- 27 Ağustos 2025
- 304
- 502
- 18
- 26
- Konu Sahibi Arsizinsanlik
Kizlar kiz kardesim var ben yurt disinda yasiyorum üç yıldır da yaklaşık sevgilisi var ailesiyle tanismiyor yeni aile tanismasi oldu dün, sevgilisiyle baştan herseyi konuşmuşlar ev ayri olacak şudur budur ama dün ailesi ve çocuğun konuşması şu olmuş ev borçları varmis çocuğun ailesinin 7 yillik kredileri varmis ogullari ile birlikte ödüyor mus bu yüzden ayni evde yasiyacaklarmis damat adayinin bir tane daha erkek kardeşi varmis hepsi ortak ödüyor mus ailenin fikri şu kardeşim onlarla yasayacak onlarin borcu bitince kardesim gile ev alinacak onun borcu bitince diğer kardeşe ev alinacakmis kardeşimin bunlardan haberi yokmuş dün erkek tarafi gidince çıldırmış kardeşim anneme bu is olmaz ben ömrümü böyle geçiremem demis bugün kardesimle konuştum ayrılmayı düşünüyorum bilmiyorum hayatım hayallerim alt üst oldu diyor kardeşim bu arada çalışıyor muhasebeci ben kirada otururum aynı ev olmaz diuor ama muhtemelen sevgilisi maaşının tamamina yakinini ev kredisine veriyor evlenseler bile evi kardeşim geçindirir dünden beri arıyormuş sevgilisi kardeşim acmamis ve msj yazmis bana bu şartlar da gelmedin ne düşündün aileler tanışınca bana herseyi kabul eder zaten falan mi düşündün vs gibisinden msj yazmis zaten dışarı da kardeşim ödüyor mus hesabi falan abla napicam diyor bana? Bence ayrılmalı ama yine de size sormak istedim kardesimi çokta etkilemek istemedim uc yilim resmen çöp diye ağlıyor üç yıl emek verdim bırakamam der mi daha sonra diye de korkuyorum kardeşim cok duygusal aslinda
bu arada evlerine giden maas komple kaynanada falan toplaniyormus