Kardeşimin eşi ile yapacağımız konuşma

Anneme sabah 8:15te mesaj atıp çocuga bakmaya gelme diye mesaj atılmış, yani ihtiyacım yok ben hallettim demiş. Sonra da kardeşime annen çocuga bakmaya gelecekti gelmedi demiş. Bu arada annem onun yanında alttan aldı ama yemin ediyor bana gel bile demedi, ihtiyacım olursa haber veririm dedi diyor. Gelin de 9da gelirsin dedim diyor. Annem çok üzerne gitmeyelim dye ben belki duymamışımdır diye alttan aldı.
Gün içinde ben ablan ile konuşmak istiyorum demiş.
Biz ise akşam kardeşimin ablan ile konuşmak istiyorum lafına istinaden, konu da annemle ilgli olduğu için annemle gittik. Yani anneme gelme denilen zamanla gidilen zaman ayrı.

Evet. Yani gelin bu bencil adamla, değer görmediğini hissederek neden evlendi? Çünkü yakışıklı.

Gelin hanımın annesinin saygısızlığı çok. Kardeşim asla sorunduz değil. Gelin burada konu açsa kesin boşan der herkes, ben dahil. Ben diyorum ki bu mutsuz evliliğe nasıl hamile kalcam diye kendini parçalar. Tabi bunu kimsenin yüzüne söyleyemem. Ama kardeşim onu aşağılayarak tüp bebek işlemine göndermiş. Ben olsam o gün terkederdm o adamı. Yani gelin en aşağılık zamanlarda sesini çıkarmamış şimdi çocıgu magdur ediyor ben buna çok kızıyorum.

Annenin tüm masrafını, fatyralarını, market masrafını, ev tadilatını gelin hanım karşılıyor.

Evlendikten sonra söylenmiş bu

Annem torununu görmeye gitmedi değil. Gelinin iş görüşmesi varmış. Anneme lazım olabilirsin beşki demiş. Sabah da 8bucuktan önce ihtiyac kalmadı siye mesaj atmış. Meger görüşmesi saat 9daymış. Annem herhalde 8gibi orada olsun diye bekliyormuş. Ama anneme saat söylememiş, hatta kesin gel bile dememiş. Bir de annemin evi onun evi ve ofisi arasında yani çocugu geçerken de bırakabilir. O bilenmiş bir gece önce kardeşimle kavga ettiği için .
Annemle yüzleşirken ben sana saat 9da randevum var dedim derken sesi titredi. Yalan söylediği çok belliydi her halinden. O yüzden üzerine gitmedik. Yalan söylüyorsun demedik. Annem ben yemin ederim öyle dediğini duymadım, duysam neden gelmeyeyim, ben her zaman bakarım torunuma ne zaman ihtiyaç olursa dedi.

Annesinin huzurunu çocugunun önüne koyması çok acı. O kadar zor sahip oldu ki bu cocuga. El üstünde tutmasını beklerken çocuk önceliği bile olamadı :KK43:

Yukarıda yazdım anneme sabah çocuk bakmaya gelme denilmiş. Biz ise akşam konuşmaya gittik.

Sabah kardeşimle konusmuşlar tekrar boşanmak istediğini ve kardeşimden bir talebi olmadığını söylemiş. Babamdan bize çok büyk mal varlığı kaldı. Ama miras evlilikte bölüşülmüyor biliyorsunuz. Ben şimdi acaba gelinin kendi birikimi var da o yüzden mi ısrarla kardeşime senden birşey istemiyorum diyp duruyor dye düşünmeye başladım bu sen benim birikimimi ne bileceksin lafından sonra.
Ooo bunları yeni okudum

Gelin yalancı

Aynı zamanda annesine bakıyor annesi aç mı açıkta mı ya ben bu kafayı anlamıyorum

Kocadan para kaçırmak hiç hoş değil

Aynı şekilde hanımdan da neyse

Bu çift zaten evli olmamış hiçbir zaman

Çok açık mevzu

Gelin , bari şu hayatta 1 çocuğum olsun diyerek çocuk yapmış

Yani kimden olduğu önemli dğeil gibi

Bana 1 sperm laızm hım koca var peki ondan alayım

Aşk çocuğu değil

Kadın anne olmak istemiş ve olmuş

Ooo bunları yeni okudum

Gelin yalancı

Aynı zamanda annesine bakıyor annesi aç mı açıkta mı ya ben bu kafayı anlamıyorum

Kocadan para kaçırmak hiç hoş değil

Aynı şekilde hanımdan da neyse

Bu çift zaten evli olmamış hiçbir zaman

Çok açık mevzu

Gelin , bari şu hayatta 1 çocuğum olsun diyerek çocuk yapmış

Yani kimden olduğu önemli dğeil gibi

Bana 1 sperm laızm hım koca var peki ondan alayım

Aşk çocuğu değil

Kadın anne olmak istemiş ve olmuş
Ve artı gelinin hareketleri hiç normal değil belki hayatına biri bile girmiş olabilir. Bu hareketler öyle anneye sevdadan falan değil.

En önemlisi bebek için wn hayırlısı olsun.

