- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
- 113
- Konu Sahibi littlemother
-
Tamam işte ben de onu diyorum
Kardeşiniz nişanlısını seviyor ve o yüzden objektif olamıyor. Siz ne derseniz deyin, o kızı sevmeye devam ettiği sürece sizin gerçeklerinizi göremeyecek.
Bu sefer siz kötü olacaksınız.
Bir tanıdığım oğullarının nişanlısını beğenmiyorlar diye nişanı bozdurdular oğullarına. Sonra ne oldu dersiniz? Çocuk kızı kaçırdı ve evlendi.
Kardeşiniz kendisi "bu kızla olmayacak" diyene kadar yapabileceğiniz bir şey yok, yapmaya çalıştığınızda kardeşinizle aranız bozulabilir.
Bu arada konu başlığı cesaretlendirmeye devam edeyim mi diye yazılmış ama siz zaten cesaretlendirmeye kararlısınız, geri adım atmak gibi bir niyetiniz yok.
Kardesimin en basindan beri cekinceleri vardi.
Sizin ileride kizlariniz bu durumda olsa seviyorsa hatasini ceksin mi diyeceksiniz? Yoksa ne olursa olsun cesaretlendirecek misiniz? Arkandayim, hata yapma mi diyeceksiniz?
al karşına bir kere cok ciddi konuş.
onun göremediklerini objektif şekilde anlat göster..sonra kararı ona bırak
Arada falan oldugum yok. En az 3 yillik bi iliskileri var. Kardesim bizden biraz isik bekliyor. Zaten az önce de konustuk. Kiz kardesini götüremezsin. Ya o ya ben demis. Kardesim de tamam bitsin demis. Dün ona arkandayiz demeseydim. Bu cesareti gösteremezdi
Her zaman arkandayım ama karar senin diyeceğim elbette
Kızlarımın da yanlış insanı sevme, onunla evlenme ve ayrılma, boşanma hakları var. Kendi kararlarını kendileri alırlar.
Yanlış bulduğum şey insan severken kör olabiliyor ama kardeşimi sorun etse ne diyorsun sen bir dur orda derdim.herkes der.sonuçta 3 yılda kız sizin için hiç mi kıskançlık yapmadı da Kardeşiniz nişanlandı.
Kız bu tutumu saklamak istese evlenene kadar sakladıysa zaten kardeşinizde en başından göze almayacaktı.
Ama üzgünüm sizi anlasamda şimdilik bitti deselerde sanmıyorum olay nişana geldiyse ortada ihanet vs yoksa devam ediyor kız özür dilese bir şekilde barışır. Evlenince yine sorun çıkarır bu kez çocuk var diye yine ayrılık olmaz.
Bu konuda ben ciddi ayrılık olacağını düşünmüyorum
Kizin ailesiyle bile anlasamiyor. Pirlanta gibi bi ailesi var. En cok da onlara üzülüyorum. Nisanlaninca tanistik biz. Öncesini bilmiyoruz. Zaten ayri sehirlerdeyiz. Nisanlaninca kendinde bu hakki gördü galiba. Kardesim önceden resmiyet olmadigi icin daha rahatti galiba. Simdi is bozulmasin dedikce tepesine cikti.
Valla nişanlıyken durumlar böyleyse evlendiği zaman emin ol daha da diş geçirir gibi görünüyor gelin hanım
Bence ablalık görevi olarak kardeşinle konuşmandan yanayım.
Dışarıdan görebildiklerini artısıyla eksisiyle anlat derim.
Kardeşin bunları göremiyor mu?
Yada görüyorsa da gerçekten seviyor değer veriyordur.
Kız kavgadan besleniyor diyosunuz da belki de kızı tetikleyen kardeşinizdir?
Bence de siz görümce olarak fazla karışmayın.
Elinizi kardeşinizin ilişkisinden çekin de kendisi karar versin çocuk değil ya. Size karşı yada ailenize karşı yapılmış bir saygısızlık ya da küçük düşürme falan olsa neyse de. Ayrıca aralarındaki muhabbet kıskançlık sizi ilgilendirmez kendi aralarında da bi şekilde hallediyorlar demek ki.
Tipik görümce sana ne sana ne!
Size ne ... Kendi karar veremiyor mu ? Böyle şeylere karışmak hiç hoş değilKizlar erkek kardesim nisanli. Dügüne cok az kaldi. Bi cok hazirlik yapildi.
Ama nisanlisini ilk gördügüm andan itibaren icim bi türlü isinmadi. Neyse dedim, önemli olan onlarin anlasmasi. Kardesim bir gün mutluysa iki gün mutsuzdu. Sürekli kavga ediyorlardi. Sebepler eften püften. Hep kiskanclik. Kardesimin egitimini ilerletmesine bile karsi cikti. Kardesim whatsappini bile kapatti. Sürekli kavga konusu oluyor diye. Ben bastan beri ayril dedim. Ama annemin baskisi ve belki düzelir diye sürdürdü.
Bu arada kizin ailesi de pirlanta gibi insanlar.
Son kavgasinda artik yeter dedim. Kavganin sebebi erkek kardesimin kiz kardesimi yeni görev yerine birakmak istemesi. Götüremezsin demis. At şu nişani artik dedim. Ama hala kararsiz. Annem deseniz olmaz,ele güne karsi muhabbeti yapiyor.
Ne yapmaliyim? Erkek kardesimi cesaretlendirmeye devam mi etsem?
Tipik görümce sana ne sana ne!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?