kardeşimin dest-i izdivacı için ilk adım ve yardım istiyorum kızlar......

canım benim kesinlikle haklısın çok doğru söylüyorsun...
Tufan şu günlerde biraz düşünceli nedense,bu bayanla ilgili...
sordum sebebini daha bişi demedi ama yakındır anlatır sorun ne ise

canım benim kesinlikle haklısın çok doğru söylüyorsun...
Tufan şu günlerde biraz düşünceli nedense,bu bayanla ilgili...
sordum sebebini daha bişi demedi ama yakındır anlatır sorun ne ise

bişey dicem .
Siz bir kızla görüştükten sonra ailede fikir beyan etmeden tufanın önce ne düşündügünü sordunuz mu?
siz belkide olumsuz konuşunca mutsuz oluyor cocuk?

bişey dicem .
Siz bir kızla görüştükten sonra ailede fikir beyan etmeden tufanın önce ne düşündügünü sordunuz mu?
siz belkide olumsuz konuşunca mutsuz oluyor cocuk?

evet canım ilk önce Tufanı izlemeye alıyoruz bakalım ne tepki veriyor,o an mutlumu,huzurlumu yoksa derin düşüncelerdemi v.s..
biz annemlerle konuşurken sürekli bizi izliyor Tufan farkındayız ama sonuç olarak onun iyiliği için konuşuyoruz,fikirlerimizi ortaya sunuyoruz,onunda düşüncesini öğrenmeye çalışıyoruz.
çünkü evlenecek olan kişi o

İst.daki bayan arıyor,şu anki Marmaristeki bayan evlilik diye tutturuyor..
ne olacak Tufanın hali diyorum gülsemmi ağlasammı:))

evet canım çok haklısın ama ben nedense artık istemiyorum her ikisinide..
Tufana belli etmemeye çalışıyorum ama içimden bi his olmasın istiyor

Kardesinizin özel durumunu okudum. Bazi sinleri az calisirsa bazilari da oldugundan daha iyi calisir. Eminim kendine uygun bir es bulacaktir.

Kardesinizin özel durumunu okudum. Bazi sinleri az calisirsa bazilari da oldugundan daha iyi calisir. Eminim kendine uygun bir es bulacaktir.
inşallah tek dileğimiz o zaten
ama içinde çıkar barındıran insanlarla karşılaşma ihtimali yüzünden sanırım daha temkinli olmakta yarar var

inşallah tek dileğimiz o zaten
ama içinde çıkar barındıran insanlarla karşılaşma ihtimali yüzünden sanırım daha temkinli olmakta yarar var

canım konunu tam olmasa da okudum.
çok uzun çünkü bişeyler kaçırmış olabilirim.
bu kızların nasıl bir çıkarı olduğunu düşünüyorsun. neden olmasın istiyorsun. merak ettim.
kardeşin mi istemedi size mi bırakıyor kararı.

yok canım kararı bize bırakmıyor,onun kararı çok daha önemli bizim için..
çünkü evlenecek o,yuvasını idame ettirecek kişi yine o...
benim tek kaygım Marmaristeki bayanın inanılmaz ısrarı..bana çok itici geliyor..emrivaki yapıyor sürekli,Tufan çok iyi niyetli çok temiz biri,kardeşim fazla temiz yürekli o yüzden hiç birşeye hayır olmaz demiyor herşeye tamam diyor...
bu da benim canımı sıkıyor,karşımızdaki bayanın tüm bu istediklerini hakedip haketmeyeceğini bilmiyoruz diye.

Elossa yoktun uzun zamandır

hmm son gelışmelerı okudum, bayanın evlılık ıçın ısrar etmesı çok ılgınç

banada ıtıcı geldı gözüm tutmadı

Tufan ne ıstıyor acaba hıç bırşey demıyor mu? En azından senınle konuşsa

başka talıplerı çıktı mı

canım ben hep buradayımda başka topiklerde fink atıyorum ondan:))
Tufanda aslında çok sıcak bakıyor diyemem ama görüşmeyi sürdürüyor daha iyi tanısın diye,belki yanılıyoruzdur diye..
yada bi ard niyet varsada ortaya çıksın diye..
ama ben inan hiç istemiyor gibiyim,çünkü bu kadar ısrar normal değil..