Siz bence kendi kardeşimize konuşun önce.Hatalarını telafi edebilecek mi? Bencil biriyle yaşamak çok zor.Gelin muhtemelen bu sebeplerden dolayı anneye daha düşkün..Herkesin hakkında hayırlısı inşallah

Siz bence kendi kardeşimize konuşun önce.Hatalarını telafi edebilecek mi? Bencil biriyle yaşamak çok zor.Gelin muhtemelen bu sebeplerden dolayı anneye daha düşkün..Herkesin hakkında hayırlısı inşallah
Etmeyecek. Kardesim ayri bir cins. Dun bir haftalik kafa dinlemesinden eve dondu. Eve girince beni aradi ben nerelerden geldim karim evde yok dedi. Dedim karin seni istemiyor sen karini istiyorsan ona gore davranacaksin, ona gore konusacaksin. Dedi ki ben 2 saatlik yoldan geldim o 45 dakikalik isyerinden gelemedi. Sonradan ogreniyorum ki gelinin annesi dun sabah dusmus, kalcasi catlamis, gelin cocugu isyerinde yardimciya birakmis ve isyerine sadece cocugu almak icin gitmis. Ama kardesim oyle bir anlatiyor ki sanki normal bir gun, gelin ise gitmis, o eve donunce donmemis gibi. Oysa kizin dun yuregi hoplamis. Yani kardesimden bi bok olmaz.

Etmeyecek. Kardesim ayri bir cins. Dun bir haftalik kafa dinlemesinden eve dondu. Eve girince beni aradi ben nerelerden geldim karim evde yok dedi. Dedim karin seni istemiyor sen karini istiyorsan ona gore davranacaksin, ona gore konusacaksin. Dedi ki ben 2 saatlik yoldan geldim o 45 dakikalik isyerinden gelemedi. Sonradan ogreniyorum ki gelinin annesi dun sabah dusmus, kalcasi catlamis, gelin cocugu isyerinde yardimciya birakmis ve isyerine sadece cocugu almak icin gitmis. Ama kardesim oyle bir anlatiyor ki sanki normal bir gun, gelin ise gitmis, o eve donunce donmemis gibi. Oysa kizin dun yuregi hoplamis. Yani kardesimden bi bok olmaz.
Yalnız ben size bayıldım

Sıradışı bir öküz .

Bu gibi konularda susup sadece dinleseniz bile suçlu olursunuz bırakın ne yapacaklarsa yapsınlar

Sıradışı bir öküz .
Aa oyle demeyin. Dedeme benziyor. Annem bayiliyor yaptigi sacmaliklara.

Yani ne kadar siradisi bilmiyorum ama okuzlugu konusunda hemfikirim. Salak bir de 10 aylik cocuk icin versin bana kendisi gitsin diyor. Ama cocuk ona emekleyince yerden alip anneme veriyor. Yani cocuga bakiyor dedim ama seviyor bakiyor yoksa alt degistirme, yedirme gibi maharetleri yok.

Ne yapim kardesim. Atsam atamam satsam satamam. Ben idare wdip boyle sevmeye calisiyorum. Dedigim gibi zamaninda geline istersen bosan dedim. Geline cocuktan sonra bosanmaya kalkip cocugu bu hayata surukledigi icin kiziyorum. Yoksa ben daha onceden bosardim kardesimi.

Yani ne kadar siradisi bilmiyorum ama okuzlugu konusunda hemfikirim. Salak bir de 10 aylik cocuk icin versin bana kendisi gitsin diyor. Ama cocuk ona emekleyince yerden alip anneme veriyor. Yani cocuga bakiyor dedim ama seviyor bakiyor yoksa alt degistirme, yedirme gibi maharetleri yok.

Ne yapim kardesim. Atsam atamam satsam satamam. Ben idare wdip boyle sevmeye calisiyorum. Dedigim gibi zamaninda geline istersen bosan dedim. Geline cocuktan sonra bosanmaya kalkip cocugu bu hayata surukledigi icin kiziyorum. Yoksa ben daha onceden bosardim kardesimi.
Erkeklerin çocuğu bırak da git blöfü ahahahah. Ananız bayılıyorsa kimseyi ortak etmesin kendi imkanlarıyla bayılsın🤣

Objektiflikte zirve… hayallerdeki görümcesiniz

aci olan, kadinin annesi kaza geciriyor ama esini arayamiyor cocuga yardim etsin diye, cok kotu bir iletisimsizlik

Karışmayın. İyi olurlar yine kötü olarak sizi bilirler. Ben, sizin aranızdaki mesele diyerek geçiştirirdim.

Eşiyle değil anne babasıyla vakit geçirmek isteyen, aşırı aileci tipler evlenmesin bir zahmet. Kadın erkek fark etmiyor, insan bir aile kurduğunun bilincinde olmalı. gebito gebito en iyisi sizin çok fazla müdahil olmamanız, yapacağınız en iyi şey iki tarafı da psikiyatriste gitmeye ikna etmeniz. Tedavi olmazlarsa bu evlilik eninde sonunda biter, siz de boşa sinirlerinizi bozduğunuzda kalırsınız.

Back
X