kardeşime minik operasyon yardım?(burun)

sensiz_olmazki5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
238
0
0
İzmir
12 yaşnda kardeşim var.burnu gerçekden çok kötü.ve herkes dalga geçiyo onunla.hiç bir ortama girmek istemiyo.canı çok sıkılyıo bu yüzden.şuan estetik olması imkansız ama en azından iple yada kalıcı dolgu maddesiyle bir şeyler yaptırabilirmiyiz acaba.biliyorum yaşı çok küçük ama bu tür küçük operasyonlarla bir şey yapılabilir mi? bana bir fikir verin lütfenn

kbb uzmanıyla görüşmenizi tavsiye ederim..en doğru kararı onlar verecektir..

aslında biraz araştırdım ben buradanda kalıcı dolgu maddeleri küçük oldu için uygulanmaz.zaten büyük insan bile olsa kalıcılar iyi değilmiş.diğer iple de durmuyomuş burun şekli fazla kısa sürüyomuş.bu çocuk nasıl yaşıcak böyle üzülüyorum

aslında biraz araştırdım ben buradanda kalıcı dolgu maddeleri küçük oldu için uygulanmaz.zaten büyük insan bile olsa kalıcılar iyi değilmiş.diğer iple de durmuyomuş burun şekli fazla kısa sürüyomuş.bu çocuk nasıl yaşıcak böyle üzülüyorum

Allah başka,dert sıkıntı vermesin.Teknoloji-tıp ilerledi..uzmanla görüşüp yönlendirilmeniz daha doğru..kardeşinizin yanında da burnuyla ilgili kötü birşeyler söyleyip, çocuğun psikolojisini daha kötü bozmayın..onun kendisini telkinlerle iyi hissetmesini sağlayın..

Bir doktorla görüşmelisiniz.Ben de burun ameliyatı olmak için doktorla görüştüm ve öncelikle yaşımı sordu burun gelişimimin durup durmadığını öğrenmek için.Bence muayene olmasında fayda var.

yani bir daha soralım nefeste alamıyo zaten.bende de aynı problem var bizim burnunlar biraz büyükçe yani ailecek:)) ama ben ameliyat olmak istemiyorum.çok korku geldi bana.birde ameliyat olacak durumum sıfır bu aralar.zaten çalışmaya başlıyorum bu hafta anca bir kaç ayda biriktiricem o parayı.sonra da olamam galiba.iyileşme süreci beni yorar çalışmam lazım çünkü.işimden olurum.lazerle estetik yapıyolarmış ama fiyatını bilmiyoruz onunda.3,5 4 filan diyolar nasıl bulayım o parayı.bu burunla yaşamaya mahkum kaldık kardeşimde bende:( keşke taksit imkanı olsa lazerle estetiğin de yaptırsam

Back
X