kardesimin esi

Sizi istemiyor bu yüzden böyle davranıyor bunun başka açıklması olamaz .
Samimi birşey söyleyim,
Görümcembana geldiğinde buzdolabımın düzeni evimin düzeni komple değişmişti ve ben iyice irrite olmuştum bu durumdan, hatta gelip kafasına göre oğluna özel yemek yapması benim pişirdiğime oğlu burun kıvırdığında beğenmediğini söyleyip yemediğinde hatta iğrenç dediğinde ona bişey dememesi çok zoruma gitmişti..
Kısacası ben gelin haklı demiyorum ama istenmediğiniz yere gitmeyin bence onlar gelsinler öyle görüşün
Kendince tavır koymak istiyo ama eline yüzüne bulaştırmış gelininiz

Aha tam benim kardeşimin eşi uzak durum ben 3 yıldır görüşmüyorum hatta ilk görüşmek istemediğimi söylediğimde kardeşimi bana karşı doldurmuş kardeşim karınını sevmek zorunda oldugum konusunda benimle kavga etmişti ondan gelen mesaj tel cevap vermiyırum annemelere tembihledim onlara gelecekleri zaman da gitmşyorum anneme

Abimin nişanlısı da aynı böyle. Abime dikkat et kendine dedim ama aşkın gözü kör. Anneme babama yapmıyor ama bana çok yapıyor, trip atmalar falan. Ben de mümkün olduğunca aynı ortama girmiyorum herkesin kafası rahat oluyor.
Ben ilk zamanlar dedim ki bu kız herhalde kraliyetten ve bizi beğenmiyor. Ailesiyle tanışmaya gittik aa bi baktım Adını Feriha Koydum'muş meğer her şey.
Ben de abime uyarımı yaptım çekildim, siz de öyle yapın ne hali varsa görsün.

Ne kadar ilginç değil mi aynı ev içinde buyudugunuz kardesiniz bir gün evlenecek gelin hanım sizden hoslanmayacak (gereksiz gorumceye gıcık olanlar için) ve siz kardesinizle gorusmeyi azaltacak yada keseceksiniz. Bu kadar mı zor sevdiğiniz biri için sevmediginiz birine tahammül etmek. Bu kadar mı zor hatır saymak. Biz toplum olarak neden böyle uçlara çektik kendimizi, neden ortada bulusamiyoruz. Evimize gelene 2 gün guler yüz göstermek neden bize bu kadar ağır geliyor. Bir tabak yemek koymak masaya bu kadar mı küçük dusurur bizi.
Bu tavırları Eşimiz; kardeşimize, anenemize yapsa ortalığı ayağa kaldırırız. Tabi gelin aileleri melek çünkü.
Ben ne aileme nede eşimin ailesine bu tur davranışları hos karşılanan. Şimdiye kadar yapmadim yaptırmamda.
İnsallah bugün yaptığımız şeyler (herkes kendine göre haklı olduğunu sanıyor ya) yarın gelip bi yerimizi tirmalamazlar.

Birde böyleleri var sonradan gördümcükler kendi ailesi baksan bir şey etmez görgüsüzdürler ama sanırsın ki kraliyet ailesi havalarından kibrinden geçilmez çocuğu tavlayınca ailesini beğenmez.Asalet para da pulda değil aile terbiyesinde .Zengin olsun fakir olsun mütevazi ve saygılı insanları seviyorum.

Son düzenleme:
ay sonuna kadar okuyamadım da bacım anlattıkların doğruysa bence siz hiç görüşmeyin zekası evvel görgü görenek adap edep bilmeyen bir yaratık la evlenmiş kardeşiniz sokakta görsem selam vermem bu ne be içim şişti bi de saf saf diyon kardeşime kızgındı galiba diye.

Birde böyleleri var sonradan gördümcükler kendi ailesi baksan bir şey etmez görgüsüzdürler ama sanırsın ki kraliyet ailesi havalarından kibrinden geçilmez çocuğu tavlayınca ailesini beğenmez.

Bizimkinin bizi beğenmemesi mümkün değil aslında, hani o tarz kızlar sever sosyetik bir aileyiz. Ama kıskandı sanırım, bir de ailem ve abim beni aşırı sever tek kızım evde.
Kendi ablalarına evin hizmetçisi muamelesi yapıyor. Annem neden ablalarınla samimi değilsin deyince onlar köylü gelişmemişler dedi. Burdan verdim puanını.

