Hala gelip burada hic bilmedigin hayatim hakkinda atip tutarak masturbasyon yapiyorsun ve bu yasadigin o rezil ve sefil hayatin icinde sana kendini iyi hissettiriyor... Seviyorum kocami diye binmissin bir saftirigin sirtina kardesine anana kadar bakiyor adam yazik. BEN BAKMASİN DEMİYORUM TABİ Kİ BAKAR YERİ GELİR. MESELE SENİN BUNDAN ZERRE UTANMAMAN, ZERRE ZORUNA GİTMEMESİ, ZERRE YUZUNUN KİZARMAMASİ.
Hala diyorsunuz ki ben yiyorum koca parasi biz aileyiz ama sen yiyemiyorsun ya kiskaniyorsun diyorsun. Bak sana ben bir daha aciklayayim, cunku idrak yollarin kapali, esimin geliri de sosyal statusu de gayet yuksek, omru billah calismadan yasarim, ama calisiyorum sence niye?
BİR DUSUN SENCE NİYE CALİSİYORUM ???
KARAKTER
BİREY OLMAK
MESLEGİNİ İCRA ETMEK
İSİNİ SEVMEK
GURUR
ONUR
OZGURLUK
Bir turk dil kurumunu acip bak istersen bunlarin anlamlarina?
MESELE CALİSMAK DEGİL. CALİSMADİGİM BAZİ DONEMLER DE OLDU. AMA BUNDAN UTANDİM. EVDE HAZİR PARA YEMEK UTANC VERİCİ İSTER BABA İSTER ANA İSTER KOCA PARASİ FARK ETMEZ!
DİGER KADİNLARA HAHA İHİHİHİ SİZ CALİSİYORSUNUZ BEN İSTER CALİSİRİM İSTER CALİSMAM MADDİ DURUMUM İYİ, SİZE KOCANİZ BAKMİYOR MU YOKSA SİZE ACİYORUM, BENİ KİSKANİYORSUNUZ GİBİ SEVİYESİZ LAFLAR ETMEDİM.
SONRA DA AİLENDEKİ EN UFAK PROBLEMDE BOYLE DUSUNURSUN İSTE KOCAM BENİ BOSAR Mİ, KAFAMA Mİ KAKAR, YEGENİMLE SEFİL Mİ OLURUM DİYE..
1-insan kocasi istedi diye calismaz. Yaklasik 10 yillik evliyim, evlenmeden once de calisiyordum. İnsan yasamak icin calisir kazanir bu kadar basit. Ama senin gibi once ana baba parasi yiyen sonra kocasina yamanan gurursuz bir kadin bu soyledigimi anlayamaz. Ancak kiskaniyorsun gibi komik ve mahalle dilberi laflar eder.
Tutturdun calismak zorundasin kocan sana para vermiyor aciyorum vah vah diye. Bu sekilde ihihi vs tuhaf seyler yazarak kendini rezil ediyorsun.
2- annene, kardesine, sana ve bebege maddi olarak kocan bakiyor, bosanirsam nafaka alamam diye korkuyorsun. AMA COK SUKUR MADDİ SİKİNTİN YOK valla bravo, cok haysiyetli laflar...
MADEM MADDİ OLARAK RAHATSİN, BEBEGE BİR BAKİCİ TUTARSİN ANNESİ BAKMAZ, GELİR DERSİNİ CALİSİR HAYATİNİ YASAR, OKULUNU KAZANİR VS OKUR.BİRAZ YAS ALİNCA DA PSİKOLOJİSİ DUZELİR. KADİNİN KOCASİ YENİ OLMUS!!!! NEDEN BU KADAR MESELE YAPTİN? ZATEN FİKRİN NETSE NE İSİN VAR BURADA. FİKİR ALMAYA KATLANAMİYORSAN AİLENİN OZELİNİ TUM TURKİYEYE YAZMA. Zaten bu hikayede eksikler var. Neymis kardesinin kocasi ölmüş dogumdan once ama kardesin su an ders calisacak evde ses oluyor oyle mi? Tovbe estagfurullah ne bicim bir ev burasi ölünün kirki ciksaydi? Cocugun kirki ciksaydi... Alisirlar birbirlerine daha cok taze demiyorsun da yillar gecmis duzelmemis gibi buralarda care ariyorsun yok evlatlik mi versek kucukken iyi olur bilmem ne...
