- Konu Sahibi littlemother
-
Bence kızın tarafından bakmayı deneyin,benim nişanlılık sürecinde aynı..nişan atmayı düşündümBu özel hayata müdahele mi onu da bilmiyorum. Cünkü ailesiyle görüsmesine bile karisiyor. Hep beraber ailecek bi sey yapsak kardesimin o gün morali bozuk dolasiyor. Biliyorum ki kavga ettiler bu yüzden. Ileride hic bi sekilde bizimle görüsmesine izin vermeyecek. Psikolojik sorunlari var gibi davraniyor.
Çok ilginç bir saptama olmuş. "O asla yetiskin olamayacak kisilerden" derken sorumluluk alma anlamında mı dediniz? O zaman neden nişanlandı? Neden evlenmek istiyor?
Bence kardeşinizi bir psikoloğa götürün. Eğer nişanlısına itiraz etmek istiyor ama edemiyorsa altında başka şeyler olabilir. Kendi haklarını savunmasında sorunlar varsa destek ona iyi gelecektir. Böylece siz yanında olmadığınız zamanlar da kendi hayatıyla ilgili sağlıklı kararlar alabilmesi mümkün olur.
Ben bastan beri ayril dedim.
Klasik canım bu,evde sindirilen erkek modeline bakış açıssı
Şu kısım hakikaten çok itici
Çok rahatsız edici
Siz kardeşinize güvenmiyorsunuz.
Onun kararlarına saygı duymuyorsunuz.
Şimdiye kadar nişanlanan insanların hepsi evlendi mi sanıyorsunuz?
Evlenenlerin hepsi sağlıklı, mutlu devam ettiler, bir yastıkta kocadılar mı sanıyorsunuz?
Hayatta herkesin yanlış karar alma, hata yapma riski vardır.
Benim nişanlımda öyle,evde herkesi karşısına albiliyo gibi görünüyo.ki benim istediğim şey bu değil kesinlikle. Hattaa kardeşi fln arayıpKardesim tanidigim en asi insanlardan biri. Eve gec gelen, annemi de babami da cok takmayan biridir. Hangi bilgiyle bu kaniya vardiniz? Sorsaniz cevap veririm. Egonuzu tatmin eden ezbere seyler yazmayin lütfen.
Bu arada kusura bakmayınlittlemother o kadar doluyumki..yaptığım bütün aktivitelerin tadı kaçıyo,nişanlım yapıyo bunu
Haliyle onunda aile vs durumlarında tadı kaçıyo benzer şekilde.ama nişanlımın kararlarında ailesinin etkili olduğunu düşünüyorum.özellikle ilk bikaç ay.
Mesela hesap kitap yapıcaz,kardeşi de ordayken yapsaymışız!!
Sizin bakış açınız benim görümceciğimin bakış açısı gibi geldi,o yüZden istemeden sert yorumlar yapmış olabilirm
Ben de bu düsüncenizi itici buluyorum. Bile bile niye hata yapilsin ki.
Bastan beri kismi kardesimin bize gelip mutsuz oldugunu söylemesiydi. Ilk ayrilmak istedigini söyledi. Ben de madem mutsuzsun ayril dedim. Sonra yine baristilar. Tabi kardesim alttan aldigi icin.
Tamam diyelim bu kızdan ayrıldı
Bundan sonraki sevgilisi ona whatsapp'ı sil derse ne olacak? Kardeşini iş yerine götürme derse ne olacak?
Sorun kardeşinizde. Kendine saygı duymasını ve karşısındaki kişiye saygı duydurtmayı başarması lazım.
Benimde kucuk kardesim var.
Kimse bana " sen karisma" diyemez asla ve asla.
Ama destek vrdir destek vardir.
" o kiz oyle o kiz boyle' demek yerine kardesimi karsima alip " ablacim sen ne istiyosun bi seni dinliyim" diye konuya girilmeli.
Bakin insan sevdigini zannettigi kisinin kusurlarini göremeyebiliyor. Gecer diyor. Ama disardan bi insan daha net anliyor. Kardesimin bu ilk ciddi iliskisi. Bundan sonrasi icin tecrübe olacak. Umarim karsisina da cok iyi biri cikar. Onun degerini de daha iyi anlar.
Burada o kadar konunun acilmasi insanlarin idraksizliginden mi yoksa isin icindeyken disardan bi bakis acisini istemesinden mi?
Benimde erkek kardeşim var ve diyeceğim tek şey.Emin olmadığın insanla evlenme..
Onun harici bana laf düşemez kardeşim olması her şeyine karışıp yönlendirmeye çalışmam gerektiği anlamına gelmez.
Bence çok karışmayın at şu nişanı demek çok çirkin.
Kardeşiniz evlenecek yaşa gelip yola çıktıysa o düşünsün nasıl olur diye.
İlişkiyi yönetmeye kalkmayın iyi düşün deyin çekilin aradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?