Sonuçta zorla olmamıi değil mi.. iki tarafta istekliyse neden erkek yapmasın ki.. bence kardeşinizii psikologa götürün destek alsın atlatsın bu durumu..Birden bire oldu diyor ayrica hizli olmasa bile bi erkek bunu yapamaz!
Aynen dun gece sonunda cevap vermis kardesim ona karaktersizsin demis oda evet haklisin demis saka gibi..Çocukla iletişim kurmayın bence. Ters bir cevap verir konuştuğunuza pişman olursunuz. Karşınızdaki normal bir insan değil sonuçta sizi ciddiye almak yerine dalga bile geçebilir.
Demek istedigim kullanip atamaz! Anlamak istedigin yere cekmeKarşılıklı istedilerse neden yapamasin? Zorlama var mı?
Neden yapmasın ki? Birbirlerini arzuladılarsa bunu vücut dillerine yansıttılarsa ve ileriye gittiğinde kardeşiniz orda dur demediyse yapar çok normal. Bu erkeği kötü yapmaz. Zorlama var gibi mi düşünüyorsunuz?Birden bire oldu diyor ayrica hizli olmasa bile bi erkek bunu yapamaz!
Demek istedigim kullanip atamaz! Anlamak istedigin yere cekme
Yok soyliyememde zaten cocuk 23 yasindaymis marmara universitesinde dis ticaret okuyomus yazik bunlarda okuyup adam olucak guya..Lütfen şu kelimeyi kullanmayın.Kardeşiniz bir eşya değil ''kullanılıp atılsın''.
İsteyerek yapmış bir hata ( ona göre ) ,çocuk belki duyguları konusunda yalan söylemiş ama sevişmek tek taraflı olmaz.
Şu an sinirlisiniz,ama çocuğun ailesine söylenecek bir durum yok ortada,bu kadar büyütmeyin meseleyi.
Cocugun ailesini buldum mesaj atmayi dusunuyorum
Konustum cok piskin. Ben bir hata yaptim biliyorum nefret ediyor benden kardesiniz haklida ama pisman oldum bi anlik hataydi ne desem bos dediNe diyeceksiniz peki ?
Ya ailesi kizkardesinizi suçlarsa ? Bence önce çocukla konuşun
çocuk masum melek dıyen yok ki ama erkeklerın çoğu ciddi gözle bakmadıkları kızlara aynen bu tavrı sergılıyorlar o yüzden kızlarımız gayet uyanık olmalı.ha hata da yaptılarsa bu da dünyanın sonu değil hayata daha cok asılıp başarıya odaklanmalılar .Kendi hemcinslerimize karşı ne acımasızız öyle. Evet isteyerek beraber oldu evet tek suçlu çocuk değil ama birlikte olmasalar bile bir anda hiçbir şeye cevap vermemesi normal mi bir insanın ? İstemiyorum dersin açıklamanı da yaparsın adam gibi. Bence çocuk hiç de masum değil. Erkekler bile buradaki kadar kendini savunamıyordur muhtemelen. Neyse inşallah atlatır kardeşin.
Evet bu sitede kadin kadina cok vuruyor.. kardesimde diyoki abla zaten ciddi degildik bana asla evlenmem diyodu benim istedigim bi aciklamaydi veya ayrilalim mesajiydi dedi..Kendi hemcinslerimize karşı ne acımasızız öyle. Evet isteyerek beraber oldu evet tek suçlu çocuk değil ama birlikte olmasalar bile bir anda hiçbir şeye cevap vermemesi normal mi bir insanın ? İstemiyorum dersin açıklamanı da yaparsın adam gibi. Bence çocuk hiç de masum değil. Erkekler bile buradaki kadar kendini savunamıyordur muhtemelen. Neyse inşallah atlatır kardeşin.
Konu sahibi erkeğin ailesine ulaşmayı düşünüyor. Erkeğin tavrını savunan yazı hiç okumadım. Kardeşinizi rezil etmeyin aileye söylenecek birşey yok demeye çalışıyoruz.Kendi hemcinslerimize karşı ne acımasızız öyle. Evet isteyerek beraber oldu evet tek suçlu çocuk değil ama birlikte olmasalar bile bir anda hiçbir şeye cevap vermemesi normal mi bir insanın ? İstemiyorum dersin açıklamanı da yaparsın adam gibi. Bence çocuk hiç de masum değil. Erkekler bile buradaki kadar kendini savunamıyordur muhtemelen. Neyse inşallah atlatır kardeşin.
O halde bir tek ben yanlış okudum çocukta suç yok cümlelerini.Konu sahibi erkeğin ailesine ulaşmayı düşünüyor. Erkeğin tavrını savunan yazı hiç okumadım. Kardeşinizi rezil etmeyin aileye söylenecek birşey yok demeye çalışıyoruz.
İki reşit kişi sevişmiş, zorlama yok. Bu yüzden aileyi karıştırmaya gerek yok.
Evet bu sitede kadin kadina cok vuruyor.. kardesimde diyoki abla zaten ciddi degildik bana asla evlenmem diyodu benim istedigim bi aciklamaydi veya ayrilalim mesajiydi dedi..
Aynen öyle çocuk yine üste çıkar bir şekilde kardeşinizi üzer bu durum gerek yok aramayın sakın.Kardeşiniz adına çok üzüldüm. Ama yoluna devam etmesi lazım. Bir daha emin olmadan bir şey yaşamamalı. Asıl buna ikna etmeli, uğraşmalısınız. Ailesine ulaşmakla biricik kardeşinizi küçük düşürürsünüz hiç gerek yok. Hesap sorulsa da rızasıyla oldu diyecektir karşı taraf. Erkekler pişkin oluyor maalesef.
Bir ayrılık açıklaması yapsa daha saygılı olurmuş. Ama erkekler işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?