Arkadaşlar ben bekarım kardeşim evli gayet mutlu bi evliliği var eşinin akrabasıyla bi ilişkimiz var şuan gayet iyiyiz bu kişi maddi gücü gayet yerinde tanınan çevresi tarafından sevilen biri ilk olarak kardeşimin eşine benimle tanışmak istediğini söylemiş bi kaç kez kardeşim bana bunları sorarsam anca söylüyordu hep bana ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu ki hala diyor neden diye sorduğumda işte bekar halaları var onların çok sorunlu olduğunu herşeye karıştıklarını söylüyor ee sen neden evlendin eşinle o zaman diyorum ben bilmiyordum diyor bilseydin evlenmeyecek miydin dedim öyle suratıma bakakaldı sadece bi kez de onunla evlensen mutlu olursun çok iyi biri o da senin gibi gezmeyi de seviyor maddi gücü de var her yeri gezersiniz diyor ama çoğunlukla sevgilimle aramızda bi sorun olduğunda eniştem arayı bulmaya çalışıyor kardeşim hiç oralı bile olmuyor eşine sen karışma diyor..sevgilim sarışın eşine Ablam sarışınlardan hoşlanmıyor dedi hiç öyle bi şey olmadığı halde sevgilim bazen tartıştığımızda enişteme bahşediyor moralim bozuk tartıştık filan diyor kardeşim eşine Ablam bunu duysa onu terkeder diyormuş ki benim için hiç sorun değil ben nasıl kardeşimle paylaşıyorsam o da akrabasına anlatabilir ben bunu sorun etmiyorum. Kardeşim bugün bana sevgilin aranızda geçen herşeyi anlatıyor dedi bende enişteme sordum yok öyle bi şey deyip kardeşime döndü o bana herşeyi anlatıyor mu sen neden bahsediyorsun dsdi kardeşim öyle kalakaldı eveleyip geveledi istemediğini çok net biliyorum ama gerçekten neden yapıyor Anlam veremiyorum