Kardeşimin flörtü kapıya geldi

Bence de değil .
Ben şimdiye on kere yok olmuştum.
Adam utanmadan takip ediyor birde haklı gibi söylüyor normal degil

Konuya güncelleme yapılmış evet şimdi siz diyince gördüm

Valla ben anneme dalgasına konuştuğum çocukları bile söylüyordum . Annem gayet modern bir kadın ama hiç bir baba bunu kabul etmez. Burda herkesin ailesi çok modern. Ya sırf bir laf edecekler diye yazıyorlar onları. Benim kardeşim kendi isteği ile isterse çocukla beraber olsun ben ona laf etmem ama evime gelmeye cesaret etmesi beni deli etti. Ya ara de ki in aşağı görmek istiyorum seni der. Sen kimsin bizim apartmanımıza giriyorsun

Adres vermek değil eve bırakmış kardeşimi. Beni de o kadar flörtüm bıraktı. Evden arabayla aldı ama yok bunun gibisini görmedim

Tabiki de ya öyle şey olur mu. Ev birbirine girer. En modern baba dahi kabul etmez bunu bu saygısızlık çünkü.

Tabiki de ya öyle şey olur mu. Ev birbirine girer. En modern baba dahi kabul etmez bunu bu saygısızlık çünkü.
Babam zaten apartman kapısı bozulmadan önce bilerek açık bırakanlar için kapıya kağıt asmıştı. Eve hırsız girebilir lütfen kapıyı kapatın, burası yol geçen hanı değil diye. Kapıyı bozmuşlar. Gerçekten adam haklı çıktı yol geçen hanı oldu

İlahi. Siz dikkat edin ne olur olmaz.

Galiba haklısınız ama tek rahatsız olduğumuz konu çat kapı gelmesi. Kardeşim makyajsız bakkala bile gitmeyen insan. Rahatsız oldu onu öyle görmesinden

Aynen tam da konu bu

Siz konustunuzmu
Yok babam evdeydi. Bakkala diye inemezdik. Bakkala gitmeyeceğimizi getirden sipariş verdiğimizi biliyorlar . Açıkçası kaale almadık in gitsin dedim. Kardeşim red edince interneti telefonu kapatmış tribe girdi beyefendi. Kardeşim ona çikolatalar için teşekkürler ama bu doğru bir davranış değildi diye mesaj attı tek tik oldu

Baya kardesinizi takip ediyor. Bana garip geldi. Evdeyim.deyince kontrol etmeye gelsi galiba. Bir de pat diye eve gelmesi cidden garip

Açıkçası kaygılanmak gerek gibi hissettim sanki takip ve kontrol var, ailenizin evde olmadığını biliyor kapıyı çalıyor belki kardeşiniz açsa evde sizde yoksaniz zorla girecek, fazla ısrarcı hem evden çıkışını girişini biliyor ee hadi sén geldin ben gidiyorum diyor çok garip , birde bunun işi gücü yok mu hep kapıda

Tuhaf.
Ben sevgilisine evinin işinin kapısına kadar adres bildiren insanların böyle hosluklari seveceğini düşünürdüm hep.

Hayir öyle emrivaki, sürpriz sevmeyen insanlar bu kadar çabuk evinin, iş yerinin yolunu öğretmez zaten.

Sevgilisine hoşluk yapmış, çikolata almış getirmiş çocuğa niye öyle davrandınız ki? Size ne oluyor ayrıca 3. şahıs olarak? Kıskanmış olduğunuzu düşünüyorum.
Ama belki kızı zor durumda bırakacak, belki annesi babası evde ve ilişkiden haberleri yok. Karşılarında elinde çikolata bir çocuk ya da kız belki komşularından çekiniyor. Herkes dünyaya aynı pencereden bakmak zorunda değil ki. Kızı kapıya çağırsa bile bir nebze daha iyi olurdu maksat hoşluksa. Daire kapısına çıkması gerekmezdi diye düşünüyorum. Daha önce de benzer durum olmuş ve kız uyarmış.

Sevgilisine ev iş adresini veren kapısını yada camını izlesin sapik gibi giriş çıkışını kontrol etsin pat diye kapısında bitsin diye vermiyordur, valla bana hiç romantik aşık gibi gelmedi sanki sürekli kızın ensesinde

Karakter meselesi bende sevmem emrivaki ve böyle mıç mıç şeyler düşünmek lazım yani ne demek kapıya çat diye gelmek jest istiyor ise online uygulamalar var getirden cikolata gonderebilir veya diger uygulamalardan artı evi izlemesi filan rahatsız edici pskopat gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…