- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
ablayla elti olmak uğursuzlukmuş öyle duymuştum ben
herşey toz pembe değil yani...bende üzüldüm sevgiye, bence kendi ayakları üstünde durmayı öğrenmeli
ayy soruya bak arkadaşım evet böyle bir durum olursa kesinlikle yaoarım... ben de eşime karşı çok samimiyim herşeyimi paylaşırım herşeyi haberi veririm bi kaç ay önce çeyrek alıp koyuyordum kenara aşkım bak çeyrek aldım bugün buraya koydum diye de gösteririrdim... bak kumbarada bozukluklar çoğalmış ben çeyrek alıyorum derdim ki allıp koysam ondan habersiz bilmez bile erkek çünkü para bırakıp gidiyor bilmez ben o parayı naptığımı....
sizin durumunuzda olsam zaten bir an beklemem kardeşim bu benim.... üstelik de siz eşinize söylüyorsunuz yolla diye o da para yok diyor.... siz çok üzüldünüz bu duruma size değer veren adam böyle davranmazdı ne olursa olsun eşim bu benim onun hatrı var derdi çok değer vermiş olasydı bilmiyorum bu benim görüşüm...
bu adam senin parasız bırakmıyor ama yine de o para üzerinde hakimiyet kuruyor demek ki şu sorunuzdan sonra size yine üzüldüm.. ben de taraftar değilim eşten gizli saklı birşeyler yapılmaz hoş olmaz etik değildir ama bu konu farklı siz kendi paranızdan bile vermeye çekindiniz ya duyarsa falan diye... üstelik gururrluyum eşime diyemem falan diyorsunuz eşinizle ilişkinizi bi sorgulayın... ben 8 aylık evliyim ne gururu olacak ki o benim caım oldu artık gurur murur dinlemem. demek ki bu pozisyonu size eşiniz yaratıyor
ya arkadaslar ben yıllardır calışmış ınsanım evet sımdı calışmıyorum çunku burdakı sartlar bana uymuyo memleket gıttıgımız zaman calısmaya devam edıcem sız ne sandınız benı ?
kimsenin seni bişey sandığı flan yok hepimizin bu kadar sinirlenmesine sebep hem akıl istemen hem de bin bir türlü bahaneler bulup sıyırtman
ben de çalıştım hem de çok güzel bir pozisyonda şimdi bende şartlardan dolayı çalışmıyorum memleketimi değiştirdim eşimin memleketine geldim burası küçük bir ilçe üstelik ha deyince iş olmuyor ben de babamdan bile para isterken yeri gelir çekinirdim ama eş bambaşka oluyor o artık senin hayat arkadaşın oluyor karşındaki de sana o pozisyonu vermesi lazım tabi. sana verdiği parayı özgürce kullanabilmelisin ya eşim duyar diye kendini geri çekmezdin o zaman...arkadasım herkesın yapısı farklı sen gurur yapmıyosan ben yapıyorum kişilk meselesi bunula evlılığın sorgulanması ne alaka ben yıllarca calıstıgım ıcın belkı zor gelıyodur
neden aşağılar derecede ayaklarının üzerinde duramıyo diyosun ?ben birşeyden sıyrılmadım hatamı kabul ediyorum zaten
kimse sevgiyi yargılamasın cunkı benım durumumda sevgıyle aynı kendı yasantıma cok benzettım yasadıgı hayatı ve benımde kardesım para ıstese esım belkı gondermez gercı bunu yasamadan bılemeyız ama bazı erkeklerınde boyle tuhaf huyu olabılıyor napalım bence yargılamak yerıne anlamaya bakın!! ya yuvanız bozulacak kardesıme para vermek ıstemeyen adamla evlılık devam etmez deyıp sılıp atacaksınız yada bu deveyi güdüp yolunuza devam edeceksiniz baska yolu yok bende cok gururluyumdur bu konuda esım vermem derse ikilemem ya ceker gıderım yada kabullenıp yoluma devam ederim yuva bozmak kolay onemlı olan ımkansızlarda cıkar yolu bulmak!!
Kardeş demek hayat demektir... Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek... kimi zaman üzüldüğün anda karşında bulabilmek... Hiçbir zaman sevgili kardeş gibi olamaz... kardeşin aşkı sevigiliden çoktur... Sevgili terk eder, kardeş yanında baki kalır... Sevgili emreder, kardeş teselli eder... Kardeş sevgiliden çok sever... Bilir misin bizde kardeşlik nedir... Nefesin kesilirse, al benim canımı kullan "senindir" Yolun sonu uçurumsa eğer "kardeşim geri dön" İlk adım benimdir demektir.
Demek ki gerçekten başı sıkıştı ki aradı. Benim kardeşim beni arasa isterse şehir merkezi uzak olsun istersem kocamla kötü olayım ben kardeşime ne yapar ne eder o parayı yaratırdım. Hemde herşeyi kocanın bilmesine gerek yok kii. Kardeşinle aranda kalabilir kocandan birşeyleri saklaman gerekiyorsa sakla.
Bilmiyorum yani banada biraz bahane gibi geldi yatırmak isteseydin gerçekten bankaya kendin gider yatırırdın parayı.
ayy canım bu yazdığın şiiri abiciğim yazmıştı bir gün bana bak gözlerim doldu hatırladım da canım abim benim
yazdıklarına katılıyorum güzel şeyler yazmışsın ama insanları çileden çıkartan eşim süper eşim çok iyi eşim bana neler neler alır parsız bırakmaz demesiydi.... eşim de eşim diyor ama eşi demek ki onun gözünde büyüttüğü gibi değilmiş... onu bu durmda bıraktı üzülmesine göz yummu ağlarken dalga geçercesine güldü gitti... yoksa mağduriyetini evet yazılanlardan sonra ben de anlamış oldum zaten
arkadasım herkesın yapısı farklı sen gurur yapmıyosan ben yapıyorum kişilk meselesi bunula evlılığın sorgulanması ne alaka ben yıllarca calıstıgım ıcın belkı zor gelıyodur
ben hala sırf esıne karsı durustlugunu kaybetmemek ıcın onun rızası ya da bılgısı olmadan gıdıp tek basına bır ıs yapmamanın neden acızlık ve ayaklarının uzerınde duramama oldugunu anlayamıyorum
cok asırı gıdıldıgını dusunuyorum elestırılerde
hakaret edıldıgınde ellerıne ne gecıyor cok merak edıyorum
Anlamadım ki ben, hangi noktada gurur yapıyorsun?
Cüzdanını eşin dolduruyor, cüzdanım dolu diye teselli oluyorsun.
Eşim ne istesem alır, gene olsa gene onunla evlenirdim diye bağlıyorsun.
Ailesine plazma tv aldı diye tepki veriyorsun..
Hani nerde, nasıl gurur yapıyorsun allasen??
Kardeşine 50 lira yollamaya gelince ısrarcı olamıyosun, ya evliliğim zarar görürse diye çekiniyorsun. Bunun adı gurur değil şekerim, kendi menfaatlerini kollamak..
Anlamadım ki ben, hangi noktada gurur yapıyorsun?
Cüzdanını eşin dolduruyor, cüzdanım dolu diye teselli oluyorsun.
Eşim ne istesem alır, gene olsa gene onunla evlenirdim diye bağlıyorsun.
Ailesine plazma tv aldı diye tepki veriyorsun..
Hani nerde, nasıl gurur yapıyorsun allasen??
Kardeşine 50 lira yollamaya gelince ısrarcı olamıyosun, ya evliliğim zarar görürse diye çekiniyorsun. Bunun adı gurur değil şekerim, kendi menfaatlerini kollamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?