Kardeşimin karısı...

kesinlikle yönlendirmiyoruz. ve yaptıkları karşısında hiç birşey demiyoruz. aile içine de karışmıyoruz. bize sorsalar bile siz daha iyisini bilirsiniz diyoruz.

İnşallah tek dileğimiz bu. Cadılıktan öte cahillik var. yaptıklarının insanlara neler hissettirdğini anlamıyor.

bebek oldu canım değişmedi dahada kötü oldu. şimdi biz salonda otururken diğer odaya geçip çocuğuda alıp kapıyı kapatıyor
Eeeee ne var bunda?
Emziriyordur,altını değiştiriyordur,giydiriyordur,uyutuyordur,seviyordur,öpüyordur,sakinleştiriyordur vs.
Hatta belki de bebesiyle yalnız kalmak istiyordur.

yok ben artık o laf verirse konuşuyorum. kesinlikle muhatap olmuyorum. ama bu kadar iyi niyetin suistimal edilmesi yıpratıyor bizi.

Suc kardesinizde. Ben de kardesime kiziyorum. Taviz vermeyeceksin. Cizgilerin olacak biraz. Basta resti cekseydi bu kadar tepenize cikmazdi.

Arada cocuk da varken yapabileceginiz su an bi sey yok. Keske baristirmasaydiniz ama olan olmus. Bundan sonra ya ayrilacaklar ya da böyle kör topal bi hayati olacak kardesinizin.

Eeeee ne var bunda?
Emziriyordur,altını değiştiriyordur,giydiriyordur,uyutuyordur,seviyordur,öpüyordur,sakinleştiriyordur vs.
Hatta belki de bebesiyle yalnız kalmak istiyordur.
tabiki ama senede iki defa geliyor. kaldıkları birer hafta. zaten kardeşimden ayrı geldiğinde bebeği hiç göremiyoruz anneme hiç gelmiyor. bu dediklerinizi yapıyordur muhakkak ama bizlerde iki sevsek bebeği çokmu

tabiki ama senede iki defa geliyor. kaldıkları birer hafta. zaten kardeşimden ayrı geldiğinde bebeği hiç göremiyoruz anneme hiç gelmiyor. bu dediklerinizi yapıyordur muhakkak ama bizlerde iki sevsek bebeği çokmu
Ya değil de belki de bebe huzursuz oluyordur.
Sonuçta anneler daha iyi bilir de bebeği sakinleştirmek kolay olmuyor.

en başta barıştırarak hata yapmışsınız evli olan onlar siz değil boşanıp istediğini yapacaktı kardeşiniz

zamanında kızdık ama baktık değişen bişey olmayınca ne o yıpransın ne biz dedik.

Ya değil de belki de bebe huzursuz oluyordur.
Sonuçta anneler daha iyi bilir de bebeği sakinleştirmek kolay olmuyor.
huzursuz olduğunu az çok biliyoruz ama normal zamandada öyle gittiğimde 2 saat kalıyorsam bebeği 5 dk sevebiliyoruz

en başta barıştırarak hata yapmışsınız evli olan onlar siz değil boşanıp istediğini yapacaktı kardeşiniz
bilmiyorumda boşanmak isteyen boşanırdı diye düşünüyorum. çünkü bayramdan öncede oldu böyle bişey özellikle annemler bi kaç günlüğüne yanlarına gittiklerinde yine bir oyun çevirmiş kavga çıkarmış. yanlarına gelmemiş. boşanacam diye tutturmuş. annem bu sefer hiç karışmadık barıştırmaya çalışmadık dedi. birbirlerine hakaret ettiler ayrı yattılar biz gideceğimiz gün barıştılar dedi.

huzursuz olduğunu az çok biliyoruz ama normal zamandada öyle gittiğimde 2 saat kalıyorsam bebeği 5 dk sevebiliyoruz
Amaaaan zaten daha çok sevip ne yapacaksınız Allah aşkına?
Minicik bebe ile sohbet edilmez ki.
Azıcık agucuk,bir iki pişt gülümsemecik yeter bence...

bi dahaki gördüğümde kocaman olcak ne olur azcık sevsem
Ya niye bu kadar ısrar ediyorsunuz ki?
Biraz sevmek neyinize yetmiyor?
Bence gelin de bu yüzden sizden uzak duruyor.
Şahsen benim bebem olsa öyle sürekli sevmek isteseler,sıkılırdım.
Öyle samimiyet istemezdim.

Annem gayet açık bir şekilde konuştu. Neden böyle yaptığını neden yalan söyleyip iftira attığını sonra hiçbişey olmamış gibi davranıp bi süre sonra aynı şeyleri yaptığını. tek dediği ben öyle demek istemedim yanlış anlamayın. başka hiç bişey çıkmadı ağzından. ve gidip annesine ağlayıp annemle annesinin arasınıda bozarak olayı noktaladı. Ben zaten kesinlikle iyi veya kötü muhatap olmuyorum.

Abiniz karısına karşı nasıl ? Belki bilmediğiniz şeyler var ?

Ya da sizler çok mu sıkı fıkı olmak istedinizde o kendisini geri cekti

Hiç konuştunuz mu kardeşinizin karısıyla?
Ya bilmediğiniz şeyler var ya da kadının psikolojisi bozuk.
Annem gayet açık bir şekilde konuştu. Neden böyle yaptığını neden yalan söyleyip iftira attığını sonra hiçbişey olmamış gibi davranıp bi süre sonra aynı şeyleri yaptığını. tek dediği ben öyle demek istemedim yanlış anlamayın. başka hiç bişey çıkmadı ağzından. ve gidip annesine ağlayıp annemle annesinin arasınıda bozarak olayı noktaladı. Ben zaten kesinlikle iyi veya kötü muhatap olmuyorum.

Abiniz karısına karşı nasıl ? Belki bilmediğiniz şeyler var ?

Ya da sizler çok mu sıkı fıkı olmak istedinizde o kendisini geri cekti
abim değil benden küçük. Nişanlılıktan beri böyleydi gayet soğuk. kendi çeyiz bile yapmayıp sadece kıyafet bavuluyla gidip annemin yaptığı el emeği göz nuru çeyizlere laf edince, özellikle yaptığımız yemekleri yememek ve bizi beğenmeme gibi davranışlarını da görünce kendimizi gayet geri çektik. sıkı fıkı olmak şöyle dursun görmek bile istemedim. ama huy galiba hep aynı

Sanırım Kardeşimin sağ olduğu ve arada telefonla görüştüğümüz için şükredicez ve zamana bırakıcaz. Rabbim büyük herkes yaşattırdığını yaşasın. Tek duam budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…