kardesimin esi

Belki Saçma olacak ama düğün zamanı maddi olarak hiç bişey yapmadığınızdan olabilir m
hic sacma degil onkar oksa onu da yazardim.kizin ailesi zar zor evlendirmeye ikna olunca bir anda istek siralamaya basladi.10 bikezik yapacaksiniz butun esyalari yapacaksiniz ev alacaksiniz gibi.benim annemler de ben evlenirken bu soru soruldugunda siz ne yaparsaniz botle seyler konusulur mu demisti esimin ailesine.neyse biz sasirdik tabi,annemler ev alamayiz ama digerleri sorun degil dediler.annem babam ogretmen emeklisi ev alacak kadar da degil durumlari.neyse kardesimin birikmisi annemlerin birikmisi derken biraz da annemler kredi cekti.butun esyalari yaptilar,halisi perdesine kadar.kardesimjn de gelinin de maasi cok iyi yine de hic taksitleri yoktu.bir tek geline ceyiz de almamislar ailesi,o da kendi maasiyla almis onlari onlarin taksidi vardi.hatta annem abartti bir suru hediye hazirladi.en markali seylerdi hepsi.sonra kizi alisverise goturdugumuzde bir saat begeniyor hala annem orda pirlantali bir saat vardi onu al diye tutturdu.bir de set icin gulaylar altina girdik o kadar guzel setler vardi ki kiz da begeniyor.annesi tutturuyor burda hic begenmedim setleri kizim baska yere gidelim kizin gozleri doluyor o zaman nasil acimistim uzulmustum baya arada kaliyor diye.bir de ben yoktum annemler ankarada bir perdeciye gitmisler perde almaya,secmisler perdeleri bir de calisma odasina bile metresi 60-70 liralik secmisler. annem tam oduyormus annesi olmadi ama neyse hic begenmedim diyormus.annem de iptal edelim baska yer de olur diyormus perdeci de demis ki anneme takmaya geldiginde allah sabir versin iyi niyetinize nasil denk geldi boylesi

Asla degistirmem buzdolabinin kapagini bile acmam da o zaman hastanedelerdi yemek yapmamak buyuk dusuncesizlik olurdu.kardesim yegenlerimi ozledim diye israr ediyir biz de sadece yazin 2 gunlugune gidiyoruz.gitsem bir daha gelecek yaza giderim
kiz fizyoterapist doktora yapiyor egitimsiz de degil valla .karistigin yok zaten de kendi kendime iste

Akademik egitim insan iliskilerini etkilemez ki. Belki cok iyi bir fizyoterapisttir ama belli ki misafir agirlayamiyor.Guleryuz gosteremiyor bunlar da egitimin bir parcasi. Her iliski kendi icinde ozel kardesiniz buyudu kocaman oldu : ) iyi kotu iliskisinin sonuclarina katlanamali kendi karari

tek degilsiniz canim benimde dayimin esi ayni anlattigin gibi ama baskasinin yaninda is guc yapar yalnizken 15 16 yasindaki yegenlerimle oturup durur ben 25 yasindayim o 33 ama benle bile sohbeti yoktur biz oyle kabullendik cocuk gibi halbuki 2 cocugu var hep dayim ilgilenir kadir tuavaletleri geldi kadir aciktilar. hollandada yasiyolar senede 4 hafta burdalar ama her isi ananem yapar. odalarindaki yatagi bile toplamadan gider. ananem bu sene geldiklerinde kahvaltida cayi doldurmasini istemis ilk defa. doldurmus gitmis koltuga oturmus dayimda niye kalktin gel demis benim annem kahvaltida benden cay istemez isstahimin kapandigi bilir istahim kapandi yiyemem demis dusunun 33 yasinda senede 4 hafta gelip gordugu her isini yapan kayinvalidesi cay istediginde bu cevabi veriyo 7 yildir evliler her sene boyle

kız sizi istemiyor belli ediyor kötü davranıyor,saygısızlık ediyor hala giderim diyorsunuz. gitmeyin, o sizi davet edip insan gibi ağırlayana kadar bekleyin derim. kardeşiniz gelsin görsün yeğenlerini.

Ben kardeşinin yerinde olsaydım inan kendine pasta kesmiş ya geçmiş içerde kendi yiyor alır yere çarpardım. Sanırım gelininiz çalışıyor buda onda özgüven patlaması yaşatmış ve sizide sevmiyor ve aslada değişmez bu durum tecrübeyle sabit

Ay çok sinir oluyorum böyle tiplere bizde geliniz ama hiç böyle şeyler yapmadık yapamam ben zaten.sanırım kişilikle ve kültürle alakalı öyle saygısız saygısız yaşasınlar birgün kendi gibi biriyle karşılaşınca bakalım ne yapacak

Ne insanlar var

Kız abini pek takmıyor o yüzden bozulsada fark etmez ya da eş ailesi fobisi vardır...en basitinden ben okumuş insanım kv görümce takımıyla uğraşamam diyordur...

Böylesine de böyle aile. Ne diyim Allah yardımcınız olsun. Olgun biri değil anlaşılan. Ben eşimin ailesini çok sevmem ama eşime de öyle ters ters bakmak,kalk kendin al falan öldüren diyemem. Ağırlarım güzelce sonuçta evime gelmişler. Eşimin mahcup olmasını da istemem.

Okurken ben sinirden öldüm. Bu davranışlat şımarıklıktan başka bişey değil. 27 yaşındaymış bir de. Geekten ne ailelere nasıl insanlar düşüyor böyle! Bu davranış şımarıklığı böyle uzar gider tepki verilmezse. Bulmuş sizin gibi iyi kaliteli aileyi bunuyor!

Tam tahmin ettiğim çıktı görgüsüz anne ve ondan etkilen görgüsüz gelin durumu. Böylede benim bir tanıdığım var ondan biliyorum.Muhtemelen annesi size karşı dolduruyor hatta akıl veriyor.Ağzınızla kuş tutsanızda bahane bulacaklardır.

Ylunacak kaz arıyorlarmış.Baştan almayacakmışsınız iş işten geçmiş.Kardeşinizde fazla sessiz umarım aklı başına gelir ailesine karşı saygılı olması gerektiğini hatırlatır.

size ne yaa tam görümcesiniz haaaaa iş yapmıyormus çay doldurmuyormuş napacak gelin diye önünüze mi kapanacak kapının eşiğinde ayakta mı duracak bir emriniz var mı diye

Armutun iyisini ayilar yer misali olmus.

Kadin yada erkek neden insan olmazlar anlamam.
Sanirim ben bastan yuz vermemeyim verirsem ben hep hizmet ederim diye dusunmus.
Yani ben en bastan bastirayim. Dusunmus olsa gerek.
Hic hos davranislar degil. ALLAH kardesinize saburlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…