ya evet eşim herşeyımı karsılıyo ben istemeden eşim verir ama iş kardsime gelince kardesim için istemekte zorlandım kahretsinki onun o huyu var ve kahretsınkı ben dun yatıramadım belkı devamlılık olur diye öyle demiştir onun içindekierrini bilemem bana yansıtmıyo umarım bu konudaki davranışlarını aşmaya çalışır ve ben da bir daha böyle yapmam
ya arkadaslar sizin esınız eve gülerek girmiyomu daha önceki sayfaları okursanız gülerek içeri girdiğini yazdım sonra o halimi gördü
hepimiz eşimizle tartışmıyormuyuz hepimiz ortak bir nokta bularak sorunun üstesinden gelmeye çalışmıyormuyuz.kim ister evliliği bitsin veya başkaları yüzünden tartışmak ister.sevgide burda eşiyle ortak bi nokta bulup kardeşine yardımcı olmak istiyor.ne kadar çok ağır eleştriler yapılıyor.kız burda çözüm arıyor yüklenecek insanlar değil.kardeşine yardımcı olmak istiyor ama eşiylede tartışmak kötü olmak istemiyor ne var bunda.tamam cebi para dolu olabilir ama eşinden gizli belki içine sinmiyor veya gönderme şansı yok eşinden habersiz.artık yazmaya korkar oldum bende bi dert paylaşıyorsun seni eleştiriyorlar.biz burda çevremize anlatamadığımız veya tanıdıklarımıza belki güvenenemekten dolayı buraya yazıyoruz çare moral bulmak için çoğu insan tersliyor eleştiriyor ağır şekilde.sevgiye yardımcı olmamız lazım ne yapabilir nasıl eşini ve kardeşini üzmeden bu sorunu halledebilir diye düşnyorum ben
ısrarcı olmadığımı nerden biliyosunuz??
ya evet eşim herşeyımı karsılıyo ben istemeden eşim verir ama iş kardsime gelince kardesim için istemekte zorlandım kahretsinki onun o huyu var ve kahretsınkı ben dun yatıramadım belkı devamlılık olur diye öyle demiştir onun içindekierrini bilemem bana yansıtmıyo umarım bu konudaki davranışlarını aşmaya çalışır ve ben da bir daha böyle yapmam
ya arkadaslar sizin esınız eve gülerek girmiyomu daha önceki sayfaları okursanız gülerek içeri girdiğini yazdım sonra o halimi gördü
yazdıklarına katılıyorum güzel şeyler yazmışsın ama insanları çileden çıkartan eşim süper eşim çok iyi eşim bana neler neler alır parsız bırakmaz demesiydi.... eşim de eşim diyor ama eşi demek ki onun gözünde büyüttüğü gibi değilmiş... onu bu durmda bıraktı üzülmesine göz yummu ağlarken dalga geçercesine güldü gitti... yoksa mağduriyetini evet yazılanlardan sonra ben de anlamış oldum zaten
hepimiz eşimizle tartışmıyormuyuz hepimiz ortak bir nokta bularak sorunun üstesinden gelmeye çalışmıyormuyuz.kim ister evliliği bitsin veya başkaları yüzünden tartışmak ister.sevgide burda eşiyle ortak bi nokta bulup kardeşine yardımcı olmak istiyor.ne kadar çok ağır eleştriler yapılıyor.kız burda çözüm arıyor yüklenecek insanlar değil.kardeşine yardımcı olmak istiyor ama eşiylede tartışmak kötü olmak istemiyor ne var bunda.tamam cebi para dolu olabilir ama eşinden gizli belki içine sinmiyor veya gönderme şansı yok eşinden habersiz.artık yazmaya korkar oldum bende bi dert paylaşıyorsun seni eleştiriyorlar.biz burda çevremize anlatamadığımız veya tanıdıklarımıza belki güvenenemekten dolayı buraya yazıyoruz çare moral bulmak için çoğu insan tersliyor eleştiriyor ağır şekilde.sevgiye yardımcı olmamız lazım ne yapabilir nasıl eşini ve kardeşini üzmeden bu sorunu halledebilir diye düşnyorum ben
Ayrıca..
