Kardeşimin eşinin hakkımda söyledikleri

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
73
35
Merhaba kızlar. Erkek kardeşim eşiyle anlaşamadı ve suan boşanma aşamasındalar. Ama gelinimiz evliliğin bitme sebebini anneme bağladı. Simdi kardesimin esiyle ben cok az görüstüm zaten 5 ay evli kaldılar ve hep canım diye hitap ettim ve gelinimize karşı hep kibar oldum. Cevremdeki herkeste böyle görümceye can kurban dedi. Lakin suanda bana beddua ediyormuş. Anneme kızdığı icin " onun kızı benden beter olur insallah" diye cok cok agır laflar ediyormuş. Üstelik hamile. Ben şok oldum. Ben ona iyilikten badka bisey yapmamıştım. Bu bedduaları haketmedim. Cok üzülüyorum. Hep kötü insanlar bizi mi bulur ?

Evet size haksizlik ediyor anlattiginiza gore anneniz gercekten ayrilmalarina sebepse bile haketmezsiniz bedduayi ki Allah biliyor ya kabulde olmaz
Ama siz kotu bir karsilik vermeyin ustelikte hamileyse fazla duygusal yaklasiyordur yinede hamile bir kadini uzmeyin gulup ge meye calisin

Donus dolasip karnindakini bulmasin sonra. Insanlarda hiç mi Allah korkusu olmaz yaa,hayretle okudum
Bi bilsen anneme yasattıkları acıları. Annecimde diyor ki bana etsin bedduasını kızım ona ne yapmıs diyor. Cok üzülüyoruz ailecek yıprandık

Bi bilsen anneme yasattıkları acıları. Annecimde diyor ki bana etsin bedduasını kızım ona ne yapmıs diyor. Cok üzülüyoruz ailecek yıprandık
Allaha havale et canim. Hamile bile olsa kotu niyetle yok yere edilen beddua doner dolasir yine kendisini bulur.Kayinvalideyle olan durumu bilemeyiz ama sen olayin disindasin

Aman it ürür kervan yürür
Ben şu yaşıma kadar şunu öğrendim iyi olmayacaksın arayı bulan olmayacaksın laf söyleyene anında cevap vereceksin aynı derecesi bu dünyada iyiler yaranamıyo
Bu konuda sürekli tecrübe ediniyorum. Ama tecrübelerimden ders almıyorum. Hazır cevap da degilimdir. Ezik miyim neyim. Tek sunu söyledim de bundan böyle oldu deseydim icime oturmazdı :110:

Back
X