Kardeşimin düğününde çıkan kavga

Damat neden susturmuyor ailesini? Böyle rezillik yapanla bir daha görüşülür mü? Kendi oğlunun mutlulugunu dusunmuyorlar. Nasil ithamlar onlar, ne kadar cahilce. Yazık. Amerika'dan dönmesinler bir daha, bela olurlar.

Ay ne biçim insanlara denk gelmişsiniz. Damat pasif bu hep böyle olacak. Keşke kardeşin evlenmeseymis. Bence sonları yok.

kardeşimle konuştuk sabah damat da evde diye yanyana kalamıyoruz pek.

kardeşim demişki beni muhatap etme görüşürsen de görüş ailenle ama benden bir şey bekleme.

çocuk da demişki tamam ben çok yumuşağım onlara ama bana son kez şans ver seni üzmeyeceğim son olacak bu demiş7

kardeşim de bu son zzaten ben ömür boyu ne seni ne de aileni çekerim benim ailem yanımda kimseye ihtiyacım yok, istiyorsan şuan bile gidebilirsin demiş.

üzülmüş çocuk da beni etkiliyor ailem dolduruşa getiriyorlar farkındayım ama laftan anlamıyorlar bir şey yapamıyorum demiş

Damat neden susturmuyor ailesini? Böyle rezillik yapanla bir daha görüşülür mü? Kendi oğlunun mutlulugunu dusunmuyorlar. Nasil ithamlar onlar, ne kadar cahilce. Yazık. Amerika'dan dönmesinler bir daha, bela olurlar.

evet benim de dediğim bu zaten allah korusun annem bana düğün günü benim gelinlikli halimle bana hakaret etse ben konuşmam küserim alınırım tavır koyarım ama bu çocuk balayı dönüşü kardeşimi bize bırakıp gitti anasına.

amerikaya da o kadın gider mi bilmiyorum gidemez diye tahmin ediyorum ama orda da gelin hastayım gelin ölüyorum diye çocukların burunlarından getirir diye düşünüyorum

Damat efendi demişsiniz ama çok afedersiniz bu efendilik değil düpedüz eziklik.Annesi evladına düğün günü şerefsiz diyor , bu damat da eşine hala baskı yapabiliyor annemi ara diye.Okurken bile ruhum daraldı , Allah sizlerin yardımcısı olsun.
Eski konumuzu da okumuştum , o aileyle çok zor.Kardeşiniz de seviyorum falan diye evlenmiş ama sevgi olduğunu da düşünmüyorum hormonlar , evlilik merakı gibi etkenlerin etkisi ile alınmış bir karar gibi duruyor.
Yani neresinden tutsanız elinizde kalan bir hikaye.Çocuk yapmak için acele etmesin en azından ve bunu abla olarak sıkı sıkı tembihleyin güzelce anlatın lütfen.Her evlenen insanın güzel bir düğün ve yeni evlilik dönemini yaşaması gerekir , şu uğraştıklarına bir bakın.Allah sonunu hayır etsin inşallah.

Back
X