Kardeşimin eşi ile yapacağımız konuşma

Karı kocanin arasina girilmez.
Babasini kaybetmesinin acisiyla su an kendini cok yalniz hissediyor olabilir. Tam destek bekledigi anda esinin bencil olmasi ve destek vermemesi bunca yillik birikmisligin sonucu bosanma fikrini dusundurmus olabilir. Tum sorumluluk bende, neden cekiyorum bu bencil adami, artik yeter dedirtebilir. Bence birikmis birikmis ve sonunda patlamis. Babasinin ölümüyle yalniz kalmasi belki de ona bir aydinlatma yasatmistir. En kotu gunumde yanimda olmayan birinin yukunu neden tasiyorum demistir.
Aralarina girmeyin, koskoca insanlar kendi problemlerini kendileri cozebilir. Konusmak isterse onu dinleyin anlamaya calisin. Birsey soylemenize gerek yok. Muhtemelen su an sadece birinin onu anlamasina dinlemesine ihtiyaci var.

sevgili görümce,
bunları bilerek evlenmiş olması demek bir ömür çekebileceği anlamına gelmez demek ki onun için artık dayanılmaz bir hal aldı. bence psikolojik desteği kardeşiniz alsın. insan eşinin çok düşkün olduğunu bile bile onun annesinden inadına nefret ediyorsa bu bir sorundur. üzüldüm geline, yeni anne olmuş, babasını kaybetmiş, belki sahip çıkması gereken bir annesi var ondan da koca nefret ediyor. yazık kıza.

sevgili görümce,
bunları bilerek evlenmiş olması demek bir ömür çekebileceği anlamına gelmez demek ki onun için artık dayanılmaz bir hal aldı.
kesinlikle! Ama ben bunu ona söyleyeli 4 yıl oldu. 4 yıl önce artık bencilliğini çekmek istemediğini söyledi. Ben de çok evlenirken de böyleydi ama evlendiğin için ömür boyu çekmek zorunda değilsin, dilersen boşan, ne istediğine karar ver dedim. Şimdi yiğenim olduktan sonra boşanmaya kalkmasına çok kızıyorum. Çünkü kardeşim tüp bebek tedavisi görürken de asla hiçbirimizin kaldıramayacağı şeyler yapmış. Ben geline neden boşanıyorsun diye kızmıyorum, neden bu kadar bekledin, yiğenimin suçu ne diye kızıyorum.

kesinlikle! Ama ben bunu ona söyleyeli 4 yıl oldu. 4 yıl önce artık bencilliğini çekmek istemediğini söyledi. Ben de çok evlenirken de böyleydi ama evlendiğin için ömür boyu çekmek zorunda değilsin, dilersen boşan, ne istediğine karar ver dedim. Şimdi yiğenim olduktan sonra boşanmaya kalkmasına çok kızıyorum. Çünkü kardeşim tüp bebek tedavisi görürken de asla hiçbirimizin kaldıramayacağı şeyler yapmış. Ben geline neden boşanıyorsun diye kızmıyorum, neden bu kadar bekledin, yiğenimin suçu ne diye kızıyorum.
Kardeşinize kızın bence adam olsun da çocuğunun karısının başında insan gibi dursun . Hiçbir kadın yeni doğum yapmış bir kadın hele ki güzel yuvasını bozmaz. Kolay değil öyle kucuk bebekle evi bırakmak. Kızilmasi gereken kişi malesef kardeşiniz. Gelinin hatası şu muhtemelen düzelir diye umut etmiş. Ama düzelmez işte . Baştan nasıl başlarsa devam eder öyle dedikleri....

Kızmayın ama kardeşiniz bana biraz acımasız geldi. Kızın annesi kalçasını çatlatmış, bu yaşlılar için ağır bir şey, kolayca iyileşmiyor ama o eve dönüp karısı nizamı asker gibi ben şuradan geldim 2 saatte, o 45 dakikada gelmedi diyor. Ben üniversite okuduğum şehre 9 10 saatte gidiyorum, 2 saatte ne var?

Back
X