Kardeşimin karısı...

Canım benim zekam senden çok üstün olduğu için yormama gerek yok ama sen çok yormuşsun belli
Belli oluyor ne kadar zeki olduğun
Zekanızi acaba şu konuya girip nasıl karıştırsam diye harcıyorsunuz.
Maksat burda ego tatmin etmek. Klavye kahramanligi yapmak. Ne istiyorsanız yapın muhatabım degilsiniz

Kardesiniz sorunlunun birine denk gelmis. Bosanmaya da karar vermis, siz niye baristiriyorsunuz ki? Bu tur sikayetleriniz devam etsin diye mi? Hem engel oluyorsunuz, hem dert yaniyorsunuz. O zaman birakin kardesiniz boyle biriyle ayni evde yasamak isteyip istemedigine kendi karar versin. Cocuk o kadar sorunsa yapmasalardi. Yapmislarsa da boyle ailelerde buyuyecegine annesi babasi ayri buyur, yapacak bir sey yok. Cift olarak onlarin dusuncesizliginin sonucu o cocuk.

Belli oluyor ne kadar zeki olduğun
Zekanızi acaba şu konuya girip nasıl karıştırsam diye harcıyorsunuz.
Maksat burda ego tatmin etmek. Klavye kahramanligi yapmak. Ne istiyorsanız yapın muhatabım degilsiniz
Senin gibi tarihi yüzyıldan kalma ortalığı karıştıran devamlı ona buna laf atan burnunu sokan ve sonra hiç bişi yapmadım deyip kenara çekilen görümce sıfatları her zaman ilgimi çeker. Uğraşırım. Bu arada tebrik ederim. Dağarcığına yeni kelimeler katıyosun. Noldu haklısın demedik diye zoruna mı gitti çok üzüldümm lütfennnn fedakar görümceeee üstüne başına gelinin aldığı kıyafetlerden alamadın mı yazık :)

Siz susan ve alttan alan bir görümce görüyor musunuz arkadaşlar? HAYIR... İki üç kelimeyle yürüyo arkadaş hemen. O kızcağıza neler yapmıştır kimbilir. Allah bu ailedeki geline bol sabır versin ve Allah yardımcısı olsun diyorum

Benim de kardeşimin evliliği yolunda gitmiyor oda hamile..hırçın tavırları var var evet ama neden diye soran yok..Yeni bi aileye girildiğinde gercekten aile samimiyeti sıcaklığı gören bi insan durduk yere hır gür çıkarmaz..Size normal ona anormal gelen şeyler olabilir mi gelin görümce ilişkileriniz de..? Ayrıca kardeşim şöyle iyi böyle iyi diyorsunuz ama evlilik iki kişilik bişeydir içinde neler yaşandığını bilemezsiniz.. Kardeşimi erkek tarafına sorsam arıza bi tip oldugunu onlara soguk mesafeli oldugunu uyum saglayamadıgını söylerler muhtemelen..ama oğullarının kendi aile düzenini kuramadıgını ilk evlendikleri haftadan itibaren ailecek kızın evine çöreklendiklerini ilerleyen zamanlarda da enişte beyin kızı tek başına aile apartmanına bırakıp arkadaşlarıyla tatillere gezmelere gittiğini söylemeyecekler elbette.. Diyecegim o ki evlenen iki insan kendi sorumluluklarını almışlardır üçüncü bi insana laf düşmez çokta anlayamıyorlarsa ayrılırlar bu sizin müdahalelerinizle devam edecek yada bitecek bişey olmamalı olamazda..

Aralarindaki sorunu bilmiyorum canım bize aksettırmemiş olsalardı olay buralara gelmiycekti. İfşa olmamak adına bi nedenden dolayı barismalarının istedi annem. Onun dışında ne söz olarak nede tavır olarak hiç bi şekilde yanlış bişey yapmadık.

Kendi ailenizden bir yaraniz var sanırım ama bunu suçlusu konu sahibi değil.
Burada haksız olanın gelin olduğu çok belli gelinim diye böyle şeylere gerek yok. Her zaman da gelinler haklı olmuyor.

Misafir
Kendi ailenizden bir yaraniz var sanırım ama bunu suçlusu konu sahibi değil.
Burada haksız olanın gelin olduğu çok belli gelinim diye böyle şeylere gerek yok. Her zaman da gelinler haklı olmuyor.
Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim ki. Konuyu açtım inanmayan konudan çıkabilir. Zorla buraya davet etmiyoruz. Saygısızca yapılan yorumlara cevap vermiycem. İnsanlar klavye arkasında insan aşağılamaya hüner zannediyor. Allah ıslah etsin. Konunun kapanması için Kazen ve Mune ye rica ediyorum

Ah biz gelinler hiç iyimiz yoktur şimdiye kadar evlilikleri sürdüyse sizin sayenizde değildir emin olun,barıştırınca bitiyor mu olay?Demek ki kardeşinizle araları çocuk yapıp hala evliliklerini sürdürecek kadar iyi ve anlaşabiliyorlar öyle veya böyle. Ayrıca bazı çiftler boşanma lafını blöf olarak veya sıkıntılı anlarında kaçış yolu olarak çok kullanırlar bu yanlış olsa bile,karı koca arasında herşey olabilir bazen dışarı da taşabilir ama halledecek olan yine çiftlerdir,eve gidip kapılar kapanınca karı kocadır birbirine kalan,o yüzden kimsenin karışıp yorum yapması doğru değil.bu arada baba evinde görmemiş lafı bana da battı,görmemiş te olabilir,şimdi de görüyor işte ve gördüğü için sevinmelisiniz bence gelininiz adına.

Keşke mutlu olsunlar iyi olsunlar tek dileğimiz budur. Kavgada olur barışma da olur ama bunu bizim gözümüze soka soka yapiyorlar. Onlar barışıyor unutuyorlar ama biz unutamiyoruz.

Keşke mutlu olsunlar iyi olsunlar tek dileğimiz budur. Kavgada olur barışma da olur ama bunu bizim gözümüze soka soka yapiyorlar. Onlar barışıyor unutuyorlar ama biz unutamiyoruz.
İşte hata burda aileyi her meseleye dahil etmemek lazım,siz de bunu belirtseniz, gençsiniz daha almanız gereken çok yol var diye telkinlerde bulunsanız,her zaman arkalarını toplayamayacağınızı bilseler mesela.Müdahil olmayın olaylara mümkün mertebe. su akar yolunu bulur sonuçta,Allah yardımcıları olsun

En son olaylardan sonra belirttik bu dediğinizi. Hiç bi şekilde bize yansitmamalarini gerektiğini söyledik kardesime

Mutlaka bizimde hatalarımız olmuştur. ama bi insanı bu kadar uzaklastiracak sogutacak kadar ne yapmış olabiliriz. Ki senede toplasan 5i geçmez görüşmemiz oda en fazla iki saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…