Sizde buzdolabının içerisindeki şeylerin yerlerini değiştirmeyin. Yani bende sevmem senin ki olmamış bak ben yaptım.

Hayır size kız açık açık gelmeyin mi desin. Yada kendini daha nasıl ifade etsin.

Gelinin tavrı doğru demiyorum ben. Yaşı küçük herhalde. Pastayı o şekilde koyması vs. vs. sonuçta evine gitmişsniz artık kovmaktan beter etmiş sizi.

Kardeşiniz memnunsa ütü yapmaktan sizde karışmayın. Aynı evin içinde olan onlar. Alan razı veren razı. Zaten anlaşamadıkları bi durum varsa kokusu çıkar yakında.

Artı bu gelin size neden böyle davranıyor. Durup dururken mi ? Bence anlattıklarınız yetersiz altında başka şeylerde var.

Siz karışmayın dile getirmeyin. Görümcelik yapmayın :)

Ay dusman basina.
Ama belkide mevzu hep kardesinden dolayi boyle? Eger biraz agirligini koysa. " sen benim ailemi yaninda somurtamazsin" dese o zmn belki biraz toparlar?
Tabi bilmiyorum bu gelinde nasil teper bu.
Allah kolaylik versin kardesim.
Bu gelin cok zor.

Pek zannetmiyorum adam zaten bekar yaşamış kendi ütüsünü vs yapıyormuş,ev temizliğine yardım ediyormuş..
Yani evet gelinin ailesinin evinde karamürsel sepeti gibi oturuyorsa onun da kulağı çekilmeli ama ben konu sahibinin kardeşinde fazla mülayimlik sezdim yani eşi ne yapsa yapsın ses çıkarmayan türden.

Kiz saygisiz cahil ve eğitimsiz sanirim. Ama kardesinizle birbirlerini sevmisler ve evlenmisler. Iliskileirnin her noktasina girmissiniz. Tek bilmediginiz detsy cinsel hayatlati sanirim ki onu ds biliyor olabilirsiniz belki. Belki bu arastirmaci gazeteci tarzinizj sevmiyordur belki sizi esinin ailesini sevmiyordur. Iyi biridir melektir demiyorum.ama siz neden bu kadar iclerindesiniz bunu anlamiyorum sizin kendi aileniz yok mu ? Kardesiniz bir rahatsizlik falan mi gecirdi beynini kullanamiypr mu gerekirse karisina cemkirir. Kizar ayrilir vs siz karismayin. Hakkinizda yok. Bence istenmediginiz yere dr gitmeyin israrla.

Siddet kumar aldatma konukarindan eminim tabi iktidarsizligi bilemem herkesin kendi ozeli.aslinda sanki kardesimin ustune cok dusuyormus gibi gorundum o tarz yaklasmam.ama yapilan hareketler rahatsiz etti beni uzuldum.hic bu tarz davranan biri yok yakinlarimda.dayilarimin amcalarimin esleri falan cok iyidirler enistelerim de.cok mu sok oldum acaba bu yuzden
iste o konulara oyle dikkat ediyorumki yanlis anlasilacak diye o zaman ameliyat icin hastanede kaldilar ondan necburen yaptik.daha yatak odalarina bir tek evlerini ilk bize gosterirlerken girdim su almaya bile dolaplarini acmaya cekinirim

siz de bir garipsiniz. resmen pastayı kafanıza geçirmiş, kavun için çok afedersiniz zıkkım yiyin der gibi yapmış, dolabı açıp kaparken defolun artık demiş, hala kıramayız, üzemeyiz, araları iyi olsun diyorsunuz.
ben olsam asla gitmem evine, muhatap da olmam. kardeşimin de beyni azıcık çalışıyorsa kendine ikinci sınıf insan muamelesi yaptırmaz. ne kadın ne erkek böyle bir muameleyi hak eder.

Sofra toplanıyor, Türk erkeklerinin çoğu Karamürsel sepeti gibi oturuyor. Aynısını gelin yapınca laf edilir. Hem de ikisi de çalışırken. Gelininin yardım etmesini isteyenler, oğlunun kayınvalidesinin evinde bulaşık yardım etmesine üzülmemeli.

Siz de adaletli düşünüyormuşsunuz zaten.

allah sabır versin ben olsam görüşmem aramam sormam kardeşim ayrı tamam görümcelik yapılmaz ama böyle de alttan alamam kusura bakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…