Kardesimin hatasi gercekten cok sinirliyim!

Dünya cinsellikte dönmüyor inanın buna.
Olabilir.
Hata yapmış.
Kardeşin bir daha tekrarlamaz.
Maalesef böyle .....lar dolu.
Yaşı kardeşiniz çok küçük, hatalar bu yaşta yapılıyor.

+1

İlk ılıksısı degıldır yoksa bu kadar hızlı nasıl gelısebılır ki 19 yasındayken 29 olsa neyse

umarım korunmuşlardır. hata demeyelim yanlış bir karar vermiş kardeşiniz. duygusal olarak bocaladığı bir süreç olduğu için daha çok yıpranmıştır. herkese hemen güvenemeyeceğini, arkasında duramayacağı şeyleri yapmaması gerektiğini öğrenmiş olur belki. sakın o çocukla konuşmayın. kardeşinizin yarasını deşmiş olursunuz. pişkin herifin tekiymiş zaten bize uzak olsun ne hali varsa görsün deyin.

Yok soyliyememde zaten cocuk 23 yasindaymis marmara universitesinde dis ticaret okuyomus yazik bunlarda okuyup adam olucak guya..
Siz tutucu bir aılemısınız? Niye böyle konusuyorsunuz anlamadım umarım kardesınıze böyle siylemıyorsunuzdur

Korunmamislarda icine bosalma olmamis.. umarim bisey olmaz

Siz tutucu bir aılemısınız? Niye böyle konusuyorsunuz anlamadım umarım kardesınıze böyle siylemıyorsunuzdur
Hayir ben cok ozgur biriyim konu kardesimse baska.. o benim evladim gibi..

Baya baya ılıskı olmus nasıl tam olmamıs diyor anlamadım belkide kanaması olmadıgım ıcın cocuk dusunceler daldı ki cocuk ta cok kucuk bana göre.

Baya baya ılıskı olmus nasıl tam olmamıs diyor anlamadım belkide kanaması olmadıgım ıcın cocuk dusunceler daldı ki cocuk ta cok kucuk bana göre.
Cocuk benimle yasit. Kucuk falan diyemiyorum. Kanamasi olmadigi icin tam iliski olmamis dedim yani emin degil bozulduguna..

Hayir ben cok ozgur biriyim konu kardesimse baska.. o benim evladim gibi..
Cocuk yapamaz erkek karaktersiz cocuk ona bir söz mu vermıs zorla mı yapmıs hayır. Hepsine hayır ailesine mesaj atıp basınıza dert almayın kardesınıze iletisimı koparsın ki yarın obur gun olmadık yerden portlemesın bu konu

aslında sadece hamilelik olarak bakmamıştım olaya. hastalık falanda var işin ucunda. en kısa zamanda bir jinekoloğa götürün kardeşinizi. bu kadar kısa sürede biriyle birlikte olması yanlış karardır, hatadır ama bunu korunmadan yapması düpedüz salaklık kusura bakmayın. korunmanın önemini kardeşinize anlatın lütfen

Hanfendi kizdigim kardesimi o isten sonra birakmasi. Bari 2 3 gun sonra biraksaydi. Ve o olay olmadan once kardesime seni hep mutlu edicem hep yanindayim gibi sozler vermis

Cocuk benimle yasit. Kucuk falan diyemiyorum. Kanamasi olmadigi icin tam iliski olmamis dedim yani emin degil bozulduguna..
Cocuk neyin ne oldugunun farkındadır bozulup bozulmaması önemli degil zaten kanama olmaması dediniz ıcın diyorum ki cocuk belkide Baska bir sey dusunuyor cunku ufkunu genişletmek ıcın kucuk daha cocuk ama neyse dedıgım gıbı kardesınıze isten cikmasını saglayın

Sen birileri ile birlikte olunca sıkıntı yok da kardeşin olunca neden sorun olsun ki

Yetişkin bir kişi yarın başkasını bulur unutur bu kişiyi

Korunmustur insallah. Korunmadiysa regli iyi takip edin. En ufak gecikmede onlem alin.Onun disinda yapacak bir sey yok. Kardesinize destek cikin kendini uzmesin. Dogal bir sey bu.

Kardeşin bu olay yaşanmadan önce sana anlatmıyordu , bunlar yaşanınca anlatmaya başladı.Kardeşin çok masum değil kusura bakma.Ayrıca bencil de.Sen kendini boşuna yıpratma.Kardeşine destek ol sadece.19 yaşında bir kız çok da saf değildir gibime geliyor.14 15 yaşında kızlar ne taktikler ne cinlikler biliyorlar değil ki 19 yaş.Çocuğun ailesini de sakın arama.Rezalete çevirme bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…