- 22 Kasım 2016
- 6.265
- 47.058
- 468
- 45
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Düğün düğün değil korku filmi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyrun cenaze namazına,heh tam da demek istediğim benim bu işte
bende böyle düşünüyorum
kardeşim istemiyor ama çocuk zorluyor
o an ne olduğunu anlamadık. bir anne oğlunun düğünün nasıl rezil eder aklımız almadı
anlamadıgım takıları kaynanaya nasıl veririsiniz ne olursa olsun orda sizin akrabalarınızın ailesnizin taktıkgı kucuk altın parada var ne münasebet yani alırdın kaynananın elindne kardesin neden susuyo olay cıkarsa her halukarda cıkar merak etme sustunuz baban tembihledide ne oldu mal aynı mal yani kavga cıkaran kaynanan daha kınada baslamıs keske susmasaymıssınız ama o altınları alın gerekirse kız kardesin polis alsın dayansın kapıyabol bol aldık yaptık kına için özel davetiye basıldı sayılı kişi çağrıldı
annemle o kadını bir tutmam. annem gayet aklı başında davrandı
kötü bir durum yaşatsaydım şuan benim evimde kalmazlardı
anlamadıgım takıları kaynanaya nasıl veririsiniz ne olursa olsun orda sizin akrabalarınızın ailesnizin taktıkgı kucuk altın parada var ne münasebet yani alırdın kaynananın elindne kardesin neden susuyo olay cıkarsa her halukarda cıkar merak etme sustunuz baban tembihledide ne oldu mal aynı mal yani kavga cıkaran kaynanan daha kınada baslamıs keske susmasaymıssınız ama o altınları alın gerekirse kız kardesin polis alsın dayansın kapıya
sonra kaynana kardeşim için beni neden aramıyor demiş, çocuk ısrar edince kardeşim almış telefonu
Yerinizde olsam damada resti cekerim.araniz istemeseniz de bi sure sonra bozulacaktir.ailesinin yaptigi rezilligi gormeyen insan sizin iyiliginizi de anlamaz bence ve ilerde siz de dahil tum aileniz suclu olur onun gözünde.Gelin odasinda ben kaynana gorumce gelin damat vardi damat anasindan almadi ki ben nasil alayim cocuk sert cikip alicam deseydi tamam ama bisey de demedi bana orda düşmezdiki
Sanki geri adım atamamis gibi,Böyle insanlarla nasıl akraba oldunuz
Bile bile niye lades dediniz
Kardeşinizin bu insanlarla geleceği yok
Düşünsene bide çocukları olduğunda böyle babanesi halası akrabası olacak
Haklısın bence karışmamakta çok iyi etmişsin, sonunda herkes sarmaş dolaş sen fesat baldız durumuna düşerdin.Gelin odasinda ben kaynana gorumce gelin damat vardi damat anasindan almadi ki ben nasil alayim cocuk sert cikip alicam deseydi tamam ama bisey de demedi bana orda düşmezdiki
Evli misiniz?Kardeşinde az biraz akıl varsa boşar o adamı. Tüm alacaklarını da alır. Bir an önce kurtulması gerekli. Kavga işk çıktığında polisi arayacaktınız. Tehdit mi etti şikayet edecektiniz bir daha. Balayına falan da gitmeyecekti kardeşin. O düğün salonunu başlarına yıkardım masalar havada uçuşurdu ah ben olacaktım.
Ben evliyim de yaparım yani. Gözüm dönerse yaparım. Kv ile benzerini yaşamıştım herkes birbirine girmişti. Sonra da eşime resti çektim, bana ailem dersen işte kapı bu da sapı diye. İyi bir şey mi yaptığım bilmiyorum ama en azından kaldıramayacağım yükün altına baştan girmiyorum :).Evli misiniz?
Ben evliyim de sanırım en büyük tepkim altınları alıp kaynananın suratına fırlatıp salonu terketmek olurdu. Polis falan o psikoloji ile kolay kolay yapılacak şeyler değil...
Ama bu aile cidden hayalinizdeki tepkiyi haketmiş
En iyisini yapmışsın...Ben evliyim de yaparım yani. Gözüm dönerse yaparım. Kv ile benzerini yaşamıştım herkes birbirine girmişti. Sonra da eşime resti çektim, bana ailem dersen işte kapı bu da sapı diye. İyi bir şey mi yaptığım bilmiyorum ama en azından kaldıramayacağım yükün altına baştan girmiyorum :).