kardeşimin dest-i izdivacı için ilk adım ve yardım istiyorum kızlar......

Canım işitme cihazı kullanıyor mu kardeşin ? Kullanmıyorsa belki faydası olabilir kullanmaya başlarsa..

Canım işitme cihazı kullanıyor mu kardeşin ? Kullanmıyorsa belki faydası olabilir kullanmaya başlarsa..

evet canım kullanıyor artık..
öncedende kullanıyordu ama rahatsız ediyor diye bırakmıştı..son bikaç aydır başka yeni bir cihaz aldık onu kullanıyor ve iannılmaz faydası var.

elosa allah gönlüne göre versin temenimiz bu yönde inşalahh kalbine göre,birini bulur aile kuararr.............

geçmiş olsun düzeme şansı nedir ! iştimee cihazı kulanoy demisn havalenin etkileri sanırım

Son düzenleme:
elosa allah gönlüne göre versin teminiz bu yönde inşalahh uyugun kalbine uytugun birini buşur aile kuararr.............

geçmiş olsun düzele şansı nedir !

sağol canımm inşallah..
düzelme şansı zamanla..buna bile çok şükür şu anda olduğu durum şimdiye kadarkilerin en en en iyisi diyebilirim...
zaten biz ona engelli gözüyle bakmıyoruz bile..sadece konuşurken bazı kelimeleri çıkaramıyor ifade edemiyor o kadar..

oda zamnla düzelir 28 yaşında koca delikanlı olmuşş artık ben 30 yaşındayım nerdeyse kardeşim 25 çok düşerim üstüne ablamda var onuda severim çok iale başka şey

benim yiğenim var 10 yaşında otisitk ama bizden aklı herşyi biliyor ama sabır ve zamn işte

canım buluşma hikayenizi okudum ilk görüşme için baya bi yol almışsınız
bu sizin acınızdan da karşı taraf icin de olumlu görünüyo..
Allah başa kadar sürdürsün hayırlı ise
hayırsız ise bi vesile ile kendi gitsin inşallah..
gelişmeleri takip etmeye calışacağım..

evet canım haklısın..bizim şükür öyle bir rahatsızlığımız yok..sadece işitme ve konuşma ve az derece..
Allah herkese yardım etsin canım

canım çok teşekkür ederim ne güzel demişsin..
kesinlikle haklısın hayırlı ise olsun zaten,yoksa olmasın.
hiç kolay değil çünkü yuva yapmak ve yıkmak..

Çok rahat kişiler hep gözümü korkutur nedense :26: :26: :18:

Kız herşeye tamam diyor mu? İstanbul'dan küçük bir yere gelmeye. Hem yıllardır çalıştığı bir işi de varmış. Yaşadığınız yerde ki ki iş imkanları İstanbul'da ki gibi de olmaz malum. Çalışma hayatından uzak durmak zorunda kalırsa vs sorun olmasın? Bu açılardan düşününce, üzgünüm ama içimde ki ses sonucu pek olumlu görmüyor. Tabi herşey kısmet.

evet canım haklısın..bizim şükür öyle bir rahatsızlığımız yok..sadece işitme ve konuşma ve az derece..
Allah herkese yardım etsin canım

amin canım bizimkii doguştan degil ssonrdan olan bişey çoçukların bazıalrıdan da olabiliymuş sosyal gelşim bozuklugu engeller engel tanımaz iştee yeterki hayatında ışık tutan birileri vesile olsun cnm

selam canım
burası işin tam merkezi Çorlu..
şu anda net bilgim yok ama 4000 küsür fabrika var,diğer küçük işletmeleri v.s. saymıyorum bile....küçük İstanbul diyorlar buraya bi denizi yok,onunda Tekirdağ kapatıyor boşluğunu...
iş konusunda asla sıkıntı çekmeyecek bunu kendiside çok iyi biliyor,çalıştığı firmanın bi bölge müdürlüğüde burada..
bu arada Tufan biraz sıkıntılı bikaç gündür..sürekli benle konuşmak istiyor,sürekli bayandan bahsediyor sorular soruyor ve fikir almak istiyor..hayalindeki bayan olmadığını ima ediyor ama net bişeyde söylemiyor...biraz hayal kırıklığıda var çok belli bu....işin aksi tarafı bayanda görüşmemizden bu yana daha sık arıyor Tufanı soruyor,düşüncesi ne diyor,benim hakkımda ne konuşuyor abla diyor......ne yapacağımı bilemedim..
planlarımın dışında seyredicek gibi gelişmeler

amin canım bizimkii doguştan degil ssonrdan olan bişey çoçukların bazıalrıdan da olabiliymuş sosyal gelşim bozuklugu engeller engel tanımaz iştee yeterki hayatında ışık tutan birileri vesile olsun cnm

