- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Canım son mesajları tam okuyamadım ama Tufan kusursuz fit manken gibi bir vücut mu istiyor eş adayında ?? :26: Yanlış konuşmuş olmak istemiyorum ama o kız da Tufan ın bazı kusurlarını bilerek bu işe sıcak bakmadı mı ? Tabi siz daha iyi bilirsiniz .Hayırlısı kardeşiniz için..
Bu kız anlattığıniz kadar iyiyse nasıl dışarda bulamamış hiç mi görücü gitmemiş ona neden evlenememis ya da neden böyle bi yolla evlenmeye caliiyo:S dikkat edin derim
özür dilerim inanın kırmak istemedim sadece iki kişinin şartlarını kıyaslayarak fikrimi söylemek istedim. Allah elden ayaktan akıldan mahrum etmesin,gerisi önemli değil zaten Allah iyilerle karşılaştırsın...
Elossa'cım; kardeşim bazı kelimeleri tam söyleyemiyor, bu da ilk tanışmalarda, alışkın olmayanlarla vs anlaşmakta güçlük çıkarıyor diyorsunuzya.
Mesela Ankara'da konusunda uzman, konuşma güçlüğü çekenler, yılların kekemeleri vs gibi büyük sağlık problemleri olmadığı halde altta ki başka nedenlerle konuşamayanlara çok güzel eğitim veripte su gibi konuşmalarına yardımcı olan yerler var. İstanbul size yakın, muhakkak orada da vardır.
Belki de kendinizi bu konuda eksik görüpte sıkıntı yaşayana kadar, bu sebeple evlenmesi, hatta belki de günlük yaşamda tek başına olduğunda karşılaşabileceği zorlukları düşünüpte üzülmeniz yerine, uzman bir yer bulup bu kusurun üzerine gidip, zaman, para, emek vererek sorunu kökten çözmeniz daha güzel olur.
Hepimizin kusurları var muhakkak ki. Beğenmeyince, nefse çekici gelmeyince evlenmekte olmaz zaten.
Konuşma kusurlarını düzeltebilmesi için süreci hızlandır ve bu konuda araştırma yap bence. Gönül rahatlığın böylece artar. Hem sonucu görünce kardeşinde memnun olur, sizlerde inş.
Allah işini gücünü rast getirsin bahtını açık etsin Tufan kardeşimizin.. madem evliliğe niyetli içine sinen bir kızla bu yola adım atmalı... anlıyoruz ki bu kızımız tufanın içine sinmemiş, olabilir, sırf evlenmiş olmak için aman ha evlenmesin.. inanıyorum ben, tufan gönlüne hitap edecek bir kızla karşılaşacak..
Canımsın çok teşekkür ederim iyi güzel dualarına,Allah razı olsun..
evet sırf evlenmiş olmak için evlenmek düşüncesinde değil Tufan o yüzdende geri adım attı,içine sinmediği için..
inşlh Allahım gönlündeki muradını verir..sizinde eşinizin ismi Tufan sanırım..
profilde yazıyorda:)
yok hayır ben bekarım, sevdiğim bir şarkının sözünü yazdım sadece.. allahım hayırlı bizlere her anlamda hitap eden insanlarla karşılaştırsın.. Tufanı da takdir ediyorum, böylesine net ve dürüst olmak büyük erdem.. ne istediğini bilen bir adam demek ki.. kızı da umutlandırmamış olur. işleri ikilemde bırakmıyor. keşke hepimiz böyle dürüst adamlarla karşılaşsak hayatta oyalanmasak.. net olmak gerçekten büyük bir olgunluk
canım çok teşekkür ederim çok doğru söylediklerin..
Tufan herşeyde böyle her konuda..bişeyi istiyorsa istiyordur istemiyorsa istemiyordur ortası hiç yok..
bişeyede karar vermeden önce çok düşünür bekler sağ sol yapmadan direk sonucu söyler..
böyle olması bizim içinde çok iyi..
Allah herkesi iyi insanlar ile karşılaştırsın inşallah...
Şarkı sözü demişsin buldum şimdi..:)))
Yansın benden sonra dünya
İster yansın ister dursun
Benden sonra tufan kimin umrunda
aynen öyle canım, bizden sonra tufan =) ee peki başka adaylar var mı Tufan için ? şuan son durum nedir ?
:))) süpersinn
şu anda yok canım geçenlerde Ankara dan bir bayan için görüşmüşler annemlerle,onlar aramışlar ailemi..kızları çok hafif işitme ve konuşma engelliymiş ama ailenin tek şartı kızları Ankaradan gelemezmiş,Tufan gitmeliymiş evlendikten sonra..ama bu imkansız olacağı için aynı gün konuşuldu kapandı konu..
yazarım tabikiii,bilgilendiririm hepinizi..anladım cnm hakkında en hayırlı olsun, ara ara gelişme olursa yaz bizi haberdar et, güzel haberlerini alırız inşallahhhhh
çok haklısın canım kaderin önüne geçilmiyor,ne yazıldıysa alın yazısı onu yaşayacağız..ben biraz kaderciyim...
kız rahatsızlık verecek şekilde arayıp sormuyor,hal hatır soruyor o günü nasıl geçtiyse bahsediyor kapatıyoruz..
büyük konuşmakta istemiyorum hiç ama dediğim gibi kısmetin önüne geçilmiyor..
göbeğinden rahatsız oldu Tufan,kesinlikle bence öyle..çünkü yaşına göre inanılmaz göbekl,neredeyse 7-8 aylık hamiş gibi..
bence Tufana o itici geldi ve kalp kırılmasın diye dile getirip söylemiyor pek,sadece bana imada bulunuyor bahsederken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?