- 2 Temmuz 2020
- 57
- 18
- 3
- Konu Sahibi Mrsdarcyyy
-
Adamo kadar şey yapmış ki ben öyle biri değilim diye kendini kanıtlamaya mı çalıştı aylarca buna değer mi? Bir insan o kadar lafı nasıl yutar inanın anlam veremiyorum ama dediğinizi yapıp aklını dağıtmaya çalışacağız sağ olunadam köküne kıran mı girdi? yeni birini bulur genç kız sonuçta. hayat bir ruh hastasıyla heba edilmeyecek kadar kıymetli. arkadaş ve hobi edinsin adama da asla dönmesin.şanslı ki destek olacak kız kardeşi var. ben tek çocuk olduğumdan kız kardeşinize sahip çıkışınız beni çok etkiledi o da kıymet bilsin ve zehirli ilişkiyi kestirip atsın.
Geri dönüş yapmaz diye dua ediyorum kısa sürede defalarca yaşamışlar ve bu yazdıklarım en basit ithamlar, en yakın arkadaşıyla dahi çok afedersiniz ama fingirdedin lafını etmişOna hayatın böyle geçmeyeceğini anlatırsınız ya sizi dinler dik durmaya çalışır ya da yaşayarak görür. Bu adam gibi dengesiz insanlarla asla konuşulmaması gerek. Sonra yüz buluyorlar. Kardeşiniz de onu hayatından tamamen çıkarınca anlayacaktır bunun rahatlığını. Daha 24 yaş nedir ki.
İşi çok zor buldu zaten bir de evde oturursa daha kötü olur mu diye düşünüyoruz. Adam çok ağır konuşup bırakmış umarım dönüş yapmazAdamdan ayrılsı.
Engellesin heryerden
Mümkünse başka iş bulup orada da çalışmasın.
Ağzı olan konuşuyor. Dedim ya en önemlisi adam kendini bile yırtsa kardeşinizin cevap vermemesi.Geri dönüş yapmaz diye dua ediyorum kısa sürede defalarca yaşamışlar ve bu yazdıklarım en basit ithamlar, en yakın arkadaşıyla dahi çok afedersiniz ama fingirdedin lafını etmiş
Öyle bir girişimde bulunduğunda haberim olur da bana söylerse mutlaka engelleyeceğim zatenAğzı olan konuşuyor. Dedim ya en önemlisi adam kendini bile yırtsa kardeşinizin cevap vermemesi.
Dediğim gibi malesef zayıf bir karakteri var, çocukken de arkadaşlarına kendini sevdirmek için hep kendinden verirdi büyüdü daha da kötü oldu. Narsistin tam olarak özelliklerini bilmiyorum ama adam bariz sıkıntılı. Sürekli yalan söylüyorsun imaları ve elin dursa gözün durmamış lafları kendisine bunu nasıl yaptırdı düşününce çok üzülüyorumKonunun tamamını bile tam okuyamadım sinirden.
Adam tam bir narsist kardeşin nasıl bu kadar kapıldı çok garip
Bir şekil de vazgeçirmelisiniz açık ve net !
Bölüm değiştirme imkanı yok mu aynı işyerinde adamı daha görmeyeceği biryere geçseİşi çok zor buldu zaten bir de evde oturursa daha kötü olur mu diye düşünüyoruz. Adam çok ağır konuşup bırakmış umarım dönüş yapmaz
Adam hiçbir şekilde inanmıyormuş kız kardeşimin söylediklerine, her hareketinin altında bir şey aramaya başlamış. Ne dese sen öyle düşünüyorsun ki bana öyle dedin diye hiç aklında olmayan şeyleri koymuş önüne ve asla yanılmam diyormuş. Şimdilik ulaşamaz ama işe başlayınca ne yapacağız çıksa daha mı iyi olur sizce. Küçük yerdeyiz tekrar iş bulması zor olabilirRuh hastası adam kız kardesinizin psikolojisini bozmuş. Kesinlikle ayrilsinlar. Numarasını falan değiştirsin kardeşiniz. Ulaşılacak tüm yollar kapanmalı
Evet malesef var şimdi bile adama kötü bir şeyler yazdım diye üzgün durumda, üzülecek kırılacak diyor bitti deseydin ama öyle yazmasaydın diyip beni delirtiyor. Asla kendini düşünme durumu yokKizkardesinizin ciddi ozguven problemi var sanirim. Bir psikologtan destek almasini sağlayin. Bugun bu adam yarin bir baskasi olur. Hep boyle ezilir sesini cikaramaz. Kendisini ezdirmemeyi, guclu durmayi ogrenmesi gerek. Pasif kalmamali.
Malesef zaten toplamda 5 6 kişiler mutlaka görme durumu olurBölüm değiştirme imkanı yok mu aynı işyerinde adamı daha görmeyeceği biryere geçse
Allah beterinden korudu biz de öyle diyoruz ama o kadar şeye susmuş olması beni korkutuyor habersiz görüşür diye tekrarEvlense de boşanacaktı zaten kurtulmasına sevindim
Elbette işten çıkmalı.Adam hiçbir şekilde inanmıyormuş kız kardeşimin söylediklerine, her hareketinin altında bir şey aramaya başlamış. Ne dese sen öyle düşünüyorsun ki bana öyle dedin diye hiç aklında olmayan şeyleri koymuş önüne ve asla yanılmam diyormuş. Şimdilik ulaşamaz ama işe başlayınca ne yapacağız çıksa daha mı iyi olur sizce. Küçük yerdeyiz tekrar iş bulması zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?