Kardeşimin eşinin hakkımda söyledikleri

Arkadaşım ne var, bu kadar özel mi yani..annem melek diyorsun da sana göre o.. hiç bi kadın karnında bebeyle boşanmaya kalkmaz, zorda olmasa..gerçekleri açıkla bi zahmet..yoksa konu tutmayacak zaten..haksız beddua sahibini bulur falan filan..

Onu da dinlemek lazım diyor ve konudan uzaklaşıyorum
Tabi bu bedduayı haklı göstermez

çünkü gelin de manyakti karninda bebeğiyle boşanmaya karar verdi 5 ayda. Allah umarim herkesin yaptığının karşılığını hem bu dünyada hem ahirette verir. Bişey yapmadiysaniz uzulmeyin. Zaten akli basinda bi insan olarak bu cifti barıştırmaya ugrasmaniz lazim ailecek. 5 aylik karisini karninda bebegiyle bosamaya kalkan adamin arkasinda durmak insanliga sığmaz.

Çünkü ucu eşinize dokunmuyordu. Aynısının yarısını ona yapsınlar bakalım ?
e
Çünkü ucu eşinize dokunmuyordu. Aynısının yarısını ona yapsınlar bakalım ?

ucu aslında eşime de çok dokundu ama kördü görmedi
anladığım kadarıyla artık erkek aileleri evlilik kurtarmak için uğraşmıyor
hatta mağduru oynuyorlar
benim eşimin ailesinden kimse aramadı bende sildim onları

Gerçekten anneniz mi sebep peki? Hamile birinin boşanma aşamasında yaşadığı cok da sağlıklı bir süreç olmasa gerek. Açıkçası ben gelininize üzüldüm. Size gelince siz iyi davrandiysaniz, içiniz rahatsa takılmayın zira Allah kalpleri de gönülleri de bilir.

kadın evliliğinin bitmesini annenize bağlıyorsa vardır bir şeyler, ya anneniz ya kardeşiniz bir şey yapmıştır, niye durup duruken boşansın?boşanma sebepleri ne bildiğiniz kadarıyla?

Eğer gerçekten vicdanınız rahatsa bu konuda takılmanıza gerek yok, ne derler bilirsiniz, itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış...

ex gelinde çok ağır şşeyler yaşıyor
birde üstelik hamile
psikolojisi iyi. değil demek ki. yıkılan yuva kolay değil umarım barisirlar

G gunes189 konuyu farklı bir nedenle açmışsınız biliyorum ama merak edilen şu ; 5 aylık hamile bir kadın , melek gibi bir eş/kayınvalide/görümcesi varken neden boşanır ?

Burada konular genelde gelin kısmı tarafından açılır . Bir görümce olarak bakış açınızı duymak isterdik .

Sonuçta ortada en az size edilen beddua kadar dert edebileceğiniz bir durum var : "Hala" oluyorsunuz ve kardeşiniz boşanıyor!

Canı yanmış insanın bedduası kabul olur mu olmaz mı onu ben bilemem ; oturup konuşun gelininizle .

Durum neden buraya geldi diye , gerekirse helalleşin ....

Back
X