kardeşimi eski erkek arkadaşı tehdit ediyor

Kocasından ölümüne dayak yiyip susmak zorunda kalanlar var kimse sahip çıkmıyor çünkü. Boşansa ya adam öldürür yada önüne gelen dul diye sarkıntılık eder. Daha neler neler. Allah böyle insanların belasını versin. Ben büyük konuşmak istemiyorum Allah korusun ama kızım o...u da olsa afedersin sahip çıkarım. Evlat çünkü kimseye değişilmemesi lazım.

Bu tehditleri ben dahil herkes duymuştur... Kardeşinize öncelikle bunun bir blöf olduğunu söyleyin birçok erkek ayrılmak isteyince ya da herhangi bir şey için saçma sapan bir şekilde tehdit eder ben ise hep "yap lan" derdim karşılığında o kişi "ben böyle bir insan mıyım saçmalama ya" filan der. Bence de en mantıklı çözüm polis babanız öğremeden de halledilir bir şey bu, kardeşinizin yaşadığı adres neresi ise oraya gider tebligattır vs. bu yüzden kardeşinizin okuduğu şehirde ya da güvendiği herhangi bir arkadaşının adresine alın yaşadığı yeri... Kız kardeşinizin de size durumu anlatıp numarasını filan vermemesi saçma geldi. Eğer size güvenip anlatıyor ise vermeli.

Ah ah kimse benim kadar korkmamistir kardeşine söyle tehditlerin sonu gelmez neyle tehdit ediyorsa o muhakkak patlak veriyor ne kadar erken o kadar iyi ben bin bir türlü belayla entirakayla mücadele ediyorum. halen devam benim ki bide haklıymış gibi gidip beni mahkemeye veriyor o derece manyak artık umursamiyorum benim ki gizli saklı yaptığı icin devlet koyamıyor kodese ! Sana tavsiyem mesajda konuşturun tehtit şantaj ne varsa delil yapın eve gelecekse bırakın gelsin o geldiği gibi polisi arayın bak nasıl hapsi nasil boyluyor haneye tecavuz tehtit santaj hepsinden yer bide anne anlat o babana anlatsın çünkü tehtitlerin santajlarin sonu gelmiyor.korktukca daha cok tehtit edicek daha ileriye gidecek .

' ( Benim annem de sakin polise gitme kimse duymasın gibisinden çok konuştu .aylarca tehti şantaj hakaret te maruz kaldim sesiz kaldım .annem yapma bu duymasın o duymasın sonra bütün sulalede özel hayatim paylaşıldı.Ben şikayet ettim ilkmahkeme de cezada aldı .sonra gizli saklı yaptı takmadim sonra sahte hesaplarla sahte delil yapip bana iftira atarak mahkemede açıyor gülüyorum sadece .şikayet etmek üzere her ihtimali göze alarak delil biriktirin sonra şikayet etmek istersiniz elinizde bir şey olmaz kalırsınız öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…