kardeşimi eski erkek arkadaşı tehdit ediyor

Etnikkoken

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
992
424
323
kardeşim üniversite okuyor. Eski erkek arkadaşı tehdit ediyor kardeşim numarasını ve bilgilerini vermiyor savcılığa gitmiyor. babamın duymasın istiyor babam çok otoriter.
Kardeşim başka ilde okuyor. ailemin yanına gelince oğlan apartmana kadar gelmiş demiş inmessen aşağı babana çıkıp herşeyi anlatacağım. oda korkmuş inmiş konuşmuş. Ben ne yapabilirim kardeşim hiç birşeye yanaşmıyor yılmış artık. korkuyor ve bende ablası olarak korkuyorum ne yapabilirim

Adam kardeşinizin babanızdan korktuğunu anladığı için bu şekilde davranıyor. Babanıza söyleyin. Haddini bildirsin. O adama boyun bükmektense, onun tehditleri ile istemediği şeyleri yapmaktansa babanızdan azar işitir, daha iyidir.

Yada babanız en kötü ne yapar, döver. O bile inanın o adama boyun eğmekten bu korku ve stresten daha iyidir. Böyle şerefsizlere prim vermeyin. Gerekirse savcılığa gidin yada buluşma yeri ayarlayın babanız gitsin dağıtsın ağzını burnunu.

Bu ikinci önerim doğru değil siz yasal yollardan halledin ama bu gibi şerefsizlere ancak bu müstehaktır.

ya işte babamdan çok korkuyoruz babam bizim kıza döverde karşıya bir şey yapmaz haketmişin der

kardeşim bi numarasını ve isim soyisim verse yapcamda vermiyor ki başına iş açarım diye iş açması kalmamış artık

ya işte babamdan çok korkuyoruz babam bizim kıza döverde karşıya bir şey yapmaz haketmişin der

Valla bilemedim. Hele bu devirde kadın cinayetleri artmışken bir baba kızını dövüp karşı tarafa birşey demiyorsa yazık. Yine de söyleyin. Söyleyin ki o şeref yoksunu adam bu şekilde tehdit edemesin. Peşime takıldı ben hayır dedikçe beni rahatsız etti filan deyin.

bir aile büyüğüne babası aramış gibi aratın erkek arkadaşını. korkutsuz gözünü. savcılığa vereceğini söylesin. birdaha aramaz..

Ablası olarak çocuğu sen ara.. anneme babama ben güzelce anlattım bu durumu, uğraşmaya devam edersen seni şikayet edicez de.. gençsin bi hata yapmışsın siciline işlemesin adam ol de.. elimiz kolumuz uzun, bu tehditlerinin hesabını yasal olarak sana sorarız de.. elimizde mesajların var, ses kaydını da aldık bi daha uğraşırsan bu kızla senin için çok kötü olur, gözünün yaşına bakmaz direkt avukata savcıya gideriz de.. aramaya devam ederse beni etiketleyin konuya..

Ne ile tahdit ediyor kardeşinizi?
Babanızla siz konuşun usulca anlatın, durum böyle böyle, kardeşinize kızsa da sahip çıkar, hem kardeşiniz de rahatlar.
Yarın daha büyük birşeye üzülmektense anlatın kurtulsun, rahatlasın kızcağız.

birde annem söyletmiyor sürekli olayın üstünü kapatıyorlar kızımız akşam gezmeye çıkıyor ben evliyim aklım çıkıyor karışınca dar düşünceli abartılı biri oluyorum ben suçlanıyorum anlamadım ama kardeşim o benim

peki bunu yapınca kardeşime kötü bir şey yaparsa diye korkuyorum

öylemi diyorsun ya ben diyemem ortalık karışır

Korku işleri sadece daha da kötü hale getirir. Korktukça daha da batağa sürükler sizi. Tamam babanızdan korkuyorsunuz ama bu adamın yapacaklarından daha kötü değildir herhalde babanızın yapacakları.

Anne devreye girsin. Ama lütfen bu adamlara boyun eğmeyin. Haddini bildirin. Gerekirse anlayışlı dayı amca kuzen varsa onlara söyleyin.

sevgilisi olduğunu bir şey ler yaşadığını falan tehdit ediyor evlenceni söylüyor zaten annesi babası yok kaybetceği bi şeyi yok oğlanın tanımıyorumda

Kardeşinize bi teklif sunun.
Ya ben babama anlatırım ya da numarasını verirsin de.
Mecbur verecek numarayı.
Biliyorum bu da tehdit ama kardeşinizin canından kıymetli değil.
Allah göstermesin neler duyuyoruz.

Kardeşinize bi teklif sunun.
Ya ben babama anlatırım ya da numarasını verirsin de.
Mecbur verecek numarayı.
Biliyorum bu da tehdit ama kardeşinizin canından kıymetli değil.
Allah göstermesin neler duyuyoruz.
bak bunu uyguluyacağım teşekkür ederim

peki bunu yapınca kardeşime kötü bir şey yaparsa diye korkuyorum

Korkmanız onun işine gelir.. bence ara sen çocuğu konuş.. annenin olaydan haberi varsa o arasın, bu kızı sahipsiz mi sandın, bi daha ararsan mesaj atarsan seni şikayet edicez desin.. baktınız utanıyor sıkılıyor, kurtuldunuz demektir bence.. yok hala edepsizce tehdit ediyorsa ses kaydı alın, babanıza da durumu güzelce anlatın, bu işin de peşini bırakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…