- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
hic sacma degil onkar oksa onu da yazardim.kizin ailesi zar zor evlendirmeye ikna olunca bir anda istek siralamaya basladi.10 bikezik yapacaksiniz butun esyalari yapacaksiniz ev alacaksiniz gibi.benim annemler de ben evlenirken bu soru soruldugunda siz ne yaparsaniz botle seyler konusulur mu demisti esimin ailesine.neyse biz sasirdik tabi,annemler ev alamayiz ama digerleri sorun degil dediler.annem babam ogretmen emeklisi ev alacak kadar da degil durumlari.neyse kardesimin birikmisi annemlerin birikmisi derken biraz da annemler kredi cekti.butun esyalari yaptilar,halisi perdesine kadar.kardesimjn de gelinin de maasi cok iyi yine de hic taksitleri yoktu.bir tek geline ceyiz de almamislar ailesi,o da kendi maasiyla almis onlari onlarin taksidi vardi.hatta annem abartti bir suru hediye hazirladi.en markali seylerdi hepsi.sonra kizi alisverise goturdugumuzde bir saat begeniyor hala annem orda pirlantali bir saat vardi onu al diye tutturdu.bir de set icin gulaylar altina girdik o kadar guzel setler vardi ki kiz da begeniyor.annesi tutturuyor burda hic begenmedim setleri kizim baska yere gidelim kizin gozleri doluyor o zaman nasil acimistim uzulmustum baya arada kaliyor diye.bir de ben yoktum annemler ankarada bir perdeciye gitmisler perde almaya,secmisler perdeleri bir de calisma odasina bile metresi 60-70 liralik secmisler. annem tam oduyormus annesi olmadi ama neyse hic begenmedim diyormus.annem de iptal edelim baska yer de olur diyormus perdeci de demis ki anneme takmaya geldiginde allah sabir versin iyi niyetinize nasil denk geldi boylesiBelki Saçma olacak ama düğün zamanı maddi olarak hiç bişey yapmadığınızdan olabilir m
Asla degistirmem buzdolabinin kapagini bile acmam da o zaman hastanedelerdi yemek yapmamak buyuk dusuncesizlik olurdu.kardesim yegenlerimi ozledim diye israr ediyir biz de sadece yazin 2 gunlugune gidiyoruz.gitsem bir daha gelecek yaza giderimSizde buzdolabının içerisindeki şeylerin yerlerini değiştirmeyin. Yani bende sevmem senin ki olmamış bak ben yaptım.
Hayır size kız açık açık gelmeyin mi desin. Yada kendini daha nasıl ifade etsin.
Gelinin tavrı doğru demiyorum ben. Yaşı küçük herhalde. Pastayı o şekilde koyması vs. vs. sonuçta evine gitmişsniz artık kovmaktan beter etmiş sizi.
Kardeşiniz memnunsa ütü yapmaktan sizde karışmayın. Aynı evin içinde olan onlar. Alan razı veren razı. Zaten anlaşamadıkları bi durum varsa kokusu çıkar yakında.
Artı bu gelin size neden böyle davranıyor. Durup dururken mi ? Bence anlattıklarınız yetersiz altında başka şeylerde var.
Siz karışmayın dile getirmeyin. Görümcelik yapmayın :)
kiz fizyoterapist doktora yapiyor egitimsiz de degil valla .karistigin yok zaten de kendi kendime isteKiz saygisiz cahil ve eğitimsiz sanirim. Ama kardesinizle birbirlerini sevmisler ve evlenmisler. Iliskileirnin her noktasina girmissiniz. Tek bilmediginiz detsy cinsel hayatlati sanirim ki onu ds biliyor olabilirsiniz belki. Belki bu arastirmaci gazeteci tarzinizj sevmiyordur belki sizi esinin ailesini sevmiyordur. Iyi biridir melektir demiyorum.ama siz neden bu kadar iclerindesiniz bunu anlamiyorum sizin kendi aileniz yok mu ? Kardesiniz bir rahatsizlik falan mi gecirdi beynini kullanamiypr mu gerekirse karisina cemkirir. Kizar ayrilir vs siz karismayin. Hakkinizda yok. Bence istenmediginiz yere dr gitmeyin israrla.
