Kardeşime kız arıyoruz fikir verin lütfen!!!

daha yazmadan bu kadar talip çıktı bi de yazarsam adam kapanın elinde kalacak. vazgeçtim anam kırsın kıçını otursun anasının dizinin dibinde belki bir kız gelir kurtarır onu bu hayattan

konu basliginda yazmissin ya fikir verin lütfen diye

ozaman ben sana bir fikir vereyim:hulya:
kural 1: sorular cevaplanmassa karsidaki insan kuskulanir neden kemküm yapiliyor diye, dökeceksin tüm camasirlari ortaliga:roflol:

daha yazmadan bu kadar talip çıktı bi de yazarsam adam kapanın elinde kalacak. vazgeçtim anam kırsın kıçını otursun anasının dizinin dibinde belki bir kız gelir kurtarır onu bu hayattan

korkma birşey olmaz.. evleneceği kız için sağa sola haber salan adamdan koca olmaz. ana kuzusu olur olsa olsa..kimse kusura bakmasın.kendi fikri zikri yok mu bu adamın.. isterse dünyanın bütün güzel sıfatları ile donatılmış olsun..çok iş...

deliveren en baba yorum senden geldi :)))
rep verceydim ama hakkim dolmus borcum olsun :)))
kk-delisi geyikse konun yanlis yerde geyik topigine alalim sizi...

konu ya geyik yada kardesini evlendirmekten vazgecti
el kizina vermeye gonlu razi olmadi biricik kardesini xD

benim kardeşim hüseyin... özelliklerini saymaya gerek yok... bakınca ne olduğu anlaşılıyor...-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
kesss zirlama la , beceriksiz kakaliyamadin kendini:mymeka::gitme:

bosuna sorma huston huston duyuyonmu sesimi
kacirdik kizi gördünmü:gitme:

Hakkat yaa :gitme:
Heyy KK ahalisi.. Erkek kardeşi evlenme çağına gelmiş birileri yok mu başka.. Ben gene kakalayamadım kendimi :sinifsinif:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…