gelin 1 aylık lohusayken babasını kaybetmiş,lohusalık ağır olur bilirsiniz ...baba kaybıda çok ağır, üstelik daha evlenmeden en baştan eşine ''babama anneme düşkünüm asıl önceliklerim onlar olacak haberin olsun'' diyebilecek kadar düşkün kişi için daha da ağır lohusa despresyonu... bu 2 seneye kadar sürer kendimden biliyorum ve ne olursa olsun biri kardeşi diğeri arkadaşıda olsa ikisinin anlattığı kadarını bilir konu sahibi ,karı koca arasında tam olarak ne olduğunu kimse anlatmazda, bilemezde yaşayan bilir ... o yüzden tehlikeli ve iki taraf içinde haksız yönlendirmeler yapmamak lazım...Yanlış anlamadıysam, babasını yeni kaybetmemiş üzerinden zaman geçmiş gibi. Gerçi siz yazınca emin olamadım şimdi.
iki taraf aslında birbirine çok denk ikiside bencil ikisininde önceliği eşler değil :) bu açıdan bakarsak tencere dibin kara seninki benden kara meselesi kendi aralarında halletmeliler
birde şunları göz ardı etmeyelim lütfen gelin arkadaşı ve samimiyetine inandığı için konu sahibiyle görümcesiyle görüşmek istiyor kaynana gelmesin lütfen diyor bende görümceyim gelin bunu dese annem gelicem diye tuttursa bile şuan benimle gelmeyeceksin, biz gelin görümce kendi aramızda sohbet edicez, sen sonra gelirsin derdim , abim annemde illa gelecek derse sen kadınların işine karışma nasılsa onlarda görüşür karın benimle konuşmak istiyor ebeveyn başımızı mı beklesin bekçi gibi ne ayıp derdim...
görümce annesiyle gidiyor niye neymiş abisi öyle bahşetmiş.... olmaz işte bunlar hep zıtlaşma...