Kardesimin hatasi gercekten cok sinirliyim!

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Merhaba benim kardesim 19 yasinda bi kiz hep kendi halindeydi 16dan beri bi sevgilisi vardi benim onaylamadigim biri ama cok seviyodu 3 senelik sevgilisiydi. Ayrilmislardi haziran ayinda kardesim yeni yeni atlatti yani atlatti sanmisim. Ben onu isten ayriliyorum diye yerime onu soktum ozel uni okuyo part time olarak soktum (avmde calisiyorum) her neyse bu avmden biriyle konustugunu soyledi cok tatli cocuk bilmem ne bende konus dedim sonra cocugu tarif etti magazasini soyledi kim oldugunu tanidim (magazasina gittigimde benimle ilgilenmisti) tatli cocuk falan dedim. Bunlar cikmaya basladilar tabi ben biraz kizdim hemenmi falan diye. Neyse 2 hafta gecti kac gundur kardesimin morali cok bozuk eger soylemezseb cocugun yanina gidicem deyip ustune gittim. Korktugum basima geldi.. cocukla yatmis ve yattiktan sonra cocuk bunun mesajlarina 4 gundur cevap vermiyomus basimdan kaynar su dokuldu ne dicegimi bilemedim bunalimdaydim nasil evet dedim bilmiyorum dedi ama hala soktayim.. aglamak istiyorum napicam bilmiyorum

Yapacak bir şey yok.Kardeşiniz böyle durumlara alışık değilse bir daha birinden emin olmadan onunla sevişmesin.Bence çocuğa da başka bir mesaj falan atmasın,hatta görürse yüzüne bile bakmasın.Böyle erkeklere de uyuz oluyorum.Sevişmekse amacın söyle geç işte karşıdakine ne sözler şiirler yazıyorsun.Kullanılmak kelimesinden nefret ederim ama bazı erkekler gerçekten çok yalancı davranıyor bu konuda,hepsine güvenmesin.

Kardeşiniz çok erken davranmış. İki haftalık ilişkiden dört günü düşersek, 10gün içerisinde görüştüğü biri ile birlikte olmaya kadar vermiş. Umarım ilk birlikteliği değildir çünkü atlatması çok zor olur maalesef.
Yapabileceğiniz tek şey kardeşinize yaşananların dünyanın sonu olmadığını, bir daha başkasına yaklaşırken inçe eleyip sık dokuması gerektiğini söylemek.
Sizin suçunuz yok nerden bileceksiniz ki görüşebilirsin dediğiniz kişi ile bu kadar sürede bu denli ileri gidebileceğini..

Bilmiyorum moralim cok bozuk... sinirimi cocuktan cikarmayi dusunuyorum

Bence çok anlamsız olur bu.
2 birey kendi istekleriyle birlikte olmuşlar.Ailelerin karışacağı bir mesele yok.Kardeşiniz için üzgünsünüz ama bu da onun için bir ders olmuştur eminim,pişman olacağı şeyleri bir kere daha düşünür bundan sonra.Bir süre sonra daha iyi hisseder merak etmeyin.

Kendinizi neden suçluyorsunuz? Sevgili olma kararına, birlikteliğe kardeşiniz karar verdi. Sonuçlarına katlanacak ki bi yetişkin olabilsin. Siz sadece daha fazla aramaması gerektiğini, birliktelikten ziyade gururunu kırmasına izin vermemesi gerektiğini anlatın.

Evet buda ona bi ders oldu aslinda hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…