Kardeşime laf anlatamıyorum

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk..
Kız kardeşim için açıyorum bir konuyu çünkü kendisi bir süredir bitmiş halde ve ben yardımcı olamıyorum..
Kız kardeşim 31 yaşında,yüksek lisansını yapmış ve malesef pandemide işsiz kalmış ama meslek sahibi biri(mühendis) geçen mart ayında pandemide sosyal medya üzerinden biriyle tanışıyor ve telefon görüntülü sohbet vs yollarla bunlar aylarca ilişki yaşıyorlar (!) ve sonunda çoçuk kardeşimle +18 muhabbet yapmak istiyor kardeşim de istemeyince “seni tanıdıkça eski erkek arkadaşına hak verdim” diyor. Artık eskilerle ilgili ne konuştular bilmiyorum ama ne olursa olsun saygısızlık bence. Neyse kardeşim bunun üzerine çok sinirleniyor kırılıyor derken ertesi gün sosyal medyasına eski erkek arkadaşıyla barışmışlar gibi fotoğraf yüklüyor. Bunun üzerine çocuk da bunu her yerden siliyor..
:) konu biraz saçma gelebilir ama işsizlik,pandemi derken bazı şeyleri gerekenden fazla büyütülebiliyor..
Ben ne dil döktüysem anlamadı ya da anlamak istemedi sizin yorumlarınızı ona okuyacağım,teşekkürler..
Not: onun istediği çocuğun dönmesi bu konuda tavsiye istiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşi çocuk değil ama çocukça bir şey yapmış ne gerek var resim eklemeye

Cinsellik konusmak istememiş kardeşin onu engelleseydi haklıyken haksız olmus

Merhaba kk..
Kız kardeşim için açıyorum bir konuyu çünkü kendisi bir süredir bitmiş halde ve ben yardımcı olamıyorum..
Kız kardeşim 31 yaşında,yüksek lisansını yapmış ve malesef pandemide işsiz kalmış ama meslek sahibi biri(mühendis) geçen mart ayında pandemide sosyal medya üzerinden biriyle tanışıyor ve telefon görüntülü sohbet vs yollarla bunlar aylarca ilişki yaşıyorlar (!) ve sonunda çoçuk kardeşimle +18 muhabbet yapmak istiyor kardeşim de istemeyince “seni tanıdıkça eski erkek arkadaşına hak verdim” diyor. Artık eskilerle ilgili ne konuştular bilmiyorum ama ne olursa olsun saygısızlık bence. Neyse kardeşim bunun üzerine çok sinirleniyor kırılıyor derken ertesi gün sosyal medyasına eski erkek arkadaşıyla barışmışlar gibi fotoğraf yüklüyor. Bunun üzerine çocuk da bunu her yerden siliyor..
:) konu biraz saçma gelebilir ama işsizlik,pandemi derken bazı şeyleri gerekenden fazla büyütülebiliyor..
Ben ne dil döktüysem anlamadı ya da anlamak istemedi sizin yorumlarınızı ona okuyacağım,teşekkürler..
Biz ne yapabiliriz bacim? Cocuga yazıp engeli kaldir lutfen diye yalvaralim mi?? 😅😅

Benim anlamadığım biz tam olarak ne konuda yardımcı olucaz?
+18 muhabbet yapmayı istemek de normal bunu istememek de normal.
Çocuk bu durum üzerine bir şey demişse eğer ki hiç sevmem böyle şeyleri kalitesiz biri

eskilerden konuşmak da saçma iki taraftan biri bir durumu istemiyorsa saygı duyulur konu kapatılır
+18 istedi diye pü kaka denilemez

saygı duyamıyorsa ayrılınır.
Kız kardeşiniz tamamen çocukça bir şey yapmış eski sevgilisinin sevgilisi varsa kız bunu görürse vs vs hani ki hoş bir davranış kesinlikle değil

resmi silsin hemen bari çabuk dönsün hatadan diğer adamla da muhattap olmasın

Merhaba kk..

ne konuda dil döktünüz

yanı adam engelledi diye mi üzüldü

ben neden hatalı seçimler yapıyorum diye mi üzüldü

ortadaki tek garip davranış kardeşinizin eski erkek arkadaşı ile fotoğraf koyması

birbirlerine uymuyorlarsa ayrılırlar olur biter

lakin pandemi vs var da 1 yıl da 30 yaş üstü insanlar için sanal takılmak çok uzun süre

yazın pekala görüşebilirlerdi açık alanda maskeli tıpkı işe gitmiş gibi

Engellediyse o yoluna kardesin yoluna kardesinin yapmasi gerekeni karsi taraf yapmis ama😅

Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis
Zeytinyagi gibi uste cikmak

Tabirleri karsi taraftan uygulanmis olup konu uzamadan kapanmis😅

31 yaşında kocaman kadının ilişkisine, hayatına kız kardeşi de olsanız karışmanız doğru değil. Siz tavsiyenizi yapar çekilirsiniz, onun hayatı. Başka yapabileceğiniz bir şey yok ki.

Back
X