3- ben olsam kardesimin cocuguna bakarim teyzelik yaparim dedim. Bu kadar basit. Benim aile gorgume gore ölmemissiniz madem durumunuz da var o bebegi verelim mi evlat mi edindirelim tartismasi kanibozukluktur. Kendi ailene bile saygin yok. Kocana oldugu kadar kendi ailene de saygin ve sorumlulugun olsaydi keske. Aile itibari diye bir laf var. Hic sanmiyorum duydugunu.
4- birak kardesimin bebegini ben yasarken evlat edindirmeyi, kendi esimin ailesinden de olsa o bebegi ben birakmam. Aile onuru diye bir sey var. Ne kadar yozlasmis bir nesilsiniz ki; aile uyeleri yasarken saglikli hem de soyledigin gibi cok sukur elin ayagin tutarken, maddi durumun yerindeyken bile ailesinden bir bebegi ne yapsak da kurtulsak diye buralarda care ariyorsun.
5- pragmatist ve cikarcisin. Sirf keyfin bozulacak, kocam kafama kakacak diye 50 gunluk bebegi hayatina sigdiramadin. Biraz omurgali ol. Biraz haysiyetli ol da ailenden bir bebegi, kiz kardesinin bebegini buralarda konu etme.
FİKRİN NETSE FİKİR FALAN DA ALMA. BURASİ COCUK SAHİPLENDİRME PLATFORMU DEGİL. BURASİ TERAPİ MERKEZİ DE DEGİL. BU KADAR HASSAS BİR MESELENİN BU KADAR DALLANİP BUDAKLANMASİ VE BUNU YAPMANİZ BİLE HİC AİLE TERBİYESİ ALMADİGİNİZİ GOSTERİYOR. MADEM EVLATLİK VERMEK COK MANTİKLİ FACEBOOKTAKİ EVLATLİK ARAYANLAR SAYFASİNA BİR GOZ ATİN.
Ha yok benim elim ayagim tutuyor maddi durumum da iyi ama ben cocuga bakmak istemiyorum. Evlatlik verip kurtulmak istiyorum diyorsaniz fikriniz zaten netse buraya yazmayin. Cok basit yazmayin.
Cunku her insan gibi ben de size diyorum ki anne cocuk iliskisi hemen 1 ayda duzelmez. Yillar gerekir. Belki 2-3 yil... Bunu bizzat gordum. AMA YOOOK İLLA HER SEYE MUHALEFET. CUNKU KARARİNİZ NET. KARDESİNİZİ İKNA ETMEK DEGİL Kİ AMACİNİZ. EVLATLİK VERMEK. YAHU VERİN KİMSE SİZİ TUTMUYOR. BURADA GELİP OYLE Mİ BOYLE Mİ DİYE AHKAM KESMEYİN.
Ha bu arada. Cahil calismayana denmez. Okumayana da denmez. Cahil sizin gibilere denir. Okumussun ama bazi seyler baki kalmis.
4- NE BİLEKLİ ONURLU KADİNLAR VAR Kİ OKUMAMİS DA OLSA MESLEGİ OLMASA DA CALİSİYOR. Eve is aliyor orgu yapiyor seramik yapiyor sarma sariyor. MESELE HAYSİYET MESELESİ KARAKTER MESELESİ. PARA DEGİL. Bir sekilde insan oluyor bu hayatta.. karar veriyor ve kararinin arkasinda duruyor. SANA DA TAVSİYE EDERİM.
Bu yazdiklarim sana agir gelmistir, surungen gibi yasamaya alistigin icin..
Bunlari durup dururken degil, bana soyledigin tum cirkin imalardan, evliligim ve hayatimla ilgili hayali atip tutmalarindan sonra duymayi hakettigin icin yazdim