Allah şifa versin canım çok haklısın..destek olmak yanlarında olduğuımuzu hissettirmek en güzeli

Eee neye niyet neye kısmet demişler

Kardeşin beğenmediyse hiç kafa yormaya gerek yok. Bence kardeşine açık açık nasıl bir kadınla evlenmek istediğini sor. Evlilik bu, dış görünüş olarak beklentilerimizin kesin bir çizgisi olmamalı zaten, esnek olmalı. Kardeşinde böyle düşünüyor demek ki, hala bayanla ilgili sorular soruyor sana.

Bence başka birşeye takılmış. Belki davranışlarını vs uygun bulmamıştır, daha ağır başlı hatta biraz içe kapanık vs birisini istiyordur belki. Bence bu konuda ne istediğini tam olarak öğrenmelisin.

Ben bu başlığını yeni gördüm, daha önce görseydim yazacağım yorum farklı olurdu ama buluşmuşsunuz artık.

Tekrar benzer tanışmalara kalkışmadan önce bence teknolojinin faydalarından kardeşinide birebir faydalandır. Mesela İstanbul'a gidene kadar önce kamerayla,sesli görüşebilirlerdi. Kardeşin yazar, karşı taraf sadece sesli konuşur gerekirse. Bu şekilde duruma göre bir kaç görüşme yaptıktan sonrada yanına gidilebilinir belki.

Hala anlayamadığım şey, neden uzaklarda aradığınız. Bence çevrenizde mutlaka uygun birileri vardır. Akrabalar aracılığıyla, komşu aracılığıyla vs kardeşini huy olarakta tanıyan ve birbirlerine yakışacaklarını düşündükleri bayanları önerdiklerinde görüşmek daha uygun. Etrafa, tanıdıklarınıza akrabalarınıza evlenmek isteğini haber verdiniz mi? Çünkü genelde bunu daha uygun buluyorum. Sizin huyunuzu yaşamınızı bilen kişiler, yine size uygun olanı daha çabuk görebilir. Önerilir, bir görüşülür. Görüşme amacı ciddidir fakat taraflardan birisinin kararı olumsuz diye de sıkıntı yapmamalı. Nolmuş, hayırlı olan gelsinde inşallah biraz geç gelsin.

aynen canım neye niyet neye kısmet:))
biz çok üzülüyorduk buluşma öncesinde..annem babam ve ben..ama Tufana belli etmiyorduk...yani reddedilirse eğer Tufan içerlicekti,üzülücekti diye...yani konuşamaması yüzünden..
ama tam aksi oluyor sanırım..şimdi kız arıyor soruyor,dün akşam aradı 1 saat telde konuştuk...ama Tufan nedense çekti kendini..dediğiniz gibi dün gece işten geldiğinde sordum konuştuk ama Tufan görünüş yüzünden istemiyor bu çok belli..haklı olabilir kendince,hayalindeki bayan değil sanırım saygı duymak lazım...
eknolojinin nimetlerinden faydalandık zaten gitmeden..cam değilde resimler tel v.s. gibi baştan görüldü konuşuldu..yani kimin yanına gidicek başta görsünler diye..
akrabalara gelince,hani bir söz vardır tırnağın varsa başını kaşı diye..aynı o şekil bu işler..kimse yanaşmak istemiyor ve biz bunu saygıyla karşılıyoruz..yoksa herkes tam destek full destek..çünkü yarın öbürgün evlilikleri yürümezse veya başka bişi olursa sorumluluk altına kimse girmek istemez sanırım...sen yaptın sen ettin denir diye..zaten böyle olmasıda daha iyi..
çevremizde bayan çok evette,ya yaşları tutmuyor,ya Tufanın durumu açısından pek sıcak bakılmıyor..ama Tufanı herkes çok beğeniyor tip olarak..sadece iş evliliğe gelince bişiler oluyor büyü bozuluyor..
bu arada diğer başlığımı okuyup fikir sahibi olabilirsiniz...yorumlarınızı beğendim:)

