- 13 Kasım 2008
- 992
- 424
- 323
- Konu Sahibi Etnikkoken
-
kardeşim üniversite okuyor. Eski erkek arkadaşı tehdit ediyor kardeşim numarasını ve bilgilerini vermiyor savcılığa gitmiyor. babamın duymasın istiyor babam çok otoriter.
Kardeşim başka ilde okuyor. ailemin yanına gelince oğlan apartmana kadar gelmiş demiş inmessen aşağı babana çıkıp herşeyi anlatacağım. oda korkmuş inmiş konuşmuş. Ben ne yapabilirim kardeşim hiç birşeye yanaşmıyor yılmış artık. korkuyor ve bende ablası olarak korkuyorum ne yapabilirim
ya işte babamdan çok korkuyoruz babam bizim kıza döverde karşıya bir şey yapmaz haketmişin derAdam kardeşinizin babanızdan korktuğunu anladığı için bu şekilde davranıyor. Babanıza söyleyin. Haddini bildirsin. O adama boyun bükmektense, onun tehditleri ile istemediği şeyleri yapmaktansa babanızdan azar işitir, daha iyidir.
Yada babanız en kötü ne yapar, döver. O bile inanın o adama boyun eğmekten bu korku ve stresten daha iyidir. Böyle şerefsizlere prim vermeyin. Gerekirse savcılığa gidin yada buluşma yeri ayarlayın babanız gitsin dağıtsın ağzını burnunu.
Bu ikinci önerim doğru değil siz yasal yollardan halledin ama bu gibi şerefsizlere ancak bu müstehaktır.
ya işte babamdan çok korkuyoruz babam bizim kıza döverde karşıya bir şey yapmaz haketmişin der
öylemi diyorsun ya ben diyemem ortalık karışırbabanıza söyleyin...net......
bir aile büyüğüne babası aramış gibi aratın erkek arkadaşını. korkutsuz gözünü. savcılığa vereceğini söylesin. birdaha aramaz..kardeşim üniversite okuyor. Eski erkek arkadaşı tehdit ediyor kardeşim numarasını ve bilgilerini vermiyor savcılığa gitmiyor. babamın duymasın istiyor babam çok otoriter.
Kardeşim başka ilde okuyor. ailemin yanına gelince oğlan apartmana kadar gelmiş demiş inmessen aşağı babana çıkıp herşeyi anlatacağım. oda korkmuş inmiş konuşmuş. Ben ne yapabilirim kardeşim hiç birşeye yanaşmıyor yılmış artık. korkuyor ve bende ablası olarak korkuyorum ne yapabilirim
peki bunu yapınca kardeşime kötü bir şey yaparsa diye korkuyorumAblası olarak çocuğu sen ara.. anneme babama ben güzelce anlattım bu durumu, uğraşmaya devam edersen seni şikayet edicez de.. gençsin bi hata yapmışsın siciline işlemesin adam ol de.. elimiz kolumuz uzun, bu tehditlerinin hesabını yasal olarak sana sorarız de.. elimizde mesajların var, ses kaydını da aldık bi daha uğraşırsan bu kızla senin için çok kötü olur, gözünün yaşına bakmaz direkt avukata savcıya gideriz de.. aramaya devam ederse beni etiketleyin konuya..
öylemi diyorsun ya ben diyemem ortalık karışır
sevgilisi olduğunu bir şey ler yaşadığını falan tehdit ediyor evlenceni söylüyor zaten annesi babası yok kaybetceği bi şeyi yok oğlanın tanımıyorumdaNe ile tahdit ediyor kardeşinizi?
Babanızla siz konuşun usulca anlatın, durum böyle böyle, kardeşinize kızsa da sahip çıkar, hem kardeşiniz de rahatlar.
Yarın daha büyük birşeye üzülmektense anlatın kurtulsun, rahatlasın kızcağız.
bak bunu uyguluyacağım teşekkür ederimKardeşinize bi teklif sunun.
Ya ben babama anlatırım ya da numarasını verirsin de.
Mecbur verecek numarayı.
Biliyorum bu da tehdit ama kardeşinizin canından kıymetli değil.
Allah göstermesin neler duyuyoruz.
peki bunu yapınca kardeşime kötü bir şey yaparsa diye korkuyorum
Rica ederim. Sonra savcıya mı polise mi verirsiniz siz bilirsiniz. İsterseniz bi aile büyüğünü babası gibi gösterirsiniz.bak bunu uyguluyacağım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?