Kardeşime yardım edemiyorum

niye baştan söylemedin böyle böyle bir durum var diye? eşimin ailesiyle daha öncedende sorunlar yaşadık falan filan?
ben inanmıyorum

evt yorumlar cok acımasız ben hatamı kabul ettım ama o an yapamadım pişmanım

başkalarının dediği beni niye bağlasın.. benim hayatta öyle bir yorumum olmaz..
her koyun kendi bacağından asılır banane.. sen kötü olmak istiyorsan yapmak istemiyorsan ne diyebilirim.. ben kendi görüşümü söyledim ..

eşim birşey yaparken zaten ailesine sormuyo danışmıyo dedğim gibi onun ailesiyle aram iyi değil onlar duyarsa cok laf yapacaklarını biliyorum arkamdan konusacakalrını bılıyorum

o zaman da bize şunu mu diyorsun bari öyle de rahatlayalım arkadaşlar olanlar gayet normal eşim de haklı onu da anlıyorum...

ay bilmiyorum valla ne olursa olsun eşin seni o an anlayıp tamam canım ben yolluyorum aramızda kalsın demiş olsaydı siz de zaten anlardınız ne demek istediğini tamam derdiniz o para da giderdi... bana eşiniz de siz de çok normal gelmediniz... kaldı ki eşinizi savunma içindesiniz ben olsam eşime olan kızgınlığımı da ifade ederdim... ee niye açtın o zaman bu konuyu kim sana akıl verse beğenmiyorsun...
şehir girişindesin okey çok iyi anladım da oradan sürekli araç geçiyordur geçmemesi imkansız niye çok abartılı dedin ki sen kılını kıpırdatmaktan o anda acizdin çünkü... gitsem mi gidebilir miyim biri görürse eşim duyarsa.... neyse neyse kardeşiniz inşalalh iyi yerlere gelir tek temennim bu kimsenin eline bakmasın

çok kızıyorum ya senin eşin maaşını ailesine rapor etmek zorundamı bu nasıl zihniyet benim eşimde aynışey olsa aynısını yapardı heralde bu erkeklere zerre kadar güvenilmez ama halletmene sevindim sende kendi ayaklarının üzerinde dur eşinin ayakları birgün seni taşımaktan yorulursa ayaksız kalırsın ona göre

eşi onu sevmiyorki..

eşim birşey yaparken zaten ailesine sormuyo danışmıyo dedğim gibi onun ailesiyle aram iyi değil onlar duyarsa cok laf yapacaklarını biliyorum arkamdan konusacakalrını bılıyorum

allah aşkınıza yemeyin şimdi bizi 50 tl yahu 5000 tl değil nerden duyacak nasıl duyacak ailesi hem kime ne, bence bize baştan anlatmadığınız bişeyler var eşinizle ilgili o mutluluk tablosu falan ya da bilmiyorum artık

ya ben eşimin haklı olduğunu yazmadımkı ,heklı olduğunu düşünseydim buraya nu konuyu açmazdım evet eşim duyrsa diye gitmedim ama şimdi pişmanım siz eşinizden gizli iş yaparmısınız?

kimsenin ahkam kestiği yok..herkes ne yapılabilir diye yol göstermiş.. 20 /30/50 lirayla kimsenin aile hayatı batmaz bitmez.. ki cüzdanımda var diyor ..

ya ben eşimin haklı olduğunu yazmadımkı ,heklı olduğunu düşünseydim buraya nu konuyu açmazdım evet eşim duyrsa diye gitmedim ama şimdi pişmanım siz eşinizden gizli iş yaparmısınız?

evet yaparım eşim bana her konuda güvenir, birşey yaptığım zaman eşime söylemem bile, yaptıktan sonra söylerim, oda hiç karışmaz, bilirki kötü birşey yapmam

ya arkadaslar özel yasantımdan bazı şeyleri yazmak zorunda kaldım çünkü çok üzerime geldiniz suçluyum bunuda biliyorum neyse... ben ablamla eltiyim ve abllam kayınvalideyle aynı apartmanda oturuyo burda birşey olsa ablamın huzurunu bozuyolar buraya kadar uzanamıyolar yani herşeyimiz olay oluyo

arkadaslar kıme neye gore yargılıyorsunuz
uslub konusunda rahatsızım acıkcası
ınsanların konularına yorum yapma hakkımız hakaret ıceren asagılayacı yorumlar yapmamıza sebebıyet vermez

seven insan öylemi davranır?

evet yaparım eşim bana her konuda güvenir, birşey yaptığım zaman eşime söylemem bile, yaptıktan sonra söylerim, oda hiç karışmaz, bilirki kötü birşey yapmam

burda herkes esine guvenıyo güven ıle ılgılı problem yok ama siz esinizle hiçters düşmedımızmı ?düşmediyseniz cok güzel

ablayla elti olmak uğursuzlukmuş öyle duymuştum ben

Arkadaş hatasını görmüş anladığım kadarıyla. daha fazla üstüne gitmeyin bence.

ayy soruya bak arkadaşım evet böyle bir durum olursa kesinlikle yaoarım... ben de eşime karşı çok samimiyim herşeyimi paylaşırım herşeyi haberi veririm bi kaç ay önce çeyrek alıp koyuyordum kenara aşkım bak çeyrek aldım bugün buraya koydum diye de gösteririrdim... bak kumbarada bozukluklar çoğalmış ben çeyrek alıyorum derdim ki allıp koysam ondan habersiz bilmez bile erkek çünkü para bırakıp gidiyor bilmez ben o parayı naptığımı....
sizin durumunuzda olsam zaten bir an beklemem kardeşim bu benim.... üstelik de siz eşinize söylüyorsunuz yolla diye o da para yok diyor.... siz çok üzüldünüz bu duruma size değer veren adam böyle davranmazdı ne olursa olsun eşim bu benim onun hatrı var derdi çok değer vermiş olasydı bilmiyorum bu benim görüşüm...
bu adam senin parasız bırakmıyor ama yine de o para üzerinde hakimiyet kuruyor demek ki şu sorunuzdan sonra size yine üzüldüm.. ben de taraftar değilim eşten gizli saklı birşeyler yapılmaz hoş olmaz etik değildir ama bu konu farklı siz kendi paranızdan bile vermeye çekindiniz ya duyarsa falan diye... üstelik gururrluyum eşime diyemem falan diyorsunuz eşinizle ilişkinizi bi sorgulayın... ben 8 aylık evliyim ne gururu olacak ki o benim caım oldu artık gurur murur dinlemem. demek ki bu pozisyonu size eşiniz yaratıyor

şuandan sonra da size kızgınlığım azaldı çünkü artık eşinizle aranızdaki olan bağın bu duruma yol açtığını düşünüyorum... eşiniz ne olursa olsun sizi üzmemeliydi gelip evde gülerek niye ağlıyorsun diyor bir de... sen artık kendini suçlu hissetme tamam çünkü sen önce eşin yanlışı yaptı... başın daha dik olabilirdi çantanı aldığın gibi yola koyulabilirdin... bunları yapamadığına göre eşin seni farkında olmadan bastırmış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…