- Konu Sahibi Etnikkoken
-
şimdi konuştum kardeşimle artık rahatsız edmiyor dedi
gitmiyorki hiç bir şey yaptırmıyor kardeşimbence siz babanıza diyeceksiniz diye böyle bir şey demiş.
bana kalırsa reşit olduğu ve başka bir şehirde yaşadığı için savcılığa başvurduğunda babanızın kulağına gitmeme ihtimali var.
o tehdit ettiğinde şikayet ederim seni savcılığa desin ve etsin.
O zaman yapacak bi şey yok, yeterince müdehale etmişsiniz duruma.gitmiyorki hiç bir şey yaptırmıyor kardeşim
20 yaşındaO zaman yapacak bi şey yok, yeterince müdehale etmişsiniz duruma.
Kaç yaşında kız neticede.
gitmiyorki hiç bir şey yaptırmıyor kardeşim
inşallah öyle düşünür kestiremiyoruz ki ne düşüneceğini çok sinirli bir adam dövmez ama ne bilim ömür boyu başa kalkar gibi herşeyden mutsuzdur aman zor işler annem susturuyor bizi annem halletse biz bu aşamada olmayız işte hep bizi susturdular aman baban duymasın aman babanın yanında ses yapmayın ne bilim ya zoruma gitti kardeşime yapılanlarBence babanızla siz konuşun çocukla asla muhattap olmayın kadınsınız diye sizi kaale almayabilir. Babanızı çekin kenara ciddi ciddi dikkatlice anlatın. Önce zararlarından başlayın. 20 yaşında bir kıza başka bir şekilde eğer sahip çıkılmazsa herkes istediğini yapabilir Allah korusun. Siz babanıza anlatın illa ki çocuğunu düşünecek başına gelebilecek şeylere izin vermeyecektir. Sonra babanızdan emin olunca kardeşinizi çağırın bir de o anlatsın. Böyle de konuşup halledin. Suç ne olursa olsun şöyle söyliyim benim en yakın arkadaşımda üni. okurken bir çocukla birlikte olmuş ve çocuk aylarca zorlamış arkadaşımı. Onun babası da yoktu ama ablası ve polis eşi yardım edip kurtarmışlar. Kimse severek devam etmez bir kaçgün sever sonra farklı istekleri olur sırf bir hata yüzünden mahvolmasın hayatı ki belki sadece sevgilisi olmasına bile karşıdır babanız. O da korktukça çocuk tehdit edecek tabiki pislik. Bence siz dediğimi yapıp konuşun babanızla kız kardeşiniz şuan ne düşünüp ne yapacağını bilemez. Umarım babanızda benim gibi düşünür ve bir it için evladını kaybetmez.
Benimde annem öyledir babamda tabiki kızardı ama olabilecekleri düşününce bence hiç biri susamaz. Annenizle de konuşun eğer erkenden kesilmezse önü daha ileri gidebilir emin olun. ve sadece kızacaklarsa bırakın kızsınlar abla olarak kardeşinizi düşünmeniz çok güzel. Siz ona bırakmayın gerekeni yapın. Yarın öbür gün dönüşü olmayan yollara girmesin bu olay. Savcılık falan da birşey yapmaz kaç tane uzaklaştırma alan adam var cinayet işleyen ilk babanızla başlayın siz gerekirse ağzını burnunu kırsın. Çocukta zaten sırf korktuğu için üstüne gidiyordur o da geri çekilir bence.inşallah öyle düşünür kestiremiyoruz ki ne düşüneceğini çok sinirli bir adam dövmez ama ne bilim ömür boyu başa kalkar gibi herşeyden mutsuzdur aman zor işler annem susturuyor bizi annem halletse biz bu aşamada olmayız işte hep bizi susturdular aman baban duymasın aman babanın yanında ses yapmayın ne bilim ya zoruma gitti kardeşime yapılanlar
Bazı erkekler pislik oluyor sülük gibi yapışıyor en ufak sırrını bile kullanabiliyor yeri gelince. Kadında vardır illaki öyle ama kadının herşeye gücü yetmez. O yüzden korkmak lazım böylelerinden. Benimde başıma gelmişti kısa bir süre bende tanıştığım kız kardeşiyle tehdit etmiştim sonuçta o da bir kadın ve daha iyi anlardı anladı da..O yollardan geçmiş biri olarak boyun eğmesin, gerekirse babanıza söyleyin diyorum. Benim babam sinirli değildir ama bende çok korkmuştum zamanında, mecbur kalıp söyledim; daha önce söylemedim diye kızdı asıl.. elemanın evini arayıp polisi de alıp geliyorum diyince adamın sesi soluğu çıkmadı...o stresi yaşamak baba dayağından çok daha zor ve acı...
bunuda düşündüm ama adamın telini ve soyadını bilmiyorum bulamıyorumdaBirisini babanız gibi mi aratsanız yada tanıdık bi agbiniz varsa kulagını çeksin ?
Kardeşin artık rahatsız etmiyor demiş dogrumu acaba ?bunuda düşündüm ama adamın telini ve soyadını bilmiyorum bulamıyorumda
Bazı erkekler pislik oluyor sülük gibi yapışıyor en ufak sırrını bile kullanabiliyor yeri gelince. Kadında vardır illaki öyle ama kadının herşeye gücü yetmez. O yüzden korkmak lazım böylelerinden. Benimde başıma gelmişti kısa bir süre bende tanıştığım kız kardeşiyle tehdit etmiştim sonuçta o da bir kadın ve daha iyi anlardı anladı da..
Bazı erkekler pislik oluyor sülük gibi yapışıyor en ufak sırrını bile kullanabiliyor yeri gelince. Kadında vardır illaki öyle ama kadının herşeye gücü yetmez. O yüzden korkmak lazım böylelerinden. Benimde başıma gelmişti kısa bir süre bende tanıştığım kız kardeşiyle tehdit etmiştim sonuçta o da bir kadın ve daha iyi anlardı anladı da..
İşte aileler girince araya malesef bazen kadınların da eli kolu bağlanıyor. ve ülkemizde de bize verilen değer belli bu tamamen toplumla alakalı. Erkek istediğini alır kadında susar. Bir ayıp olur ucunda ölümde olsa aman biri duymasın elaleme ne deriz falan. Halbuki elalem daha beter ama işte anlatamıyorsun ki. Allah düşünmesin kimsenin eline de diline de.Bide o zamanlar herşeyi çok abartıyormuşum gerçekten, insanları tanımadığım için. Herkesin ne sırları var halbuki, tanıdıkça anladım. şimdi olsa laf edenin karşısına geçip sen kendini temiz mi sanıyosun ben burdan görüyorum pisliğini derim, laflarını ağzına tıkarım. Unutulmayacak hiçbir sır yok, yeterki kendimizi önce biz affedelim, millet cezalandıramasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?