kardesimin esi

Evet dediginiz gibi yapabilecegim birsey yok aslinda.ama kardesim pek is buyurmuyor gercekten aslinda o an pastayi kendine getirdigini gorunce ne diyecegini sasirdi tum gelince de kavunu araya soktu farkettim

Bence onun olayı misafir ağırlama kültürü olmayışı değil eşine pek saygısı yok. Ne demek yani yol ortasında ailesinin yanında çocuk gibi küsmek falan. Eşini rencide etmek... Kırıldıysa başbaşayken uyarsın yani hem bu şwkilde evindeki insana resmen gelmeyin der gibi bi izlenim veriyor

Valla siz çok yüz veriyorsunuz söyliyim. . Sonra tepenize çıkar.. yani annende sende size karşı olan olumsuz davranislarina karşı çıkmanız, uyarmaniz lazım. . Tepkinizi gösterin.. ama eşiyle ilişkisine bişey diyemem.. o kardeşi e kalmiş. . ODTÜ bitirmisse çok zeki bi adamdir.. oyüzden ne yapacağını çok iyi bilir bence.. suan sabretme aşamasında =)

Üzüldüm bak şimdi kız ailesi arasını yapsın bak düzelir kardeşin uyum sağlasin onların Gönüllerini ii etsin belli ki çok seviyor onlara da göstersin kızınız rahatda diye ispat etsin sık sık onlara ziyarete gitsinler şimdi eğer siz sürekli görüşen onlar görüşmeye n taraf olursa gelin de kendine haksızlık edildiğini düşünür sizde kalmalı gitmeyin onlarda size gelmeleri içinde ısrar etmeyin

Uyarmak ozelikle annemin hic yapamayacagi bir is ama bir sekikde belli etmek lazim yoksa kardesim sogur diye de korkuyorum

Evet annem surekli bu
Evet annem babam surekli bunu soyluyir kardesime saygili ol ne derlerse de sen iyi niyetini goster diye.sik sik gidiyorlar zaten.benim 2 cocugum var kardesim ozledim gelin diye hep israr ediyor ben de bir gecen yaz 2 gunlugune bu yaz da 2 gunlugune gittim .hic gitmesem olmaz gibi geldi bir daha gitsem yine gelecek yaza giderim

Üzüldüm aileniz adına böyle saygısız kocasını küçük düşüren birine denk geldiğiniz için.Sevmiyorum bu tarz kadınları tez zamanda kurtulursunuz inşallah

Sanki ailenize de kardeşinize de nefret dolu gibi .Kötü birşey yapmışsınızda intikam alıyor evinize gitmenizi istemiyor gibi.Görgüsüz ailesinden hiç adap terbiye almamış belli ki.

Ev işidir ütüdür temizliktir onlar karı koca arasındadır ama onu ailesinin yanında rencide etmek ya da gelen insanlara bu kadar kaba davranmak kalitesizliğini gösteriyor

Bu yazdiklarindan sonra soylicek tek bi kelimem var sizin gelinin cani dayak istiyo cok sikici bi tip uzulmekde haklisin

Bozuldu iste hep birseylere bozuluyor ve cok uzuluyor bunu hissetmek beni uzuyor ama gecimsizlik yapip kavga cikaracak bir tip degil iste.ama oyle pisirik gibi anlamayin hic oyle biri degildir aslinda ama suan nasil idare edecegini sasirdi bence
bence annenizde kardeşinizde fazla yüz vermiş iyi niyetli davrandıkça tepenize çıkmış

Eğer gelininiz kardeşinizi sevip saygı duysaydı siz ve annenizden nefret etse bile onun hatırına size güleryüz gösterirdi. Geçinmeye gönlü olmakla ilgili bir durum sanırım ya da fazlasıyla şımartılmış kendini Prenses sanıyor.
Siz ve anneniz çok iyi niyetlisiniz. Aynı tavrı görsem ne evine adım ararım ne yüzüne bakarım. Kardeşimle de ayrı görüşürüm.

Evine gitmeyince de kardeşi soracaktır neden gelmiyorsunuz diye herşey ortaya çıkar böylece.

Ben mecbur kalmadıkça gitmezdim ama bir değil iki değil her seferinde aynı davranıyorsa dayanamaz kardeşimi uyarırdım.Anneme ve gelenlere saygısızlık yapamaz diye.
Herkes haddini bilsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…