Kardesimi cesaretlendirmeye devam etmeli miyim

Kardesimin en basindan beri cekinceleri vardi.
Sizin ileride kizlariniz bu durumda olsa seviyorsa hatasini ceksin mi diyeceksiniz? Yoksa ne olursa olsun cesaretlendirecek misiniz? Arkandayim, hata yapma mi diyeceksiniz?

Kardesimin en basindan beri cekinceleri vardi.
Sizin ileride kizlariniz bu durumda olsa seviyorsa hatasini ceksin mi diyeceksiniz? Yoksa ne olursa olsun cesaretlendirecek misiniz? Arkandayim, hata yapma mi diyeceksiniz?

Her zaman arkandayım ama karar senin diyeceğim elbette
Kızlarımın da yanlış insanı sevme, onunla evlenme ve ayrılma, boşanma hakları var. Kendi kararlarını kendileri alırlar.

Yanlış bulduğum şey insan severken kör olabiliyor ama kardeşimi sorun etse ne diyorsun sen bir dur orda derdim.herkes der.sonuçta 3 yılda kız sizin için hiç mi kıskançlık yapmadı da Kardeşiniz nişanlandı.
Kız bu tutumu saklamak istese evlenene kadar sakladıysa zaten kardeşinizde en başından göze almayacaktı.

Ama üzgünüm sizi anlasamda şimdilik bitti deselerde sanmıyorum olay nişana geldiyse ortada ihanet vs yoksa devam ediyor kız özür dilese bir şekilde barışır. Evlenince yine sorun çıkarır bu kez çocuk var diye yine ayrılık olmaz.
Bu konuda ben ciddi ayrılık olacağını düşünmüyorum

Kizin ailesiyle bile anlasamiyor. Pirlanta gibi bi ailesi var. En cok da onlara üzülüyorum. Nisanlaninca tanistik biz. Öncesini bilmiyoruz. Zaten ayri sehirlerdeyiz. Nisanlaninca kendinde bu hakki gördü galiba. Kardesim önceden resmiyet olmadigi icin daha rahatti galiba. Simdi is bozulmasin dedikce tepesine cikti.

Hakkınızda hayırlısı olsun ama kız bir şekilde ikna edebilir ailede sizin aile dahil uzatmayın barışın der gibi geliyor

Valla nişanlıyken durumlar böyleyse evlendiği zaman emin ol daha da diş geçirir gibi görünüyor gelin hanım
Bence ablalık görevi olarak kardeşinle konuşmandan yanayım.
Dışarıdan görebildiklerini artısıyla eksisiyle anlat derim.

Elinizi kardeşinizin ilişkisinden çekin de kendisi karar versin çocuk değil ya. Size karşı yada ailenize karşı yapılmış bir saygısızlık ya da küçük düşürme falan olsa neyse de. Ayrıca aralarındaki muhabbet kıskançlık sizi ilgilendirmez kendi aralarında da bi şekilde hallediyorlar demek ki.

Kardesim de aynisini dedi. Evlenince hic görüstürmez gibisinden. Dün konustum. Tamam falan dedi ama asil bugün netlesecek karari.

Kardeşin bunları göremiyor mu?
Yada görüyorsa da gerçekten seviyor değer veriyordur.
Kız kavgadan besleniyor diyosunuz da belki de kızı tetikleyen kardeşinizdir?

Bence de siz görümce olarak fazla karışmayın.

Kardesim gerginlikten nefret eder. Gerginlik sürmesin diye de disari cikarir hediye falan alir, ancak öyle devam eden bi iliski iste.
Kiz annesini bile bizim yanimizda azarlayan biri. Ablasiyla da öyle. Belki düzelir diye devam etti kardesim ama huylu huyundan vazgecmiyor.

Okumamissiniz demek ki arada yazdiklarimi. Saygisizligin her türü var. Gerci ilk mesajimda da dedim. Kiz kardesini götüremezsin diyor. Burdan hala aileye saygili oldugunu mu cikardiniz? Iliskisinde elim falan da yok. O dertlestikce cesaret veriyorum.

Ne saçma yok karışmayın yok size ne dıyenler olmuş . Bence cok haklısın sonuna kdar karış .. Kardeşin o senın kız iyi degılse nişanı bozun tabi Ya evlendıler dıyelım kesın boşanırlar . Bızım bir tanıdık Ta evlendı yıllardır kavga edıyorlar adamanevlenme dedı annesı kardeşleri begnemedıler kızı ama Ada'm hayır evlencek dedı ve şu an Ikı çocukla kavga edıp duruyorlar . Genelde mal mülk davası kadın sonradan görme doyumsuz anlayışsız biri . Ada'm annesıne ne para verebılıyot ne bısey alabılıyor dogru düzgün ki durumu cok iyi karısının eksıgını hep görür ama yok . Bence engel ollllll

Size ne ... Kendi karar veremiyor mu ? Böyle şeylere karışmak hiç hoş değil

Tipik görümce sana ne sana ne!

Kardeşi kıskanacak kadar paranoyak bir gelinin aileye girmesine bende karışırım. Ne demek "sana ne" karşısındaki kardeşi, tabiki böylesine uç noktada karışacak. İyi saldım çayıra mevlam kayıra diyelim olsun bitsin.
Heleki nişanlı zamanlarda bu gibi hastalıklı hallerin taraflara gösterilmesi ve gözlerinin açılmasının sağlanması lazım. Nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapar.

Siz sadece susun. Ne demek at su nisani! Kardesiniz kendi iliskisiyle ilgili kendi karar verebilir gayette. Simdi sizin sozunuzle nisan atar ve ya siz doldurdugunuz icin kavga ederse ileride kiminle evlenirse evlensin iyi bir es olamaz kardesiniz. Burda surekli okuyoruz anasinin ablasinin laflariyla karisina bagiran, doven erkekleri boyle bir koca ve baba olmasini istiyorsaniz devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…