Eşinin "nisan ayında para yollayacaktım ben" demesi çok komik gerçekten, sen ikna oldun mu?
Kardeşin diyor ki "abla yol param yok, okula gidemiyorum", afedersin teşbihte hata olmaz derler, ölme eşeğim bahar gelecek, otlar bitecek diyorsun..
Çok çok afedersin, bağışla beni ama eşinin kardeşine 5 kuruş gönderdiğine inanmıyorum.
Ne sen ne eşin, eşinin annesinden habersiz ve onaysız 5 para gönderemiyor, harcayamıyorsunuz anladığım kadarıyla. Senin de "gizli iş yapamam" dediğin kişi eşin değil, KAYINVALİDEN..
O nedenle k.valideye birşey alırken sana danışılmıyor, çünkü SÖZ HAKKIN YOK..!!
Evlilik senin, koca senin, ama söz hakkı başkasının.
Derdim sana hakeret etmek, incitmek falan değil. geç allasen bunu.. Ne geçer elime öyle yapsam.
Derdim sana farkındalık kazandırmak, dışarıdan bir göz olarak.
Yoksa seni pışpışlamak, teselli etmek çok kolay. Ay canım, üzülme ya, benimki de öyle, napcannn işteee... Derim, olur biter, daha da kolay olur.
Valla bana da yapsınlar böyle yapıcı eleştiri, hiç de hakaret saymam.
Ayrıca..
Eşinin "nisan ayında para yollayacaktım ben" demesi çok komik gerçekten, sen ikna oldun mu?
Kardeşin diyor ki "abla yol param yok, okula gidemiyorum", afedersin teşbihte hata olmaz derler, ölme eşeğim bahar gelecek, otlar bitecek diyorsun..
Çok çok afedersin, bağışla beni ama eşinin kardeşine 5 kuruş gönderdiğine inanmıyorum.
Ne sen ne eşin, eşinin annesinden habersiz ve onaysız 5 para gönderemiyor, harcayamıyorsunuz anladığım kadarıyla. Senin de "gizli iş yapamam" dediğin kişi eşin değil, KAYINVALİDEN..
O nedenle k.valideye birşey alırken sana danışılmıyor, çünkü SÖZ HAKKIN YOK..!!
Evlilik senin, koca senin, ama söz hakkı başkasının.
Derdim sana hakeret etmek, incitmek falan değil. geç allasen bunu.. Ne geçer elime öyle yapsam.
Derdim sana farkındalık kazandırmak, dışarıdan bir göz olarak.
Yoksa seni pışpışlamak, teselli etmek çok kolay. Ay canım, üzülme ya, benimki de öyle, napsannn işteee... Derim, olur biter, daha da kolay olur.
Valla bana da yapsınlar böyle yapıcı eleştiri, hiç de hakaret saymam.
canım sevgi buraya teselli bulmak onay almak için gelmiş ayrıca baktım da izmir de oturuyormuş şehrin girişi de osa memleketim oradan biliyorum her mahallede hiç olmazsa bir bankamatik vardır en azından, şehir girişiymiş yok uzakmış çantam para doluymuş, hesap vermeden harcayamıyorsam ne yapayım dolu cüzdanı ...
