kardesimin esi

Gerçekten erkek var erkek var diyesim geldi
Aşırı taviz vermiş kardeşiniz... Nasıl bunu becerebiliyor gelininiz
Herşeyden önce eşine saygı aile ortamında çok önemli... Allah kolaylık versin.
Ama dengeyi kuramazsa eşiyle arasında hiç biryerde saygı görmez kardeşiniz ve psikolojisi alt üst olur
Sabır bir yer kadardır çünkü

Ne kadar dogru ne sebep var kimbilir bilemezsin.zaten gormezden gelmeyi sectim hep .kardesimin mutlu oldugunu bilsem istemem baska birsey

size kırıldığı kızgın olduğu bir konu var bence siz bilmiyor olabilirsiniz. onu da eşinden çıkarıyordur. bence fazla gidip gelip huzurunuzu da onların huzurunu da kaçırmayın mesafeli olmakta fayda var gibi görünüyor.

Kusura bakmayın da işin iç yüzünü bilmeden yargılıyor, görümcelik yapıyorsunuz.
Ben de tam anlattığınız gibiyim, böyle diyince aaa ne suratsız, gergin, kocasını mutsuz eden biri diye düşünülüyor. Ama açın konuları okuyun eminim boşanmadığın hata dersiniz. O yüzden karışmayın, bir insanın akıl sağlığı yerindeyse durduk yere huzursuzluk çıkarmaz.

Bana birini hatırlattı gelininize ne olacak biliyormusun büyük ihtimal birgün kardeşinin uyanacak buna dur bakalım bir sen hadi bitti boşanıyoruz diyecek. Bunun burnu bir sürtecek hani o eve sığdıramadığı annen varya ona tapacak ona muhtaç olacak barışmak için.çok şımarmış gelilininiz keşke böyle kötü insanlar cadı kaynanalara iyi gelinlerde sizin gibi iyi ailelere denk gelse ama malesef tam tersi oluyor.adamın koynuna giriyorlar ama o adamı doğuran anayı evlerinde istemiyorlar .

Bence kocasini sevmiyor ...sevgi eksikligi var gelininizde...
Ailesi o kadar istemedigi halde israr etti zorla evlendi
Yok sevmese zorluklarla evlenmezdi ama sanki pişman olmuş olabilir sonradan hani annemi babamı dinleseydim kafası
Belki de oyle oldu ailesi de ordan sikistirinca mutsuz oluyor bence
ailesi gercekten pek gorgu kurallarini bilmiyor.inanin kotu olarak yaptigimiz hicbirsey yok ama ailesinin onj sikistirmasini bizden mi cikariyor bilmiyorum

abin çok mu aradı bu kızı nasıl tanıştılar
Kardesimin ayagi sakatlanmisti futbol oynarken,fizik tedavi gordu gelinimiz de fizyoterapist orda tanistilar
ay keske o raddeye gelmesinler,normal olsun hersey.

Canim insan uzuluyor degil mi iste kardesini mutsuz gorunce insallah sizin de sorunlariniz biter

Canim cocugu ikisi de sonradan istiyordu surekli egitim pesindeler zaten,simdi ikisi de doktora yapiyor daha istemiyoruz diyorlar .bu konuyu ben acmam zaten itici geliyor da bir kere gelinimiz otururken acti,hatta soyle dedi (kardesime x diyelim)ikimiz de istemiyorduk zaten de, gecen x dediki benim yasim fazla ilerlemeden yapsak miki (kardesim 33 yasinda bu arada)ben de dedimki sen cok merakliysan kendi kendine yap canim ben almayim .boyle deyince buna da uzuldum aslinda kardesim de istemiyordu ama sonradan istemis demekki

Zaten hic karismiyorum ki hep icimde yasiyorum2 senelik evliler 2 kere 2 ser gunluk gittik.bir kere de mecburen kardesimin ameliyati cikti ona gittik,bir kere de amcamlarin cenazesi okdu mecbur gittik 1 gun kaldik.yoksa sene de 1 den fazla gitmem uzun da kalmam
Çünkü herkes kendi cephesinden yazıyor.

Belki konu sahibinin kardeşi de kızın ailesine gidince misafir gibi oturuyordur, kendi çayını bile koymuyordur, hiçbir işe elini sürmüyordur. Onun da kulağını çekelim mi? Çekmeyeceksek hiç adil değil.

Keske biz yokken dediginiz gibi olsa sevindirdi beni bu yaziniz ama sunu da ekliycem eger sevmemeniz icin bir sebep yoksa bence sebepsiz yere esinizi uzmeyin telaslandirmayin ama varsa bilemem
gorustugumuz de cok degil ki aslinda biz dedigim gibi yilda bir kez gidiyoruz onlar da 1-2 kez geliyorlar bir de bayram olursa iste

Ailesi aydin da kardesimle esi ankara da oturuyor.onlar illa aydinda oturmasini istedi.ama kardesimin isi ankarada nasil otursun penceremden

Ailesi aydin da kardesimle esi ankara da oturuyor.onlar illa aydinda oturmasini istedi.ama kardesimin isi ankarada nasil otursun penceremden
Yok onun için sormadım genelde bazı şehirlerde oturanlar kızını dışarı göndermek istemiyormuş ya acaba oradan mı dedim.

Gitseler artık kardeşinizin halini düşünemiyorum.Bir taraftan gelinin ailesi bir taraftan gelin kardeşinizi yer bitirirlerdi.Kötü aileye denk gelmişsiniz.

Kız pastayı neredeyse kafanıza geçirecekmiş.İnsan mükemmel yemek yapamayabilir temizlik yapamayabilir becerikli olmayabilir ama en önemlisi güleryüzdür.

Birde bazı gelinlerde ailesinden annesinden etkilenme durumları da oluyor.Görgülü annenin kızıda görgülü oluyor .

Son düzenleme:
Bana hiç normal gelmedi anlattıklarınız. Bi insanın böyle davranması için kesinlikle bi nedeni olmalı. Aile içinde ne olup bittiğini bilemezsiniz. Sizın çok tatlı muhteşem kardeşiniz bi eş olarak pek de tahmin ettiğiniz gibi bi adam olmayabilir. Belkı kardeşiniz iktidarsız cinsel anlamda mutsuzlar, belki eşini aldattı bu yüzden kızın bitmek bilmeyen bi öfkesi var, belki şiddet uyguluyor, belki kumarbaz vs. Vs. Yani kardeşiniz sizin anlattığınız kadar bu davranışlara boyun egıyorsa mutlaka kendini eksik, suçlu hissettiği bi nokta vardır. Kardeşinizi korunmaya kollanmaya muhtaç hemen her şeyden kırılan narin bi bebek gibi görmekten vazgeçin. Kardeşiniz bi yetişkin ve gerçekten mutsuzsa başının çaresine bakar merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…