Ben bayanın ısrarının altında bişiler yattığından şüphelendim. Daha geçirdiği kötü evlilikten yeni kurtulmak üzereyken hele de bu haliyle neler yaşamışken
aslında sizden çok onun bu ilişkiye çok fazla zaman vererek birbirlerinin her şeyini görmelerini birbirlerini her açıdan tanımalarını istemesi gerekir.
Tabiri caizse yoğurdu üfleyerek yemesi lazımken herşeyi alelacele olduya bittiye getirmek istemesi bu kadar acele davranması beni şüpheye düşürdü.
Tamam evliliğinde haksız taraf kocasıymış boşanmak en doğal hakkı ama sanıyorum ki sizden istekleri daha çok maddi yönden olmuş anlaşılan
o yüzden soğumanızı olağan karşılıyorum. Ben olsam belki tamamen biterdi gözümde. İlk evliliğinde de bu tarz birşeyle talep ettiyse ve karşısındakiler sizin gibi çıkmadıysa
haliyle şiddete maruz kalmıştır.
Benim size nacizane tavsiyem Tufanı karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapmanız. Ne düşündüğünü açıkça sorun sizin düşündüklerinizide lafı dolandırmadan anlatın.
Tamam bu iş olmaz böyle giderse ama ne kadar uzarsa Tufan bittiğinde o kadar umutsuzluğa kapılacaktır. Onun iyiliği için herşeyi etraflıca konuşup buna bir son vermeniz gerekli
Karşınızdaki de bir bayan sonuçta düşünceleri ne kadar doğrudur orası tartışılır fakat neticede onuda oyalamaya hakkınız yok. Yolun başındayken hele de artık itici geldiğini
söylüyorsunuz ben size hak veriyorum ilerlesede buluşsalarda siz ona ısınamayaksınız. Tufanında kıza bayıldığını çok hoşlandığını yazmadığınıza göre bu işi kısa yoldan neticelendirmeniz
gerekli.

İnşallah Tufanı üzmeden umutsuzluğa düşürmeden bu olaydan kurtarırsınız.

canım kesinlikle çok haklısın.
dün mesela benle konuştu msnim açıktı ve farkedememişim onun açık olduğunu..birden selam yazdı,bende ayıp etmiyim diye cevap verdim ve 15 dakika felan sohbet ettik..
aldığı beyaz eşyalardan bahsediyor,işte çeyizinin çok olduğundan felan..
ya bilmiyorum tanımadan karakterini bilmedende önyargılı olup kendimi kıza kapatmıyım diyorum bi yandan da..
ya gerçekten iyi niyetli biriyse ve benim yüzümden bu evlilik olmazsa diyorum vicdan azabından ölürüm herhalde.
annesiyle uzun uzadıya konuşmak istiyorum arayıp ama kadına ne sorucamki..kötü bile olsa kızım kötü dermi? yada ne bilim kötü huylarını söylermi ki?
bunları düşünmekten başım ağrıyor inanın.
çok az bi zaman kaldı boşanma olayının netleşmesine,ama hala annemle babam bu işin olmayacağını savunuyorlar..
Tufan görüşüyorsa bile lütfen görüştürme engel ol kızım diyorlar..
biz Tufanın geleceği için diyoruz,insan evladının kötü olmasını istermi diyorlar..
kii çokta doğru söylüyorlar.
bilemiyorum artık önümüzdeki günlerde neler olucak ama ben annesiyle mutlaka konuşmak istiyorum uzun uzun..
ve sanırım bunu yakın zamanda yapıcam

senin diğer konunuda okudum ve gerçekten çok iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum, buraya kadar okudum ve sonuç olarak bu kızı gözüm tutmadı

Son düzenleme:
senin diğer konunuda okudum ve gerçekten çok iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum, buraya kadar okudum ve sonuç olarak bu kızı gözüm tutmadı

çok teşekkür ederim canım
diğer kızla ilgili bişiler okumadın sanırım sonrasındada gelişme oldu çünkü..

Anladım canım..Hayırlısı...Ama taraflardan birinin bile istemesi boşanma davası için geçerli..Neyse bilgim olmayan bir konuda yazmayayım..Hayırlısı olsun inşallah..:)

sadece anlaşmalı boşanmalar böyle hızlı bir şekilde olur.
bir taraf istemese en fazla 3 sene uzatabiliyor işte.. ondan sonra o taraf hala boşanmak istemese bile hakim boşuyor.

bence ikisinide boşverin ikisinide beğenmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…