Kardeşimin işime karışması 😡

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
817
289
103
34
Arkadaşlar merhaba 33 yaşında evliyim 1,5 yıl sonra tüp bebek yaptıracağız şun maddi olarak durumumuz yok ve sağlıksal bir takım ciddi sorunlarım var abim evli o da tüp bebek yaptıracak ikidebir siz de yaptırın beraber başlayalım demesinden aşırı bıktım söylüyorum güzelce ama anlamıyor siz olsanız

Arkadaşlar merhaba 33 yaşında evliyim 1,5 yıl sonra tüp bebek yaptıracağız şun maddi olarak durumumuz yok ve sağlıksal bir takım ciddi sorunlarım var abim evli o da tüp bebek yaptıracak ikidebir siz de yaptırın beraber başlayalım demesinden aşırı bıktım söylüyorum güzelce ama anlamıyor siz olsanız
Heyecanını anlıyorum ama yatak odası mevzularımın böyle ulu orta konuşulmasını, diretilmesini istemiyorum derdim.

Tekrar derse abi tüp masrafimi karsilayacaksan beraber yaptiralim diye emin ol bundan sonra sesi cikmaz 🤭
Bu arada hakkinizda Allah gönlünüze göre hersey nasibin olur insallah 🙏🏻

Herkese her şeyi anlatırsanız yorum yapma hakkını kendilerinde bulurlar. Neden sizin üreme problemlerinizi abiniz biliyor?

Daha 1 buçuk sene sonra yaptırmayı düşündüğünüz tüp bebekten abinizin niçin haberi var? Abiniz nasıl bunları sizinle konuşabiliyor? Hani kız kardeşiniz olsa hadi beraber başlayalım demesini bir nebze anlayabilirim de sanki kendisi tüp bebek yaptıracakmış gibi konuşması da enteresan. Hadi birlikte dişlerimizi yaptıralım der gibi. Özel hayatınızı daha gizli tutar iseniz böyle rahatsızlıklar yaşamanıza da gerek kalmaz. Laftan anlamayan birine ne yapılabilir ki?

Bazen kardesler akıl verme yoluyla hudutları zorlayabiliyor çata çat konuşunca ancak anlayabiliyorlar..Denedim işe yaradı..Tavsiye ederim..

Ben olsam, erkek kardeşimi böyle bir durumdan haberdar etmezdim. En fazla annem bilirdi, başkasının bilmesine gerek yok.

Arkadaşalr kardeşim çok cahil birisi eşi de öyle o kadar sinirledim ki üstelik eşimin yanında konuyu uzattıkça uzatıyorlar biz 100 kere söyledikten son eşim de söyledi biz şuna istemiyoruz dedi kestirip attı ki hani kalbini kıracağım o olacak o derece bunaldım kadın gibi 100 kere soruyor kardeşim insan bir kere bir ihtimal söyler o kadar iyi ki kendileri yaptıracak ya şimdi merkez araştırıyorlar ukala kesildiler başımıza 1,5 sene çok değil ben bekledim beklerim ama laftan anlamamak apayrı durum hiç böyle değildi kardeşim

Arkadaşalr kardeşim çok cahil birisi eşi de öyle o kadar sinirledim ki üstelik eşimin yanında konuyu uzattıkça uzatıyorlar biz 100 kere söyledikten son eşim de söyledi biz şuna istemiyoruz dedi kestirip attı ki hani kalbini kıracağım o olacak o derece bunaldım kadın gibi 100 kere soruyor kardeşim insan bir kere bir ihtimal söyler o kadar iyi ki kendileri yaptıracak ya şimdi merkez araştırıyorlar ukala kesildiler başımıza 1,5 sene çok değil ben bekledim beklerim ama laftan anlamamak apayrı durum hiç böyle değildi kardeşim
Bu konuyu 100 defa söylemek yerine görüşmeyi azaltsanız daha iyi olur bence.

1,5sene sonra yaptırcağınız tüp bebeği neden abiniz biliyor 🤷🏼‍♀️
Herkese herşeyi anlatırsanız tabikide konuşurlar.
Çok doğru ama hiç akıllarında yoktu kendilerinin tüp benek yaptırma durumu ben daha önceden çok denedim aşılama ilaç vs olmadı tüp bebek için şuna maddi sağlık olarak müsait değil yani 1 sene nedir ki? Anlamıyorum vay geç kalıyormuşum artık eşim en sonunda bugün kardeşimle kırmayarak biz düşünmüyoruz seneye nasipse c aımız sağ olsun isteyen istediği zaman yaptırsın dedi kestirdi attı yani ne gereği var şimdi 7 yıllık evliyim olmadı nasip seneye 35 olsam ne olacak aptallar ya her seferinde söyledik biz düşünmüyoruz siz kendi işinize adapte olun diye ama bir daha söylerlerse net uzatmadan kestirip atacağım

aptallar ya her seferinde söyledik biz düşünmüyoruz siz kendi işinize adapte olun diye ama bir daha söylerlerse net uzatmadan kestirip atacağım
Tamam sizi sık boğaz ediyorlar ama kardeşinizden pek haz etmiyosunuz galiba.. Dediğim gibi bana garip gelen yine sizsiniz .

Back
X