Konuyu zerre, bakın zerre anlamadığınız ve çarpıttığınız ortada.Yorumlara baktım da ortaya çıkardığım sonuç o kız olmasa da gelen kim olursa olsun sizin sayenizde huzur bulamaz
Bizim adetlerimiz de yapılacak olanları söylemesi belki bilmiyorsanız bilin diye söylenmiştir.Elbette ilk görüşme için hoş değil
Biz de erkeğin dinimiz dışında bir dinde olması tehlikelidir.İman gider kız sevince aile razı olunca o yüzden kızlar kendi dininden biri ile evlenebilir dinimizin emri budur.
Son olarakta sizi türklere ve islama karşı bir görüşte buldum çizdiğiniz portreye bakarak düşmanca geldi bence en iyisi o kızcağız evlenmesin ona da kardeşinize de soğukluk versin Allahü Teala
ben kendim aldim, 10000 euro verdim hem de, ne olmus?kizin sonucta kendi gelinligini kendi alacagi yoktu herhalde?
Ben ailecek din değiştirmesine karşı değiliz dememe rağmen burada İslam düşmanı ilan edildim, dikkat edin siz de edilmeyin aman diyeyim. Değil mi yani, zaten Türk ismini kullanıyoruz hepimiz, o yabancı ismi de kimlikte dursa ne olacaktı? Tek beklediğimiz ailenin görmemiş olmasıydı da, önde gideni çıktılar.benim eşim yabancı, ne ismi ne dini değişsn istemem,ben onu bu farklılıklarıyla, farklı kültürüyle sevdim, aksini isteyenin sevgisnden şüphe ederim, kardeşin daha çok genç, bu yaşta yapılan evlilikten zaten hayır gelmez, bugün aşk diye baktığına 4 sene sonra kafasını çevirip bakmayabilir bile, acele etmesin evde kalmadı daha bu yaşta.
bence de çok şükür, bu arada bence kimsebaşkası istiyo diye dininden vazgeçmemeli, benim eşim hristiyan, kızım için mevlutta okuttuk, kiliseden de randevu aldık vaftiz için, gerçi geri bi türlü aranmadığımız için hala vaftiz edilmedi, kimlikte din hanesi boş, büyüdüğünde neye istiyosa ona inanır, kendi bileceği iş, bana düşen empoze etmemek, yönlendirmeden bilgi sahibi olmasına uğraşmak, isteyen müslüman düşmanı ilan etsin isteyen istediğini düşünsün, bu kadar sığ bakanın ne düşündüğü zaten umuruma gelmez benim. size de aynını tavsiye ederim, yoksa işinşz zor.Ben ailecek din değiştirmesine karşı değiliz dememe rağmen burada İslam düşmanı ilan edildim, dikkat edin siz de edilmeyin aman diyeyim. Değil mi yani, zaten Türk ismini kullanıyoruz hepimiz, o yabancı ismi de kimlikte dursa ne olacaktı? Tek beklediğimiz ailenin görmemiş olmasıydı da, önde gideni çıktılar.
Neyse çok şükür evlenmiyorlar, kardeşim ayrılmış kızdan bu sabah.
Böyle sığ bakanlardan maalesef kaçamıyoruz dünyanın hiçbir yerinde. Ayrıca yarı Türküm ben de demekten ciğerim çıktı artık. Benim oğlum için de aynısı yapılacak, hem mevlüt hem vaftiz, büyüyünce istediğini seçecek, biz karışmayacağız.bence de çok şükür, bu arada bence kimsebaşkası istiyo diye dininden vazgeçmemeli, benim eşim hristiyan, kızım için mevlutta okuttuk, kiliseden de randevu aldık vaftiz için, gerçi geri bi türlü aranmadığımız için hala vaftiz edilmedi, kimlikte din hanesi boş, büyüdüğünde neye istiyosa ona inanır, kendi bileceği iş, bana düşen empoze etmemek, yönlendirmeden bilgi sahibi olmasına uğraşmak, isteyen müslüman düşmanı ilan etsin isteyen istediğini düşünsün, bu kadar sığ bakanın ne düşündüğü zaten umuruma gelmez benim. size de aynını tavsiye ederim, yoksa işinşz zor.
Fransız :) ben sein yerinde olsam yarı Türküm diye de yırtınmam mesela, kimseye bişey kanıtlama zorunluluğun yok, kimseye dert anlatmak, kendini kabul ettirmek zorunda değilsin. Beğenmeyen sağdan devam etsin :) Zaten seni dininle, milliyetinle yargılayanla niye muhatap olasın ki? Buna inan, çok tehlikeli kafalar onlar !Böyle sığ bakanlardan maalesef kaçamıyoruz dünyanın hiçbir yerinde. Ayrıca yarı Türküm ben de demekten ciğerim çıktı artık. Benim oğlum için de aynısı yapılacak, hem mevlüt hem vaftiz, büyüyünce istediğini seçecek, biz karışmayacağız.
Görmezden gelmeyi öğrendim artık ama bazen dayanamıyor insan işte.
Sizin eşiniz nereli? :)
Ben de yarı Yunanım :)Fransız :) ben sein yerinde olsam yarı Türküm diye de yırtınmam mesela, kimseye bişey kanıtlama zorunluluğun yok, kimseye dert anlatmak, kendini kabul ettirmek zorunda değilsin. Beğenmeyen sağdan devam etsin :) Zaten seni dininle, milliyetinle yargılayanla niye muhatap olasın ki? Buna inan, çok tehlikeli kafalar onlar !
Helal :) Bu size yapılmış inanılmaz büyük bi saygısızlık, sen kimsin benim dilimi öğretmeme karışıyosn, senin kada benim de çocuğum sonuçta, senden korkarak, senin direktiflerine göre yetiştirmiycem çocuğumu heralde, ay siniroluyorum bu tip kafalara, aileleriniz asla kaynaşamazmış , bu kadar görgüsüzlüğü kaldırmak kolay değil, bence kardeşin biraz zaman geçsin daha net görücek bişeyleri, şimdi üzülmesi çok normal, zaman herşeyin ilacıBen de yarı Yunanım :)
Yeğenlerim doğunca dilimizi öğrenmeyeceklermiş... Bak bak sen pazarlığa. Bizzat kendim öğreteceğim doğduklarında.
Kesinlikle, öyle insanlarla işim olmaz.
Beni ben yapan bu unsunlar, bunlara burun büküp beni değiştirmeye çalışanlara saygım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?