- 15 Temmuz 2016
- 8.652
- 14.578
- 248
Dünya cinsellikte dönmüyor inanın buna.Merhaba benim kardesim 19 yasinda bi kiz hep kendi halindeydi 16dan beri bi sevgilisi vardi benim onaylamadigim biri ama cok seviyodu 3 senelik sevgilisiydi. Ayrilmislardi haziran ayinda kardesim yeni yeni atlatti yani atlatti sanmisim. Ben onu isten ayriliyorum diye yerime onu soktum ozel uni okuyo part time olarak soktum (avmde calisiyorum) her neyse bu avmden biriyle konustugunu soyledi cok tatli cocuk bilmem ne bende konus dedim sonra cocugu tarif etti magazasini soyledi kim oldugunu tanidim (magazasina gittigimde benimle ilgilenmisti) tatli cocuk falan dedim. Bunlar cikmaya basladilar tabi ben biraz kizdim hemenmi falan diye. Neyse 2 hafta gecti kac gundur kardesimin morali cok bozuk eger soylemezseb cocugun yanina gidicem deyip ustune gittim. Korktugum basima geldi.. cocukla yatmis ve yattiktan sonra cocuk bunun mesajlarina 4 gundur cevap vermiyomus basimdan kaynar su dokuldu ne dicegimi bilemedim bunalimdaydim nasil evet dedim bilmiyorum dedi ama hala soktayim.. aglamak istiyorum napicam bilmiyorum
Şu mesajdan sonra anladığımı yazıyorum : Kardeşinizin kafası karışıkmış,birlikte olmak istemiş ama sonra pişman olmuş,çocuktan bir adım beklemiş o da zaten adım falan atmamış.
Bence ablası olarak kızmayın bu aralar bu mesele için,yanında olun.Hayatın sonu değil bu,kadınlarımızın bu konuyu böyle mesele haline getirmesi asıl sorun.Oldu bitti dünyanın sonu mu ? Bakın o çocuk nasıl yoluna devam ediyor,kadınlarımız neden ısrarla ''hata yaptım hata'' psikolojisinden çıkamıyor,asıl sorun bu.
Bilmiyorum ondan once olmadi diyorİlk ılıksısı degıldır yoksa bu kadar hızlı nasıl gelısebılır ki 19 yasındayken 29 olsa neyse
Siz tutucu bir aılemısınız? Niye böyle konusuyorsunuz anlamadım umarım kardesınıze böyle siylemıyorsunuzdurYok soyliyememde zaten cocuk 23 yasindaymis marmara universitesinde dis ticaret okuyomus yazik bunlarda okuyup adam olucak guya..
Korunmamislarda icine bosalma olmamis.. umarim bisey olmazumarım korunmuşlardır. hata demeyelim yanlış bir karar vermiş kardeşiniz. duygusal olarak bocaladığı bir süreç olduğu için daha çok yıpranmıştır. herkese hemen güvenemeyeceğini, arkasında duramayacağı şeyleri yapmaması gerektiğini öğrenmiş olur belki. sakın o çocukla konuşmayın. kardeşinizin yarasını deşmiş olursunuz. pişkin herifin tekiymiş zaten bize uzak olsun ne hali varsa görsün deyin.
Hayir ben cok ozgur biriyim konu kardesimse baska.. o benim evladim gibi..Siz tutucu bir aılemısınız? Niye böyle konusuyorsunuz anlamadım umarım kardesınıze böyle siylemıyorsunuzdur
Baya baya ılıskı olmus nasıl tam olmamıs diyor anlamadım belkide kanaması olmadıgım ıcın cocuk dusunceler daldı ki cocuk ta cok kucuk bana göre.Korunmamislarda icine bosalma olmamis.. umarim bisey olmaz
Cocuk benimle yasit. Kucuk falan diyemiyorum. Kanamasi olmadigi icin tam iliski olmamis dedim yani emin degil bozulduguna..Baya baya ılıskı olmus nasıl tam olmamıs diyor anlamadım belkide kanaması olmadıgım ıcın cocuk dusunceler daldı ki cocuk ta cok kucuk bana göre.
Cocuk yapamaz erkek karaktersiz cocuk ona bir söz mu vermıs zorla mı yapmıs hayır. Hepsine hayır ailesine mesaj atıp basınıza dert almayın kardesınıze iletisimı koparsın ki yarın obur gun olmadık yerden portlemesın bu konuHayir ben cok ozgur biriyim konu kardesimse baska.. o benim evladim gibi..
Korunmamislarda icine bosalma olmamis.. umarim bisey olmaz
Hanfendi kizdigim kardesimi o isten sonra birakmasi. Bari 2 3 gun sonra biraksaydi. Ve o olay olmadan once kardesime seni hep mutlu edicem hep yanindayim gibi sozler vermisCocuk yapamaz erkek karaktersiz cocuk ona bir söz mu vermıs zorla mı yapmıs hayır. Hepsine hayır ailesine mesaj atıp basınıza dert almayın kardesınıze iletisimı koparsın ki yarın obur gun olmadık yerden portlemesın bu konu
Cocuk neyin ne oldugunun farkındadır bozulup bozulmaması önemli degil zaten kanama olmaması dediniz ıcın diyorum ki cocuk belkide Baska bir sey dusunuyor cunku ufkunu genişletmek ıcın kucuk daha cocuk ama neyse dedıgım gıbı kardesınıze isten cikmasını saglayınCocuk benimle yasit. Kucuk falan diyemiyorum. Kanamasi olmadigi icin tam iliski olmamis dedim yani emin degil bozulduguna..
Pardon ama ne sıfatla ?Cocugun ailesini buldum mesaj atmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?