Kardesimin hatasi gercekten cok sinirliyim!

Çocukla iletişim kurmayın bence. Ters bir cevap verir konuştuğunuza pişman olursunuz. Karşınızdaki normal bir insan değil sonuçta sizi ciddiye almak yerine dalga bile geçebilir.
Aynen dun gece sonunda cevap vermis kardesim ona karaktersizsin demis oda evet haklisin demis saka gibi..

ben erkekte suç bulmadım zorla olmadı ya aralarında geçenler .daha 10 15 günlük ilişkı de ne kandırılmasıymış.alan razı veren razı durumu olmuş.Ama çocuk ilişkıyı bıtırınce sorun başlamıi.sürseydi 1 sene ne olacaktı 1 yıl beni kullandı mı dıyecekti kardesınız.uzulmesın bu duruma bu ona hayat tecrübesi olsun okuluna asılsın

Birden bire oldu diyor ayrica hizli olmasa bile bi erkek bunu yapamaz!
Neden yapmasın ki? Birbirlerini arzuladılarsa bunu vücut dillerine yansıttılarsa ve ileriye gittiğinde kardeşiniz orda dur demediyse yapar çok normal. Bu erkeği kötü yapmaz. Zorlama var gibi mi düşünüyorsunuz?

Demek istedigim kullanip atamaz! Anlamak istedigin yere cekme

Lütfen şu kelimeyi kullanmayın.Kardeşiniz bir eşya değil ''kullanılıp atılsın''.
İsteyerek yapmış bir hata ( ona göre ) ,çocuk belki duyguları konusunda yalan söylemiş ama sevişmek tek taraflı olmaz.
Şu an sinirlisiniz,ama çocuğun ailesine söylenecek bir durum yok ortada,bu kadar büyütmeyin meseleyi.

Zorlama veya bilinç kaybı gibi bir durumdan istifade etme olayı yoksa reşit bir insan olduğu için hiç birşey yapamazsın. Dua et de kardeşini kayda almış veya hamile bırakmis olmasın.
Bundan sonra da bu hatayı tekrarlamaz artik. Oğlanın ailesine söyleyerek sadece kardesini rezil edersin. Bu memlekette sevişti diye hiç bir erkeğe birşey olmaz emin ol...

Yok soyliyememde zaten cocuk 23 yasindaymis marmara universitesinde dis ticaret okuyomus yazik bunlarda okuyup adam olucak guya..

Kullanılıp atılacak bir durum yok bence kardeşiniz ilişkiye başka türlü bakmış oğlan da başka türlü bakmış
Kız kardeşinizi ilişkiye zorlamamış oyüzden yapacak bişey yok
Ders olacak hem ona hem ailecek size kafelerde buluşmak yerine evlerde görüşürlerse sonrası hep pişmanlık oluyor
Umarım çabuk toparlar hayatına devam eder
Bu iş birden bire nasıl oluyor anlamıyorum yani nasıl bukadar kendilerini kaybediyorlar bana çok saçma geliyor hatta şöyle söyleyim bu bir bahane kamufle etme isteği gibi geliyor ben hiç ilişkide kendimi kaybettiğimi hatırlamıyorum bekli de ondan

Kendi hemcinslerimize karşı ne acımasızız öyle. Evet isteyerek beraber oldu evet tek suçlu çocuk değil ama birlikte olmasalar bile bir anda hiçbir şeye cevap vermemesi normal mi bir insanın ? İstemiyorum dersin açıklamanı da yaparsın adam gibi. Bence çocuk hiç de masum değil. Erkekler bile buradaki kadar kendini savunamıyordur muhtemelen. Neyse inşallah atlatır kardeşin.

Ne diyeceksiniz peki ?
Ya ailesi kizkardesinizi suçlarsa ? Bence önce çocukla konuşun
Konustum cok piskin. Ben bir hata yaptim biliyorum nefret ediyor benden kardesiniz haklida ama pisman oldum bi anlik hataydi ne desem bos dedi

çocuk masum melek dıyen yok ki ama erkeklerın çoğu ciddi gözle bakmadıkları kızlara aynen bu tavrı sergılıyorlar o yüzden kızlarımız gayet uyanık olmalı.ha hata da yaptılarsa bu da dünyanın sonu değil hayata daha cok asılıp başarıya odaklanmalılar .

Evet bu sitede kadin kadina cok vuruyor.. kardesimde diyoki abla zaten ciddi degildik bana asla evlenmem diyodu benim istedigim bi aciklamaydi veya ayrilalim mesajiydi dedi..

Konu sahibi erkeğin ailesine ulaşmayı düşünüyor. Erkeğin tavrını savunan yazı hiç okumadım. Kardeşinizi rezil etmeyin aileye söylenecek birşey yok demeye çalışıyoruz.
İki reşit kişi sevişmiş, zorlama yok. Bu yüzden aileyi karıştırmaya gerek yok.

Ne yapsan ,ne etsende boş bu saatten sonra , yaşı çok küçük kardeşinin, keşke böyle bir hata yapmasaydı, ama olmuşla ölmüşe çare yok.
Siz gidip bunun hesabını sormaya kalksanız alacağınız cevap belli .

Kardeşiniz adına çok üzüldüm. Ama yoluna devam etmesi lazım. Bir daha emin olmadan bir şey yaşamamalı. Asıl buna ikna etmeli, uğraşmalısınız. Ailesine ulaşmakla biricik kardeşinizi küçük düşürürsünüz hiç gerek yok. Hesap sorulsa da rızasıyla oldu diyecektir karşı taraf. Erkekler pişkin oluyor maalesef.

Bir ayrılık açıklaması yapsa daha saygılı olurmuş. Ama erkekler işte.

O halde bir tek ben yanlış okudum çocukta suç yok cümlelerini.
Her neyse ben de arasın demiyorum zaten hiçbir cümlemde evet ara haklısın teması yok. Sevişip sevişmemeleri değil kızdığım şey çocuğun çat diye çekilmesi hiçbir açıklama yapmadan.

Evet bu sitede kadin kadina cok vuruyor.. kardesimde diyoki abla zaten ciddi degildik bana asla evlenmem diyodu benim istedigim bi aciklamaydi veya ayrilalim mesajiydi dedi..

Şu mesajdan sonra anladığımı yazıyorum : Kardeşinizin kafası karışıkmış,birlikte olmak istemiş ama sonra pişman olmuş,çocuktan bir adım beklemiş o da zaten adım falan atmamış.
Bence ablası olarak kızmayın bu aralar bu mesele için,yanında olun.Hayatın sonu değil bu,kadınlarımızın bu konuyu böyle mesele haline getirmesi asıl sorun.Oldu bitti dünyanın sonu mu ? Bakın o çocuk nasıl yoluna devam ediyor,kadınlarımız neden ısrarla ''hata yaptım hata'' psikolojisinden çıkamıyor,asıl sorun bu.

Aynen öyle çocuk yine üste çıkar bir şekilde kardeşinizi üzer bu durum gerek yok aramayın sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…