anlıyorum arkadasım benım esımde süper ama kötü huylarıda yok degıl aynı anlattıgı gibi benım eşimde ben gozluk alacaktım en ıyısını al dedı 700 tl ben bır gozluge vermem gunes gozlugune ama o en ıyısı olsun al dıye ısrar ettı benım ıcın herseyın ıyısını ıster ama sadece benım ıcın benı benımsıyor aılemı o kadar benımsemıyor belkıde bunu bılemeyız herkesin degısık karakteri var ona karsı süperdır esı ama aılesıne degıldır napalım atamayız satamayız bu kocalarımızı aılemızde sıze ıyı davranıyorsa yeter dıyor bende ıstıyorum aılemıde benım gıbı sahıplensın ama olmuyor ıste napalım kıskanıyor belkıde bende ısterım kardesıme canını versın cunkı ben kardesım ıcın dunyayı yıkarım annem ıcın babam ıcın canımı verırım onlar baska ama erkekler senın gıbı dusunmuyor ıste yapacak bırsey yok...!![/B]
ya ben kackere yazıcam esımın bu konuda haksız oldugunu ben haklı demıyorum o yuzden buraya yazdım tuhaf ve sacma bır dusunce esımın bu huyunu sevmedıgımı yazdım bende haksızım bunu bılıyorm...ayrıca eşımın maas hesabını ailesine vermesınde nerden cıkardınız?Israrcı olmaktan kastın, çocuk gibi debelenmek-sızlanmak veya gelip burada dert anlatıp, sonra da sana verilen her uygulanabilir öneriye "ama eşim küser, eşim ağlar, incinir" diye bahaneler üretmekse Türk Dil Kurumu sözlüğündne ısrarcı olmanın anlamına bir bak derim.
Eğer sen şu an için çalışmıyorsan, eşinle de bu konuda hemfikirsen, o halde eşin senin ihtiyaçlarını karşılamak zorundadır. Kardeşine para yollamak senin aklına yatmışsa, sen bunu şart görüyorsan, o da senin bir ihtiyacındır.
Senin cüzdanında para ve kendine saygın varsa, pekala gidip yatırırsın kardeşinin hesabına parayı. Eşine de anlatırsın durumu. Gizli kapaklıiş çevir demiyorum sana. Eşinin haberi olması farklı, eşini ikna etmek farklı. İkna etmek zorunda değilsin, programlanmış robot gibi her konuda aynı düşünmek zorunda da değilsin eşinle.
Eşinin maaşının hesabını annesine vermesinden sen memnun musun? Veya ailesine 2000 tl verip tv almasından? Yoo değilsin, aynı şey işte.
Evlilikte güven olmazsa olmaz bir unsurdur. Ancak senin korumaya çalıştığın kadar, eşin de senin güven ve sevgini muhafaza etmek zorunda. Bilmem farkında mısın.
ya ben kackere yazıcam esımın bu konuda haksız oldugunu ben haklı demıyorum o yuzden buraya yazdım tuhaf ve sacma bır dusunce esımın bu huyunu sevmedıgımı yazdım bende haksızım bunu bılıyorm...ayrıca eşımın maas hesabını ailesine vermesınde nerden cıkardınız?
Bence gerçekten yollamak isteseydiniz hepimizden iyi bilirdiniz nasıl yollayacağınızı.Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz ama her alternatife verilecek bir cevabınız var.Krdeşiniz için üzüldüm.Benim de kardeşim ünv. okuyor.Her ay düzenli harçlık veririm eşimin haberi yok.Bilmesine de gerek yok.eşimden gizli yollarsam güvenini sarsarım o onun parası gururuma yediremem falan demişsiniz.Bunlar bahane bence.Hiç mi çarşıya çıkmıyorsunuz?Hep mi eşinizle dip dibesiniz internet bankacılığı denen bişey var.Neyse, daha yazacak bişey yok.Kardeşinizin sınava gidecek yol parası yok, 2 3 lira istiyor ama siz eşinizle kötü olmayın yeter ki.Ben asıl bu kadın tipine kızıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun, Allah seni kardeşine muhtaç etmesin. Kocan yanında ve cüzdanın dolu olarak mutlu mesut senelerce yaşamanı dilerim.
Ha ayrıca çocukların falan da ileride teyzelerindne bişey istemesinler, sıkıca tembihle.
Kimsenin kocasıyla arasını açmaya hakları yok nasılsa. Kocasız olmuyor biliyorsun, Allah muhafaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?