- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
Yapacak pek bir şey yok.kesinlikle karışmıyoruz ama bir araya gelince herkes huzursuz oluyor yine bi oyunlar çevirecek diye
buraya tatile geldiklerinde çağırmıştım. maddi konusuna gelirsek yetiştiremediği için bizlerden borç istiyor bizde kendimizde olmadığından yardımcı olamıyor ve daha çok üzülüyoruz.Siz karışmayın zaten başka şehirdeler dediniz çaya nasıl çağırdınız onu anlamadım. Eşi görüyorsa ve gerçekten siz haklıysanız lafı onun demesi lazım o zaman siz ailevi işlerine karışmayın. Hem ne demek ailesinde görmemiş de çok harcıyor sizden istemiyorlarsa geçiniyorlarsa harcaması sizi ilgilendirmez. Ne zoru var ki sizden uzak duruyor bu insan hem durursa dursun gelmesin sizin kardeşinizle aranız iyiyse takmayın.
Yapmayın böyle.insanın senede bi kaç defa gördüğü kardeşiyle dışarı çıkamaması evine davet edememesi çok üzücü. aklıma gelince gözlerim doluyor. o kadar seviyorum ki onu
insanın senede bi kaç defa gördüğü kardeşiyle dışarı çıkamaması evine davet edememesi çok üzücü. aklıma gelince gözlerim doluyor. o kadar seviyorum ki onu
bebek oldu canım değişmedi dahada kötü oldu. şimdi biz salonda otururken diğer odaya geçip çocuğuda alıp kapıyı kapatıyorbelki bebek olunca değişir bence şimdilik uzak durmaya devam edin madem kardeşinin huzuru buna bağlı...
kardeşten karın yakın, kulaktan burun yakın demiş eskiler, herkes kendi ailesiyle meşgul olmalı bence
yok ben artık o laf verirse konuşuyorum. kesinlikle muhatap olmuyorum. ama bu kadar iyi niyetin suistimal edilmesi yıpratıyor bizi.Su an cok saskinim cunku bu olayin aynisi kizin sonradan gorme olmasi baba evinde biraz su an ki duruma gore yoksul buyumesine kadar tipatip benzer durum yasayan tanidigimiz var. sonuc: kiza ne iyilik yaparsan yap anlamadigina kanaat getirdiler ve saygi cercevesinde konusuyorlar ama fazlasi yok. Eskisi gibi hizmetler hurmetler falan bitti. Sizde konusmayin en azindan basiniz agrimaz..
annem ve diğer kardeşim barıştırdıkları için çok pişman oldular son olaylardan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?