kardeşimin hamileliği

Üzüldüm kardeşiniz adına.
Doğum bence ciddi bir travma mutlaka destek arıyordur. Bilseydi eminim gelmezdi, doğuma mı odaklansın, anne babanın ilgisizliğine mi?
Misal benim annem evlenirken söyledi, doğumuna falan sakın bekleme diye :)
Allah allah ya durduk yere mi söyledi ki?ama seninkiler sivastaydı dimi? Uzak diye mi dedi acaba?

Anlatılmayan bir şey var bence burda. Evleninceye kadar herşey çok iyi kızlarına normal davranıyorlar, damatta da sıkınt yok, doğuma bir ay küsür yanlarına gelince yüzüne bakılmıyor kızın keşke gelmeseydim dedirtiliyor. Mantığa oturmuyor yani, garip

6 ay önce doğum yapmış biri olarak diyebilirim ki çok çok doğru yapıyorsun Allah razı oldun senden,hiç de abartmıyorsun
Hamilelikte insan çok duygusal hassas olur,ilgi bekler destek bekler,korkuyordur çünkü endişelidir kafasında binbir soru olduğu gibi son günler fiziksel olarak çok zorlayıcıdır
Ona cesaret verin ,eşi de yanında yok geceleri gizli gizli ağlıodur şimdi ablan bilirim

Hayırlı olsun şimdiden..!!
Yalnız, doğumdan sonra evinizde bebek gece - gündüz ağlayacak.. o durumda da bir şey derler mi?
Yine sorun çıkarsa, kardeşiniz loğusa haliyle nasıl duracak?

Kiz kardeş candir ya..
Yorumları okumadim ama annenizin tavrina pek anlam veremedim..

benim de kardesim hamile, 20 gun bizde kaldi, dun aksam yolcu ettik ağlayarak ;(

Erken doğum riski olduğu için yatmasi gerekiyordu
Karnini sardim bebis usumesin diye :)
Battaniyeyi de orttum yatirdim kardeşimi
Coraplarini giydirdim, ayakkabisini giydirdim, tirnaklarini kestim her şeyiyle ilgilendim kardeşimin canim benim o..

İlk torun ilk yeğen hepimizde bir heyecan.

Senin konunu okuyunca ben de paylaşmak istedim :)
İnşallah bebisi saglikla kucaginiza alirsiniz :)

Siz annenizin ilgisizligine karsi sanki onun o tavri yokmuş gibi davranin ki kardesiniz uzulmesin , kendini kotu hissetmesin

Heyecaninizi çok iyi anliyorum :)

Saglikla dogsun inşallah bebis

hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. kardeşim herzaman der Allah razı olsun diye o bıle yeter bana. babamın maddi düşünceleri annemin bencilliği yüzünden durum böyle. dün akşam kardesımde bende surat yaptık biraz hep onlarmı bize yapacak birazda biz yapalım dedik. düşünün kardesım oyle bır psikolojıdekı hastaneye babam goturmesın ben taksıyle gidecem dedı dün. ne acı buda geçer diye kendını tesellı edıyor.

malesef artık herseyı ayarlandı evine gitmez. bugun kontolü var umarım sıkıntılı birşey cıkmaz kaç gundur mutsuz. tesekkur ederım yorumlarınız ıcın çünkü acaba biz mi fazla abartıyoruz dıye düşünüyordum değilmiş.

benimde miniğim kardeşim hamile 37 haftaya giricek
hiç kıyamıyorum miniğime
hala gözümde bebek,,bebeği olacak yaaaaaaaaaa

Back
X