- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi littlemother
-
Hayır farkindamisin herşeye karışan bir gorumcesin kızın tarafından hani bütün türk kadınlarının çoğunun nefret ettiği yapma kardeşin kendini savunabilecek erkekler salak değildir cekil kenara ayrildiklarinda senin boynuna!Üslubunuz her seyi anlatiyor zaten! Bizim gelin sen misin yoksa? Tarz ayni.
Pardon kardeşim beyinden hasarlı diye biryer okumadım ben yani sağlıklı bir türk erkeği kendi konuşmasını bilir dert etmeyin siz benimde erkek kardeşim var aslaaaa telefonlarda felen konuşur kim o diye bile sormam bana ne herkesin kendi hayati gorumceler sizi!!Kardeşi kıskanacak kadar paranoyak bir gelinin aileye girmesine bende karışırım. Ne demek "sana ne" karşısındaki kardeşi, tabiki böylesine uç noktada karışacak. İyi saldım çayıra mevlam kayıra diyelim olsun bitsin.
Heleki nişanlı zamanlarda bu gibi hastalıklı hallerin taraflara gösterilmesi ve gözlerinin açılmasının sağlanması lazım. Nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapar.
Size ne ... Kendi karar veremiyor mu ? Böyle şeylere karışmak hiç hoş değil
Acaba neden kiskaniyor bunu da dusunmek lazim. Belki bir yamugunu gordu bir hatasini farketti. O yuzden de kisitlama getiriyor olabilir. Heran tetetikte diken ustunde, onu yapma bunu yapma derken kizi da cok mutlu oldugunu dusunmuyorum.Kardeşi kıskanacak kadar paranoyak bir gelinin aileye girmesine bende karışırım. Ne demek "sana ne" karşısındaki kardeşi, tabiki böylesine uç noktada karışacak. İyi saldım çayıra mevlam kayıra diyelim olsun bitsin.
Heleki nişanlı zamanlarda bu gibi hastalıklı hallerin taraflara gösterilmesi ve gözlerinin açılmasının sağlanması lazım. Nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapar.
Siz sadece susun. Ne demek at su nisani! Kardesiniz kendi iliskisiyle ilgili kendi karar verebilir gayette. Simdi sizin sozunuzle nisan atar ve ya siz doldurdugunuz icin kavga ederse ileride kiminle evlenirse evlensin iyi bir es olamaz kardesiniz. Burda surekli okuyoruz anasinin ablasinin laflariyla karisina bagiran, doven erkekleri boyle bir koca ve baba olmasini istiyorsaniz devam edin.
Acaba neden kiskaniyor bunu da dusunmek lazim. Belki bir yamugunu gordu bir hatasini farketti. O yuzden de kisitlama getiriyor olabilir. Heran tetetikte diken ustunde, onu yapma bunu yapma derken kizi da cok mutlu oldugunu dusunmuyorum.
Hayır farkindamisin herşeye karışan bir gorumcesin kızın tarafından hani bütün türk kadınlarının çoğunun nefret ettiği yapma kardeşin kendini savunabilecek erkekler salak değildir cekil kenara ayrildiklarinda senin boynuna!
kardesinizin kararini asiri merak ediyorum hakkinda hayırlısı olur umarim
Acaba neden kiskaniyor bunu da dusunmek lazim. Belki bir yamugunu gordu bir hatasini farketti. O yuzden de kisitlama getiriyor olabilir. Heran tetetikte diken ustunde, onu yapma bunu yapma derken kizi da cok mutlu oldugunu dusunmuyorum.
Valla kimse kimseye kısıtlama getiremez. Ben bunu bilir bunu söylerim. Hele ki kardeşe, anaya, babaya kısıtlama olmaz.
Bir derdin varsa gidersin o şahısla derdini çözersin nokta. Sanki eşlerimizi malımız gibi görüyoruz. Evlendik, nişanlandık sahibin benim, şununla konuşma, bununla görüşme, annene gitme, bacını götürme vs.vs.
Yok öyle bir dünya. Herkes haddini bilecek. Derdi varsa gidip o kişiyle çözecek.
Kizlar erkek kardesim nisanli. Dügüne cok az kaldi. Bi cok hazirlik yapildi.
Ama nisanlisini ilk gördügüm andan itibaren icim bi türlü isinmadi. Neyse dedim, önemli olan onlarin anlasmasi. Kardesim bir gün mutluysa iki gün mutsuzdu. Sürekli kavga ediyorlardi. Sebepler eften püften. Hep kiskanclik. Kardesimin egitimini ilerletmesine bile karsi cikti. Kardesim whatsappini bile kapatti. Sürekli kavga konusu oluyor diye. Ben bastan beri ayril dedim. Ama annemin baskisi ve belki düzelir diye sürdürdü.
Bu arada kizin ailesi de pirlanta gibi insanlar.
Son kavgasinda artik yeter dedim. Kavganin sebebi erkek kardesimin kiz kardesimi yeni görev yerine birakmak istemesi. Götüremezsin demis. At şu nişani artik dedim. Ama hala kararsiz. Annem deseniz olmaz,ele güne karsi muhabbeti yapiyor.
Ne yapmaliyim? Erkek kardesimi cesaretlendirmeye devam mi etsem?
ama o kiz o cocuktana ayrilmaz ben söyleyeyim.
Gorumcelik yapma
Hayir yani.kardesiniz cocukmu kararlarini kendi vereniyormu neden mudahale ediyorsunuz??
Yorumu ilk mesajınızı okuduktan sonra yaptım sonra arada da yazdıklarınızı okudum. Yine de siz karışmayın derim. Olay kardeşinizde bitiyor. Kardeşiniz de farkında olanların ama nişanlısıyla olmayı seçiyor. Böyle birine anca kendi düşen ağlamaz denir. Siz diyeceğinizi demişsiniz nacizane tavsiyem daha fazla illa ayrıl diye baskı yapmayın 2 gün sonra ayrılır da eğer sonradan mutlu olamazsa durumdan sizi sorumlu tutar. Nişanlımın şu kötü huyları vardı demez de ablam kardeşim ailem sebep oldu ayrılmama der. Yaşayıp görsün ne olacağını. Belki tecrübe eder de aklı başına gelir.Okumamissiniz demek ki arada yazdiklarimi. Saygisizligin her türü var. Gerci ilk mesajimda da dedim. Kiz kardesini götüremezsin diyor. Burdan hala aileye saygili oldugunu mu cikardiniz? Iliskisinde elim falan da yok. O dertlestikce cesaret veriyorum.
konu sahıbı tırstım senden herkese atar yapmıssın
ben ıkı nısanlı arasına gırmeyın onlar küser barısır bu ıkısını baglar derım
esınızle tartısırsınız kayınvalıden esıne bosa su kadını der ozaman anlarsınız o sıddete meyıllı dedıgınız gelınınızı
lutfen gorumcelık yapmayın
demek ısterdım ama tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?