Kardeşime kız arıyoruz fikir verin lütfen!!!

valla görücüyle gelen erkeklereee bu devirdeee mutlaka bi sorunu vardır gibime geliyoo..benn istemem şahsen mal alır verir gibi olan evlilige...tabi tercih meselesi vede kısmett..komşularınızaa akrabalarınıza söyleyin..en güzeli komşularrr onlar baya meraklı olurlar böle şeylere hemen bulrurlar:)

boyunu posunu kilosunu gözünü saçını da söyle de tam olsun... Belki aday buradan da çıkar baksana şimdiden evlenmeyi kabul edenler bile var kaydirigubbakcemile3
Olmadı sen bi cv at özelliklerini ne iş yapmış rütbesi kariyeri eğitimi :hulya:

olayın bu kadar hitt alacagını tahmin etmemiştim. Gece gece en azından olayın stresini biraz olsun attım sayenizde teşekkur ederim

olayın bu kadar hitt alacagını tahmin etmemiştim. Gece gece en azından olayın stresini biraz olsun attım sayenizde teşekkur ederim

sen bu gidisle zor bulursun yenge menge, cok yavassin cooookkaydirigubbakcemile
hala cevap yazmadin söyle bakam abinin özelliklerini:hulya:

ya valla çocuğun özelliklerini ben de merak ettim inanın kendim için değil ben zaten 28 kartım o kadeşim olur olsa olsa.ama merak ettim bakalım aranan ideal damat adayı mı.anlatsana ablası biraz.

daha yazmadan bu kadar talip çıktı bi de yazarsam adam kapanın elinde kalacak. vazgeçtim anam kırsın kıçını otursun anasının dizinin dibinde belki bir kız gelir kurtarır onu bu hayattan

kk-delisi amma nazlandin sen de he,
hem gelin ariyon hem endini naza cekiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…