Kızlar 1 hafta sonra kardeşimin doğum günü.Çiz keki çok sever kendisi.Bende söz verdim yapıcam diye.Ama daha yemektir tatlıdır börek çörektir yapmayı bilmiyorum.Tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum.Çiz kek nasıl yapılır.Özellikle üst kısmı.çilek mi vişne mi.Nasıl oluyor.Evde çilekli sos var ama ondan olur mu?
Başka bir kalıpta yapman zor olabilir, çünkü bu ters yüz edilebilen veya yerinden çıkartılabilen bir pasta çeşidi olmadığı için, kelepçeli kalıp almanı tavsiye ederim
Eğer yaparsan, Cheese Cake'in fotoğrafını ve yaptığınla ilgili yorumlarını bekliyor olacağızzz...
Başka bir kalıpta yapman zor olabilir, çünkü bu ters yüz edilebilen veya yerinden çıkartılabilen bir pasta çeşidi olmadığı için, kelepçeli kalıp almanı tavsiye ederim
Eğer yaparsan, Cheese Cake'in fotoğrafını ve yaptığınla ilgili yorumlarını bekliyor olacağızzz...
Kızlar çiz keki yaptım.Daha güzel olabilirdi ama ilk denememe rağmen yinede becerdim =)=) Bu arada resmini çekmeyi unuttum ya k.bakmayın Çok teşekkürler sayenizde bi işe daha imzamı attım