Kardeşimin düğününde çıkan kavga

Kardeşin de saksı mı ailesine onca şey yapılıyo daha kalkıp kaynanası olacak manyağı arıyo eşinin lafıyla.Onca şeyden sonra damat da pek uyanık maşallah danışıklı dövüşle altınların üstüne ailesi yatmış, o da yalandan bi sinir krizi geçirmiş şimdi kardeşini de yola getirip anasını arattırmaya başlamış olan size olmuş.

O damat saf falan değil gayet uyanık hepinizi yiyo alttan alta kıvama gelmişsiniz.Onca şeyden sonra daha gidip o aileyle görüşen damadı ve kardeşi ne evime alırım ne de görüşürüm.

Kardesinde esinde bu kv karsi cok pasif kalmis,dugununu yapar,masraflarini karsilar o zaman borca girer gelinin ve damadin rizasiyla altinlari belki alabilirdi bunu anlayabilirim,gelinin de oglununda rizasi olmadan altinlara el koymak ne demek?kardesin keske o anda biraz twpkisini koysaydi...olaylar zaten tam bir rezillik,kardesine tembihle sakin gorusmesin elini versen kolunu isteyecek cinsten bir sulale belliki,damada gelince annesi elbet atamaz,satamaz ok.de tepkisini gostermeli sanirim cok pisirik kardesinin cok cekecegi var...bu arada kardesin uzunca bir sure bebek falan dusinmesin evliligi problemli olacaga benziyor,umarim yaniliyoruzdur...

bol bol aldık yaptık kına için özel davetiye basıldı sayılı kişi çağrıldı

annemle o kadını bir tutmam. annem gayet aklı başında davrandı

kötü bir durum yaşatsaydım şuan benim evimde kalmazlardı
anlamadıgım takıları kaynanaya nasıl veririsiniz ne olursa olsun orda sizin akrabalarınızın ailesnizin taktıkgı kucuk altın parada var ne münasebet yani alırdın kaynananın elindne kardesin neden susuyo olay cıkarsa her halukarda cıkar merak etme sustunuz baban tembihledide ne oldu mal aynı mal yani kavga cıkaran kaynanan daha kınada baslamıs keske susmasaymıssınız ama o altınları alın gerekirse kız kardesin polis alsın dayansın kapıya

anlamadıgım takıları kaynanaya nasıl veririsiniz ne olursa olsun orda sizin akrabalarınızın ailesnizin taktıkgı kucuk altın parada var ne münasebet yani alırdın kaynananın elindne kardesin neden susuyo olay cıkarsa her halukarda cıkar merak etme sustunuz baban tembihledide ne oldu mal aynı mal yani kavga cıkaran kaynanan daha kınada baslamıs keske susmasaymıssınız ama o altınları alın gerekirse kız kardesin polis alsın dayansın kapıya

Gelin odasinda ben kaynana gorumce gelin damat vardi damat anasindan almadi ki ben nasil alayim cocuk sert cikip alicam deseydi tamam ama bisey de demedi bana orda düşmezdiki

sonra kaynana kardeşim için beni neden aramıyor demiş, çocuk ısrar edince kardeşim almış telefonu

Onca olay oluyor ve cocuk halen israr ediyor kardesine, annesini arasin diye.

Bu evlilik yürümez. Hatta bu evlilik hic olmayacakti. Kendi evleri bile yok. Amerika'ya ne zaman gidecekleri belli degil. Hatta Trump'den dolayi kim bilir hic gidemeyecekler. Aylarca sizde, yani ablalarin yaninda kalmak hic mantikli degil.

Kusura bakmayin fakat bu evliligin hic bir mantikli tarafi yok. Umarim kardesiniz cocuk yapmadan, fazla yipranmadan bosanir. Dügün olaylardan sonra halen annesini tutan bir esi var. Yani asla kardesinizin yaninda olmaz. Ailecek sizlere sabir diliyorum.

Gelin odasinda ben kaynana gorumce gelin damat vardi damat anasindan almadi ki ben nasil alayim cocuk sert cikip alicam deseydi tamam ama bisey de demedi bana orda düşmezdiki
Yerinizde olsam damada resti cekerim.araniz istemeseniz de bi sure sonra bozulacaktir.ailesinin yaptigi rezilligi gormeyen insan sizin iyiliginizi de anlamaz bence ve ilerde siz de dahil tum aileniz suclu olur onun gözünde.

Kardeşinde az biraz akıl varsa boşar o adamı. Tüm alacaklarını da alır. Bir an önce kurtulması gerekli. Kavga işk çıktığında polisi arayacaktınız. Tehdit mi etti şikayet edecektiniz bir daha. Balayına falan da gitmeyecekti kardeşin. O düğün salonunu başlarına yıkardım masalar havada uçuşurdu ah ben olacaktım.

Haklısın bence karışmamakta çok iyi etmişsin, sonunda herkes sarmaş dolaş sen fesat baldız durumuna düşerdin.

Ama kız kardeşin ne yaşadı da bu insanlarla aile olabilecek kadar kendini kaybetti orası ilginç. Eski konularını bilmiyorum ama bu tipler bir anda belli etmez söz nişan tırıvırılarında illa belli etmişlerdir kendilerini... keşke kardeşin yapmasaydı bu kötülüğü kendisine.

Sizin yapabileceğiniz şu saatten sonra ne zaman isterse anasının evine dönebileceğini idrak ettirmek olsun. Evliliklerinden sürpriz bir mutluluk çıkmayacağı çok belli :(

Kardeşinde az biraz akıl varsa boşar o adamı. Tüm alacaklarını da alır. Bir an önce kurtulması gerekli. Kavga işk çıktığında polisi arayacaktınız. Tehdit mi etti şikayet edecektiniz bir daha. Balayına falan da gitmeyecekti kardeşin. O düğün salonunu başlarına yıkardım masalar havada uçuşurdu ah ben olacaktım.
Evli misiniz?

Ben evliyim de sanırım en büyük tepkim altınları alıp kaynananın suratına fırlatıp salonu terketmek olurdu. Polis falan o psikoloji ile kolay kolay yapılacak şeyler değil...

Ama bu aile cidden hayalinizdeki tepkiyi haketmiş

Evli misiniz?

Ben evliyim de sanırım en büyük tepkim altınları alıp kaynananın suratına fırlatıp salonu terketmek olurdu. Polis falan o psikoloji ile kolay kolay yapılacak şeyler değil...

Ama bu aile cidden hayalinizdeki tepkiyi haketmiş
Ben evliyim de yaparım yani. Gözüm dönerse yaparım. Kv ile benzerini yaşamıştım herkes birbirine girmişti. Sonra da eşime resti çektim, bana ailem dersen işte kapı bu da sapı diye. İyi bir şey mi yaptığım bilmiyorum ama en azından kaldıramayacağım yükün altına baştan girmiyorum :).

Ben evliyim de yaparım yani. Gözüm dönerse yaparım. Kv ile benzerini yaşamıştım herkes birbirine girmişti. Sonra da eşime resti çektim, bana ailem dersen işte kapı bu da sapı diye. İyi bir şey mi yaptığım bilmiyorum ama en azından kaldıramayacağım yükün altına baştan girmiyorum :).
En iyisini yapmışsın...
İdare edince taç takmiyorlar.

Back
X