Selam günaydınlarr Sabah sabah ben geldim...

gelişmeleri merak ettim girdim bi bakayım dedim
severim böyle desti izdivaçları - Esra Erol u da severim
cok arkadaşlarımı yapmaya çalıştım ama bi türlü nedense olmadı

Demek Tufan Isınamadı . ee kızın konuşmasından Tufan sıra gelmiyordur dicem ama ayıp olur mu :26:
Tufan için hayırlısı olsun da
ben kızın halen neden bu kadar ısrarcı oldugunu anlayamadım.

selam canımm:)
hoşgeldin iyi ettin geldin:)
bende izlerim fırsat buldukça esrayı ve su gibiyi::))
evet tufan kilo olayından istemiyor çünkü öyle böyle değil inanılmaz geniş bayan..zayıflarmı bilemiyorum ama sanmam..
haklarında hayırlısı olsun bişeyde diyemiyorum inanın,Allah ayzdıysa kula bişey düşmüyor şu durumda..
iletişimi koparmıyor benle hal hatır soruyor arada arıyor ama ben ne diyeceğimi bilmiyorum...

aslında bu dış görünüş olayı tamamen insanın içinin ısınmasıyla alakalı. demekki bişeyden elektirik alamamış ki dış görünümüne de takmış diye düşünüyorum
hiç birimiz dünya güzeli değiliz ama bi şekilde evlendik
velasıl kardeşinin tek derdinin kilo oldugunu sanmıyorum , bence kararı kardeşin vermeli ve söylemeli..
sen tabi ki destek olursun ama bi yerden sonra aradan çıkman lazım diye düşünüyorum ..

detaylıca kardeşinle konuşup enine boyuna ögrenebilirsin aslında ..

kilo vucuttan çıkar ama huy çıkmaz

canım haklı olabilirsin,ben zaten buluşma gününden sonra ilişki anlamında aradan çıktım..yani son karar elbette ikisinin olur ama Tufanın içine sinmedi çok belli..
buluşmaya gitmeden önceki heyecanından eser yok
dün akşam bile fatmagülü izliyorum kendimi kaptırmışım,geldi abla x.... ararsa ben istemem tamamı diyor olmaz diyor
bende hiç sesimi çıkarmadım okeyler gibi kafamı salladım
yani Tufanı çok iyi tanıyorum bişeyi isterse sahip olmak için elinden gelenin fazlasını yapar,çenesi hiç durmaz:))

anladım bu işler zor işler işte.. benim kız ark. vardı cok erkek gösterildi vs.. kimseye ısınamadı şimdi görüştügü cocukla 1 ay içinde evlenmeye karar verdiler
inanılcak gibi değil bu işlerrr kader desek yanlış olmaz heralde.

Haklarında hayırlısı olsun umarım iki tarafta çabuk atlatır .. ama bu kız senin peşini bırakmaz gibi geliyor bana ,
tufanla konuş şöyle olsun böyle olsun diye tahmin ediyorum

çok haklısın canım kaderin önüne geçilmiyor,ne yazıldıysa alın yazısı onu yaşayacağız..ben biraz kaderciyim...
kız rahatsızlık verecek şekilde arayıp sormuyor,hal hatır soruyor o günü nasıl geçtiyse bahsediyor kapatıyoruz..
büyük konuşmakta istemiyorum hiç ama dediğim gibi kısmetin önüne geçilmiyor..
göbeğinden rahatsız oldu Tufan,kesinlikle bence öyle..çünkü yaşına göre inanılmaz göbekl,neredeyse 7-8 aylık hamiş gibi..
bence Tufana o itici geldi ve kalp kırılmasın diye dile getirip söylemiyor pek,sadece bana imada bulunuyor bahsederken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…