Ablamın daha en başında böyle dediği adamla tanismazdim.
ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu
Kadın gayet net bir şey söylemiş, istemiyorum demiş. Hani sevgili olursun, aşık olursun - yedi duvel onla olma desin, ayrılmazsin . Bunu anlarim.
ama daha çocukla bir munasebetin yokken,kardeşin de böyle demisken neden çocukla tanıştın?
Dünyada baska erkek mi kalmadı yani?
Bence sebebi ne olursa olsun tanışmamaliydin.
Burada hatalı seni buldum.
Ayrıca sizin kavganiza tabii ki 'karisma' diyecek kocasına. Tanismissiniz,bitmiş gitmiş. eniştene ne yani? Ne münasebet o niye yorum yapsın,ya da size önayak olsun ki?
Bence abla sizi kiskanmiyor. Sadece aileye girmenizi istemiyor. Ben de istemezdim. Sonucta sülale gözünde sen=o gibi bir şey oluyor. Bugün sevgilisiniz, yarın kavga ettiniz. Adam bir şeyi yanlış anladı,'beni aldatti' diye yaydı mesela. Bu kardeşine patlamayacak mi bir yerde? Ya da başka bir şekilde seni kötülese. Ki klasik bir TC erkeği ayrılıktan sonra her zaman kadına suç bulur. Klasik bir aile de her zaman kendi çocuğunun dediğini doğru kabul eder..boşu boşuna canı sıkılacak..ya da ayrılacaksıniz cenaze,mevlüt vs biraraya gelmeniz hep sıkıntı olacak. ileride sende o da başkasıyla çoluk çocuğa karisacaksiniz ,kardeşinin çocuğunun sünnet düğününe bile 'ay o da orada olacak' diye cekineceksin belki. Ya da kocan bu konuda takıntı yapacak, kardeşinle aran soğuyacak.
Ya da evlenme niyetine gireceksiniz,kaynanayla görümceyle sürtüşeceksin, yine bir şekilde canı sıkılan kardeşin olacak. Aileler işin içine girerse iki aile düşman olursa (ki böyle seyler olabilir) yine kabak kardeşine patlayacak...
Bence tanismakla hata etmişsin. Ayrıca kardeşinin seni kıskandığıni düşünüyorsan her Allah'ın günü kardeşine gitme, sevgilinle her yaşadığını da onlarla paylaşma. Araya mesafe koy, bayramdan bayrama görüş. Zarar görmezsin