girer, burnundan cikar bir sekilde sizin eve kapagi atar. Gecmis olsun diliyorum simdiden.
Kardeşimin de aman aman bir maaşı yok valla. Ailemin durumu iyi 3 katlı evleri var kız hemen alt katta ben otururum sorun değil benim için demiş. Anneme hadi iyisin dedim :)
Cherryciğim uyanık kızın kv ile aynı apt işi neEee panpa yani kiz kira vermeden etmeden oturacagi evi de gozune kestirmis...dedim ya kiz uyanik bence.
Cherryciğim uyanık kızın kv ile aynı apt işi neuyanık olsa aynı şehirde bile oturmaz
evlenmeden önce burada bir iki konu okusa bari. bana da Saftrik evlilik meraklısı bir kız gibi geldi.
O kiz o kvyi yer sindirir panpa![]()
Kızın durumu nasıl, bir eve tav olacak kadar kötü mü durumu ( o durumdakileri aşağılamak için demedim yanlış anlaşılmasın )
Yani kızın biran önce evlenme telaşına girmiş olması bana Garip geldi.
1 aydır tanıdığım adamın anası babasına -ciğim -cığım’lı konuşmayı geç, evlenmeyi hatta evlenip kayınvalidenin alt katına yerleşmeyi bile şimdiden hoş görmüş.
Ben uzaktan olmasına rağmen iyi şeyler hissetmedim, inşallah kardeşinizin hayalleri yıkılmaz.
Hoş yıkılsa da güzel ders olur.
Kiz 22 degil 15-18 arasi olsa ozendigi icin anne baba demistir derdim. Ama 22 yasinda bir olgun insanin bismillah Annecigim babacigim ablacigim gibi cumleler kullanmasi... Art niyet yoksa bile bana da yapmacik gelirdi. Sicak kanli olmak baska bir sey, ama bu degil.
25 yasinda koskoca adam olmus, dedikleriniz ters teper, hatta size dusman bile kesilebilir. O yuzden konusmaya calismaktan ziyade bir iki kez kizla beraber oturup sohbet etseniz, sizde evlisiniz ve gencsiniz artik olgunluk var anlarsiniz zaten, gozlemleseniz...
Endisenizde haklisiniz, umarim yaniliriz...
Ben kiza bir daha geldiğinizde beraber birşey yapalım dedim. O da tamam ablacığım tabi ki olur dedi. Diyorum kızın tavrı böyle galiba samimi olmanın dozunu kaçıran biri
aslinda burda cok belli etmis kiz durumunuKızın durumu hakkında pek bilgim yok. Kardeşim de çok bahsetmemiş. Dışarıdan lise okuyormuş kreş öğretmeni olmak istiyormuş. Annesinin 2. evliliğiymis hatta annem sormuş üvey babanla aranız nasıl diye kötü değil iyi de değil demiş. Bilemedim acaba evden kaçmak için mi istiyor diye düşündüm
Kızın durumu hakkında pek bilgim yok. Kardeşim de çok bahsetmemiş. Dışarıdan lise okuyormuş kreş öğretmeni olmak istiyormuş. Annesinin 2. evliliğiymis hatta annem sormuş üvey babanla aranız nasıl diye kötü değil iyi de değil demiş. Bilemedim acaba evden kaçmak için mi istiyor diye düşündüm
Canım ne var bunda, demek ki insanlar kızlarına güveniyorlar. Çok da abes bir şey değil. Hem 22 yaşındaymış kız. Ha kardeşini kullanıyor olabilir ona bir şey diyemem ama yani yok tanımadıkları biriyle neden şehir dışına çıkmasına izin veriyormuş. Ben ülke değiştirdim, babam çıktığım adamı sınır kapısında beni teslim ederken tanıdı, kızıma iyi bak dikkat edin dedi gitti. Çünkü asla onları kötü durumda bırakacak bir şey yapmayacağımı bilirler. O adamla da ayrıldım, şimdi ki eşim de bilir yani.