Akademik egitim insan iliskilerini etkilemez ki. Belki cok iyi bir fizyoterapisttir ama belli ki misafir agirlayamiyor.Guleryuz gosteremiyor bunlar da egitimin bir parcasi. Her iliski kendi icinde ozel kardesiniz buyudu kocaman oldu : ) iyi kotu iliskisinin sonuclarina katlanamali kendi karariAsla degistirmem buzdolabinin kapagini bile acmam da o zaman hastanedelerdi yemek yapmamak buyuk dusuncesizlik olurdu.kardesim yegenlerimi ozledim diye israr ediyir biz de sadece yazin 2 gunlugune gidiyoruz.gitsem bir daha gelecek yaza giderim
kiz fizyoterapist doktora yapiyor egitimsiz de degil valla .karistigin yok zaten de kendi kendime iste
Asla degistirmem buzdolabinin kapagini bile acmam da o zaman hastanedelerdi yemek yapmamak buyuk dusuncesizlik olurdu.kardesim yegenlerimi ozledim diye israr ediyir biz de sadece yazin 2 gunlugune gidiyoruz.gitsem bir daha gelecek yaza giderim
kiz fizyoterapist doktora yapiyor egitimsiz de degil valla .karistigin yok zaten de kendi kendime iste
tek degilsiniz canim benimde dayimin esi ayni anlattigin gibi ama baskasinin yaninda is guc yapar yalnizken 15 16 yasindaki yegenlerimle oturup durur ben 25 yasindayim o 33 ama benle bile sohbeti yoktur biz oyle kabullendik cocuk gibi halbuki 2 cocugu var hep dayim ilgilenir kadir tuavaletleri geldi kadir aciktilar. hollandada yasiyolar senede 4 hafta burdalar ama her isi ananem yapar. odalarindaki yatagi bile toplamadan gider. ananem bu sene geldiklerinde kahvaltida cayi doldurmasini istemis ilk defa. doldurmus gitmis koltuga oturmus dayimda niye kalktin gel demis benim annem kahvaltida benden cay istemez isstahimin kapandigi bilir istahim kapandi yiyemem demis dusunun 33 yasinda senede 4 hafta gelip gordugu her isini yapan kayinvalidesi cay istediginde bu cevabi veriyo 7 yildir evliler her sene boyle
hic sacma degil onkar oksa onu da yazardim.kizin ailesi zar zor evlendirmeye ikna olunca bir anda istek siralamaya basladi.10 bikezik yapacaksiniz butun esyalari yapacaksiniz ev alacaksiniz gibi.benim annemler de ben evlenirken bu soru soruldugunda siz ne yaparsaniz botle seyler konusulur mu demisti esimin ailesine.neyse biz sasirdik tabi,annemler ev alamayiz ama digerleri sorun degil dediler.annem babam ogretmen emeklisi ev alacak kadar da degil durumlari.neyse kardesimin birikmisi annemlerin birikmisi derken biraz da annemler kredi cekti.butun esyalari yaptilar,halisi perdesine kadar.kardesimjn de gelinin de maasi cok iyi yine de hic taksitleri yoktu.bir tek geline ceyiz de almamislar ailesi,o da kendi maasiyla almis onlari onlarin taksidi vardi.hatta annem abartti bir suru hediye hazirladi.en markali seylerdi hepsi.sonra kizi alisverise goturdugumuzde bir saat begeniyor hala annem orda pirlantali bir saat vardi onu al diye tutturdu.bir de set icin gulaylar altina girdik o kadar guzel setler vardi ki kiz da begeniyor.annesi tutturuyor burda hic begenmedim setleri kizim baska yere gidelim kizin gozleri doluyor o zaman nasil acimistim uzulmustum baya arada kaliyor diye.bir de ben yoktum annemler ankarada bir perdeciye gitmisler perde almaya,secmisler perdeleri bir de calisma odasina bile metresi 60-70 liralik secmisler. annem tam oduyormus annesi olmadi ama neyse hic begenmedim diyormus.annem de iptal edelim baska yer de olur diyormus perdeci de demis ki anneme takmaya geldiginde allah sabir versin iyi niyetinize nasil denk geldi boylesi
Gelmesinler diye özellikle yapıyordur.kız sizi istemiyor belli ediyor kötü davranıyor,saygısızlık ediyor hala giderim diyorsunuz. gitmeyin, o sizi davet edip insan gibi ağırlayana kadar bekleyin derim. kardeşiniz gelsin görsün yeğenlerini.
Gelmesinler diye özellikle yapıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?